karde?im benimde bi bilgim yok ?irket ayarl?yo galiba benimkinide ortam durumuna göre yap?caz artk bi?eyler
bu arada senin i?in ne orda?

karde?im benimde bi bilgim yok ?irket ayarl?yo galiba benimkinide ortam durumuna göre yap?caz artk bi?eyler
bu arada senin i?in ne orda?

büyük ihtimalle 17 haziranda orda olcam karde?im...giresunluyumda yar? izmirli say?l?r?m k?z arkada??m izmirli13 haziran vize görü?mesi bakal?m k?smet art?k ama sen oraya gidince msj atmay? unutma bana laz?m olana gerekli bi?e varsa hem benim için heömde senin için haber verirsen onuda getirmeye çal???r?m
![]()

merhaba arkada?lar bende dest?ne w?nn d?x?e de çal???cam tek g?d?yorum ve korkuyorum b?r bayan olarak :/ gal?ba ben?m g?b? g?resunlu olan arkadasda var .bende 14 haz?ran g?b? g?d?cem o tar?hde g?d?cek olan varm? ??

ben 12 haziranda niceville e gidicem destin in hemen üstünde 15 haziran i? ba?? dendi

Tireboluluyum desem daha do?rukorkmakda hakl?m?s?n bi bak?ma evet ama destine var?ncaya kadar sürer alpiii'den ö?rendi?im kadar?yla baya bi türk olucaz orda oyüzden s?k?nt? yapma bence
benim vize görü?me tarihim 13 haziran e?er vize al?rsam en geç 17 haziranda orda olurum diye dü?ünüyorum...Madem sende cesaret edip bu programa kat?lm??s?n s?k?nt? yapma bence yaln?z deilsin orda
![]()

valla bana kalsa ben s?md?de g?tmemanne baba zoru ben? ba?lar?ndan atmaya çal???yolar gal?ba
bende bulancak uzak kal?yoruz
ya ben uçak b?let? bak?yorumda hala bulamad?m s?z nerden ald?n?z yada ald?n?z m? ? umar?m oyle olur ve uçakdada turklerle kars?la??r?m
![]()

Ucuz bilet kalmam??t?r su an biraz pahal?ya alacaks?n?z tahminen bn mesela 725 Euro ya alm??t?m bide cuma vize için istanbula gittim Cumartesi Bursa'ya eve geldi hemen yolluyorlar konsoloslukta sadece ortalamana dikkat ediyorlar gibi bisey bnm 2.3 tu hemen verdiler bilginize

ben vizem? ald?m ya ben?m ort.1,88 ve çok rahat ald?m bakmad? b?le adam ortlamama.. aynen sne?n ded?g?n g?b? ald?m uçak b?let?m? 725eurosiz ne zman g?d?ceks?n?z

12 haziran sabah? saat 06:00 ataturk havaliman? bnm istanbuldan Paris'e ordan usa ya

bizde 4 arkada? 19 haziranda destinde olaca??z. an itibari ile uçak biletlerimizide ald?k.

ve sonunda vizeyi bu gün ald?m ?imdi pasaportun geli? durumunna göre uçak bileti al?p en yak?nda destinde olaca??m ?N?ALLAH![]()

bizde 2 arkada? 6 saat sonra uçucaz in?allah niceville ye oraya giden varsa ortam nas?l bi k?sa özet alabilirmiyiz![]()

k?smet olursa 20 haziran da destin, Poinciana blvd. kfc deyim![]()

cumartesi sabah 6 15 te airfrance ile destine uçuyorum k?smetse....

17 haziran destin /Mc Donalds

+++++++++++++++++++++++++++++

bu yaz kimse yok mu Destin'de?

tesekkur ederim

facebook grubuna istek gonderdim ama hala alinmadim.
Bu arada fort walton a destinden nasil giderim bilen var mi?

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks