Arkadaþlar bu tarihten sonra kayýt olsam vizede sorun yaþar mýyým ?
Arkadaþlar bu tarihten sonra kayýt olsam vizede sorun yaþar mýyým ?
iþlemlerin hýzlý olursa özellikle iþin hemen bulunacaksa sorun çýkmaz..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
iþ hazýr ama ben hala firma seçmeye çalýþýyorum eduyork ve vipedu da housekeeper iþi var,ama eduyork ing kursuna gitmeme raðmen sorun olabilir iþe kabul edilmeyebilirsin diyo vipedu kabul edilirsin diyo,vipeduyu seçsem adýný hiç duymadým güvensem mi güvenmesem mi aklým karýþýyo,eduyorku seçsem olmama riski var,universe diye bi firmayla görüþüyodum ne yazýkki onda da saçmalýklar dizisi oluþunca bu kadar geç kaldým![]()
Eduyork saðlamcý bir þirket. Ben Þubat ayýnda görüþmeye gittim. Mülakata aldýlar ve senin Ýngilizcen kötü durumda. Bence dil okullarýna yönel, seneye wat yaparsýn dediler. Ben çýktým hüsran. Bu kadar insan herhalde advance dedim içimden. Sonra diðer þirketlerle görüþtüm ve þuan herþeyi hallettim sayýlýr.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
ne garip bana da aynýsýný söylediler,bu sene bekle seneye git,bende eduyork deðilde diðerinde karar kýldým bu yüzden,korkuyorum bazen tek baþýma gidicem diye ama derin bi nefes alýyorum yapýcam ben bu iþi diye geçiyo sonra![]()
Ben de tek gidiyorum ve özellikle tek gitmeye karar kýldým. Aslýnda 2 tane ev arkadaþým da Amerika'da olacaklar ayný dönemde ama ben ayrý gitmek istedim. Saðolsunlar onlar da benim fikrime saygý gösterdiler. Bu hayat tecrübesini tek yaþamak istiyorum nedense. Ýçimde garip bir güven var. Sanýrým güzel olacak=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
vip edudaki hangi housekeper iþi acaba yazarmýsýn yagmursuz bende vipedu ile gidicem inþallah suanlýk herhangi bi sorun yok hatta o kadar ilgililerki eski firmam ukla abroad gibi aramamazlýk yapmýyorlar caldýrýp kapatsam bile anýnda geri dönüþ alýyorum allah umarým böle dvm eder.
FORZA ES-ES
bence hemen halletmelisin erken deðil ama bitmiþ denecek kadar geç de deðil
Firma seçimi iyi olursa iþ hemen hazýr olur ve vize randevusu da alýnabilir.
Þirketin adýný duymamýþtým konsolosluk listesinde de göremedim ama karar vermiþ görünüyosun.. normal þartlarda, bu bir bilemedin iki haftada iþe yerleþtirmen yapýlýrsa sorun yaþamazsýn..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks