Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize çýkar mý?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Standart vize çýkar mý?

Arkadaþlar bu tarihten sonra kayýt olsam vizede sorun yaþar mýyým ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

iþlemlerin hýzlý olursa özellikle iþin hemen bulunacaksa sorun çýkmaz..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

iþ hazýr ama ben hala firma seçmeye çalýþýyorum eduyork ve vipedu da housekeeper iþi var,ama eduyork ing kursuna gitmeme raðmen sorun olabilir iþe kabul edilmeyebilirsin diyo vipedu kabul edilirsin diyo,vipeduyu seçsem adýný hiç duymadým güvensem mi güvenmesem mi aklým karýþýyo,eduyorku seçsem olmama riski var,universe diye bi firmayla görüþüyodum ne yazýkki onda da saçmalýklar dizisi oluþunca bu kadar geç kaldým

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Eduyork saðlamcý bir þirket. Ben Þubat ayýnda görüþmeye gittim. Mülakata aldýlar ve senin Ýngilizcen kötü durumda. Bence dil okullarýna yönel, seneye wat yaparsýn dediler. Ben çýktým hüsran. Bu kadar insan herhalde advance dedim içimden. Sonra diðer þirketlerle görüþtüm ve þuan herþeyi hallettim sayýlýr.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

ne garip bana da aynýsýný söylediler,bu sene bekle seneye git,bende eduyork deðilde diðerinde karar kýldým bu yüzden,korkuyorum bazen tek baþýma gidicem diye ama derin bi nefes alýyorum yapýcam ben bu iþi diye geçiyo sonra

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Ben de tek gidiyorum ve özellikle tek gitmeye karar kýldým. Aslýnda 2 tane ev arkadaþým da Amerika'da olacaklar ayný dönemde ama ben ayrý gitmek istedim. Saðolsunlar onlar da benim fikrime saygý gösterdiler. Bu hayat tecrübesini tek yaþamak istiyorum nedense. Ýçimde garip bir güven var. Sanýrým güzel olacak=)

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

vip edudaki hangi housekeper iþi acaba yazarmýsýn yagmursuz bende vipedu ile gidicem inþallah suanlýk herhangi bi sorun yok hatta o kadar ilgililerki eski firmam ukla abroad gibi aramamazlýk yapmýyorlar caldýrýp kapatsam bile anýnda geri dönüþ alýyorum allah umarým böle dvm eder.
    FORZA ES-ES

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bence hemen halletmelisin erken deðil ama bitmiþ denecek kadar geç de deðil

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý skyline26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vip edudaki hangi housekeper iþi acaba yazarmýsýn yagmursuz bende vipedu ile gidicem inþallah suanlýk herhangi bi sorun yok hatta o kadar ilgililerki eski firmam ukla abroad gibi aramamazlýk yapmýyorlar caldýrýp kapatsam bile anýnda geri dönüþ alýyorum allah umarým böle dvm eder.

North Myrtle Beach - diye bilgim var þuanlýk,nort carolina olduðunu biliyorum,vipeduyla giden duymadýðým için korkuyordum bende biraz ama en azýndan yalnýz deðilim bu güzel evet gerçekten ilgililer inþallah hiç deðiþmez,sen nereye gidiyorsun peki

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý Stradivari Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bence hemen halletmelisin erken deðil ama bitmiþ denecek kadar geç de deðil
    elimden geldiðince bu hafta hepsini sýraya koyup halletmeye çalýþýcam dilerim bi sorun çýkmaz geç kalmaktan yana

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Firma seçimi iyi olursa iþ hemen hazýr olur ve vize randevusu da alýnabilir.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý yagmursuz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    North Myrtle Beach - diye bilgim var þuanlýk,nort carolina olduðunu biliyorum,vipeduyla giden duymadýðým için korkuyordum bende biraz ama en azýndan yalnýz deðilim bu güzel evet gerçekten ilgililer inþallah hiç deðiþmez,sen nereye gidiyorsun peki
    bizde mülakata girdik iþde new hampshire a gidiyoruz yani inþallah sorun cýkmazsa gidicez bu zamana kadar cok sorun yasamadým eski þirketle umarým bundan sonra ii olur diyorum su ana kadar dediðim gibi herþey iyi gidiyor umarým böle devam ederiz
    FORZA ES-ES

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Þirketin adýný duymamýþtým konsolosluk listesinde de göremedim ama karar vermiþ görünüyosun.. normal þartlarda, bu bir bilemedin iki haftada iþe yerleþtirmen yapýlýrsa sorun yaþamazsýn..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý yagmursuz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iþ hazýr ama ben hala firma seçmeye çalýþýyorum eduyork ve vipedu da housekeeper iþi var,ama eduyork ing kursuna gitmeme raðmen sorun olabilir iþe kabul edilmeyebilirsin diyo vipedu kabul edilirsin diyo,vipeduyu seçsem adýný hiç duymadým güvensem mi güvenmesem mi aklým karýþýyo,eduyorku seçsem olmama riski var,universe diye bi firmayla görüþüyodum ne yazýkki onda da saçmalýklar dizisi oluþunca bu kadar geç kaldým
    bende üniverse ile gidiyorum burdan çevremle onlarla 3 yýldýr gidenler var bulmadýysan henz ben görüþ derim asrkadaþlarým her yýl onlarla gitii..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)