Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bethany Beach (DE)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Bethany Beach (DE)

Merhaba arkada?lar bu yaz Bethany Beach'e kimler gidiyor ? Daha önceden orda bulunmu? olanlar tavsiyelerini payla?abilirler mi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı 91erkut91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar bu yaz Bethany Beach'e kimler gidiyor ? Daha önceden orda bulunmu? olanlar tavsiyelerini payla?abilirler mi

Evet arkada?lar yok mu hiç Deleware'a gelen hiç mi yook..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Selam Erkut, ben de Delaware' e gidiyorum. Hemde tam olarak Bethany Beach Fakat forumda gördü?üm kadar?yla ba?ka birileri gitmiyor, kimse yazmam??. Üstelik Delaware en fazla J-1 vizeli ö?renci alan yer diye duymama ra?men o_O

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Merhaba Deniz, çok fazla duyulmam??, gözlerden uzak ufac?k tefecik bir yere gidiyoruz san?r?m

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen, job offerda uzun uzad?ya ?öyle güzel böyle çok ögrenci al?yor diye anlatmas?na ra?men hakikaten pek kimsenin bilmedi?i biryere gidiyoruz. Ama google maps den bakt?m ben baya güzel hem tatil hem çal??ma hem de gezi gerçekle?tiricez gibi uçak bileti temin ettin mi acaba sen nas?l gitmeyi planl?yorsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

?imdi direk yalanc? ilan etmiyelim adamlar? belki di?er avrupa ulkelerinden talep fazlad?r
    bende çok detayl? ara?t?rmasamda yine de baya bi fikir sahibi oldum asl?nda.Dedi?in gibi hem tatil hem i? olucak bizimkisi uçak bileti konusunda aktarmal? uçmay? planl?yorum. Interexchange adl? bi sponsor firmas?yla gidiyorum ben, onlarda ilk 2 gun new yorkta ucretsiz konaklama sa?l?yorlar. Yani burdan aktarmal? new york sonra da karayolu ile bethany beach
    Sen ne dü?ünüyosun peki ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

New York'tan Bethany Beach' e direkt otobüs var m? bilmiyorum.
    Günlerdir ara?t?r?yorum bende en yak?n hava alanlar? bi Washington Ronald Region (DCA) var bide Philadelphia Internat?onal Airport(PHL) var. Buralardan Dover/DE 'a giden otobüsler var (Greyhound 'dan bakt?m)
    Dover'dan da bethany beach yak?nd?r diye tahmin ederekten taxi tutar?m diye dü?ünüyorum.
    S?k?nt? uçak biletleri fiyatlar?nda ba?l?yo. Dönü?üm New York'tan olsun istiyodum fakat gidi? dönü? farkl? yerden olunca fiyatlar uçuyo.
    ?st-Was.DC 540£ civar? gidi? dönü? 2 aktarmal?. DC-Dover aras? otobüsle 4:30dk ücret 35-40$ gibi.
    ?st-PHL 637£ yine buda 2 aktarmal?. PHL den Dover ise 2:30dk 20-25$ gibi.
    Amerika'da da otobüsle yolculuk biraz s?k?nt?l? diyolar, tek gidiyorum ben ne yap?cam bilemiyorum aç?kças? :/

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de Delaware'deyim bu yaz. Millville. : )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hay?rl? olsun melih
    Erkut ve ben de Bethany Beach'te olacag?z bu yaz maps ten bakt?m aram?z çok fazla de?ilmi? oradayken herhangi bi s?k?nt? durumuna kar?? fln irtibatta olal?m derim ben.
    Ne i? yapacaks?n orada, konaklaman vs. nas?l biraz bilgi verebilir misin?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Te?ekkür ederim. Evet çok uzak de?iliz. 2 sene önce ayn? yere giden arkada??mla beraber gidiyoruz. 2010 yaz?nda çal??t??? i? yeri sahibiyle ileti?ime geçtik ve ikimizi de self-placement kabul edece?ini söyledi sa?olsun konaklamay? da kendisi sa?l?yor. Mutfakta yemek haz?rlama görevinde çal??aca??m. Aç?kcas? benim farkl? dü?üncelerim vard? adamla ilgili ama i? yeri sahibi çok anlay??l? ve halden anlayan birisiymi? onu ö?renmi? oldum. ?? sözle?melerinde birkaç pürüz ç?kt? ve cidden hiç problem etmedi hep yap?c? oldu ben kestirir atar diye bekliyordum. Yani ?imdilik bir sorun olu?acakm?? gibi görünmüyor in?allah ama çok te?ekkür ederim ne olaca?? belli olmaz, tabi ayn? ?ekilde sizde de bir sorun olursa çekinmeden ileti?ime geçebilirsiniz. Zaten oraya gidince de vakit buldukça bu sitede yazmaya devam edece?im.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba melihmermer ile gidecek olan benim 2 sene önce oradayd?m bu sene tekrar gidiyorum ve gidebilece?iniz güzel sahillerden birisidir e?lenceleri güzeldir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

merhaba muhittin ve melih ne zaman gidiyorsunuz arkada?lar ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

14 haziran ö?len NY deyiz. Tahminimce 15inde Bethany (DE)'de oluruz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Erkut, ben de Delaware' e gidiyorum. Hemde tam olarak Bethany Beach Fakat forumda gördü?üm kadar?yla ba?ka birileri gitmiyor, kimse yazmam??. Üstelik Delaware en fazla J-1 vizeli ö?renci alan yer diye duymama ra?men o_O
    o duydugun kocaman bir yalan ama gideceginiz yer fena degil 2-3 saatlik yolculukla gideceginiz buyuk sehirler de var. sadece burdakiler kadar olmazsiniz burda seyirci konumunda birsuru watci var nedense forumdaki muhabbetlere hic girmiyorlar ya da soracagini sorup bir daha yazmiyorlar...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ama bu çok büyük haks?zl?k ilk ben mi gidicem yani pf :/
    bende 12 haziranda Newark a uçuyorum arkada?lar orda Ocean City de bi iki gece fln konakl?ycam nasipse 14 ünde de Beach te olucam 15 inde i?im ba?l?yo çnkü.

Akl?ma gelmi?ken muhittin i?e ba?lamadan 1gün önce gitmem sorun olur mu acaba nas?l olcak oras? yani daha m? erken gitsem? Bir de konaklamay? i?veren ayarlad? çal??acag?m yere 4-5 dakikal?k bi mesafede, gider gitmez yerle?ebiliyo muyum acaba bi bilgin var m??
    Daha önceki wat yapanlardan bi ki?inin yorumunu okumu?tum, i?ba?? yapt?g? gün yabanc? sponsoru gelip onu kalacag? yere yerle?tirmi?ti kafamda bu konuda soru i?aretleri var aç?kças? bide hiç dikkat etmemi?im sözle?meye yazarken 15 haziran cumaya geliyo

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkada?lar
    biz seneye bi arkadas?mla Self Placementla gitmek istiyoruz.ama bak?yorum onlarda bile fiyatlar uçuyo.daha uygun bi ?irket bilen varm?.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aysebb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkada?lar
    biz seneye bi arkadas?mla Self Placementla gitmek istiyoruz.ama bak?yorum onlarda bile fiyatlar uçuyo.daha uygun bi ?irket bilen varm?.
    bu sene campusla 500 dolara gittim, gayet uygundu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı frmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sene campusla 500 dolara gittim, gayet uygundu.
    bu fiyat? görünce inan?n cok sevindim ?ikayetci de?ilseniz firmadan iyi bi firmaysa bizde onla gitmeyi dü?ünürüz o zmn

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar merhaba,

bende ilk defa WAT program?na kat?l?cam ve Bethany beach gidicem , s?zce ?k?nc? b?r i? bulab?l?r m?y?m yasama kosullar? nas?l ,bilg? ver?rsen?z sev?n?r?m.

Tesekkurler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yer guzel , ikinci is imkani da olacaktir. Ancak haziran 10 dan sonra gidersen ikinci is imkanin azalir. Cunku diger watcilar mayis ayinda giderler genelde. Her turlu ikinci is imkanin olur. Bikmadan kapi kapi dukkanlara gidip sormalisin. Bu sekilde 1 gun arastirmayla mutlaka bulacagini dusunuyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu yaz?m? bethany beachte geçiren biri olarak çok güzel sahil bir yerine gidiyorsunuz arkada?lar ama e?lence mekan? olarak pekte muhte?em bir yer de?il 12 den sonra hayat durur oraya yak?n oceana gitmeniz gerekir e?lenmek için al??veri? içinde rehobotha vergisiz olmas? muhte?em en büyük e?lenceniz al??veri? yapmak olucak ikinci i? için baya gezmeniz gerekebilir ama mutlaka rehobotha da bak?n. ?imdiden iyi e?lenceler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)