O'hare airprttan raverse Ciye nasl gidebiliriz??
O'hare airprttan raverse Ciye nasl gidebiliriz??
O'Hare Airport'tan aktarmal? Delta uçu?lar? mevcut.Expedia'dan bakabilirsin.Minneapolis aktarmal? yanl?z,bu biraz ters gelir senin gidece?in yere.Yine en mant?kl?s? otobüs gibi gözüküyo.Onuda nereye bakt?ysam bulamad?m.gotobus,greyhound bu ikisnden treverse city'e bir sefer gözükmüyor.San?r?m local ?irketler treverse city'ye sefer düzenliyor.Yinede ?u linke bi göz at istersen:O'hare airprttan raverse Ciye nasl gidebiliriz??
Traverse City Michigan, Hotels, Vacations, Lodging - Traverse City Convention & Visitors Bureau
?u sitedende kalamazoo,MI aktarmal? bir sefer buldum.En güvenli yol bu gibi.Sefer yapan ?irketin amtrak olmas?da bir avantaj.Siteden arat?rsan Chicago-Treverse City diye bulabilirsin.
Amtrak - Reservations - Fare Finder
EDIT:Chicago'dan Kalamazoo'ya kadar trenle gidiyor,ordan traverse'e otobüs seferi yap?l?yor.
Konu egeofficer08 tarafından (11-04-2012 Saat 05:03 PM ) değiştirilmiştir.
evet bunlar? bende gördüm çok saol yinede. san?r?m direk traverse e uçak bileti almak daha mant?kl?.. te?ekkürler
Yani tabi,senin avantaj?na olur.Traverse city'nin kendi web sitesinde 3 haziranda 8 eylül aras?nda minneapolis,chicago ve cincinnati havalanlar?n uçu?lar oldu?u yaz?yordu.O'Hare'den aktarma yapmas? en mant?kl?s?.Ne demek hiç önemli de?il.evet bunlar? bende gördüm çok saol yinede. san?r?m direk traverse e uçak bileti almak daha mant?kl?.. te?ekkürler
- greyhound.com
Bu siteye bakabilirsin.
PS: Transportation
Konu break tarafından (11-04-2012 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
daha aç?klay?c? bi?eyler yazabilirmiyiz mesela kaç aktarma yapar?z kaç saat sürer nekadar tutar vs.. :S
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks