destine gidenlerle haberle?elim
destine gidenlerle haberle?elim
florida destinin yan?na niceville ye gidece?im![]()
gcen y?l ordayd?m guzel b?r yer okyanus ewler hawuzlu ..i? olana?? cok fazla
Konu fatih26 tarafından (02-05-2012 Saat 06:13 PM ) değiştirilmiştir.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ben de panama city beach'deydim. hepsi birbirine çok yak?n. bence tam work and travel yap?lacak yerler
bende 11 haziranda gircem vizeyi al?rsam gidicem.orda kesin görü?ürüz![]()
Ben 12haziranda destindeyimmmmmmmm
Arkada?lar bende bu yaz destin winn dixie de olaca??m 6 haziranda uca??m var fakat pensacolada inece?im ordan destine nas?l gecece?im hakk?nda bi fikrim yok bilgisi olan biri yard?mc? olursa cok sevinirim ..
gidebilce?in tek seçenek greyhound. sitesinden(Greyhound.com | Home) bak bilet vard?r, uça??n saatine göre bak al
chicago ya giden varm? 20 haziranda?
saat kaçta bilader
Kac?nda gidiyorsun arkada??m?
arkaa?lar 12sinde bende destine gidiyorum ancak daha biletimi almad?m gitçek olan arkada?alr varsa hbl?p beraber gidelim o yol tek çekilmez![]()
ben 17 hazirana bileti ald?m...18 haziranda destindeyim in?allah....
ne kadara ald?n bileti arkadas?m..
bu çevreye giden arkada?lar, haberle?elim...
[QUOTE=enjolras;166886]bu çevreye giden arkada?lar, haberle?elim...[/QUOTEha
benim 12 sinde orda olmam laz?m enjolras sen ne zaman gidiyosun ?
karde? ?irketimiz ayn? ben nin verdi?i numaradan buldum ayr?ca türkishwat2?n verdi?i numaray? vebilet3.com.un numaralar?n?da arad?m onlarda yard?mc? oldular ama uçu? bulamad?lar senin i? zor bilet bulsanda biraz tuzlu olcak sana galiba...
arkada?lar direk destine uçak olmaz.ara?t?r?rken ya mobile, pensacola ve panama city var?? noktas? olarak arast?r?n bulursunuz 3 üde destine yak?n yerler bende niceville gidecem mobile de inecem en son
hay?r VALPARAISO FL buray? sorun destine en yak?n yer bura google maps den bakabilirsinniz...önce istanbul-paris-p?ttsburgh-atlanta-valpariso biraz fazla aktarmal? ama destine en yak?n hava alan? bura 10 dakka falan destine uzakl???....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks