Herkeze merhaba.Ben 01/07/2012 tarihinde ohio-colombus ta iþe baþlayacaðým oraya giden varsa tanýþalým ve bilgi paylaþýmýnda bulunursakta orayla ilgili çok sevinirim ...
Herkeze merhaba.Ben 01/07/2012 tarihinde ohio-colombus ta iþe baþlayacaðým oraya giden varsa tanýþalým ve bilgi paylaþýmýnda bulunursakta orayla ilgili çok sevinirim ...
Öncelikle foruma hoþgeldin..
Benim de iþe baþlama tarihim ayný ve Columbus,Ohio gideceðim yer.
Cevabýný aradýðýn bir soru olduðu takdirde elimden geldiðince yardýmcý olurum..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
ben lockbourne de paketleme ve kargolama iþine gidiyorum.fakat vize için þüpheliyim muhtemelen vizeyi 11 mayýsta istanbulda alacaðým ve not ortalamam 1.55 gerçi kimisi alýrsýn biþey olmaz kimiside ortalaman düþük belli olmaz diyor. sen ne yaptýn kýsacasý hangi iþtesin ve vize iþlemlerin ne durumda
Ben gezici eðlence parký mini shoplarýnda sandviç,hamburger türü þeyler hazýrlayýp satacaðým. Vize için 20 Nisan'da randevum var fakat ds belgem gelmedi. Gelmezse bu haftaiçinde ileri bir tarihe randevu almam gerekecek ya da eksik evrakla girip sonradan evrak götüreceðim.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
anlýyorum inþ dediðiniz gibi olur...
ben de 6 haziran'da columbus'ta olacaðým kýsmetse. size buradan yazarým nasýl bir yer olduðunu (:
Columbus a gidiyorum büyük ihtimal ben de alýþveriþ merkezinde pazarlama yapicam. cleveland yada cincinati de olabilir anlaþtýðým þirket nerey uygun görürse.
Quarterback @ TATANKALAR #48
ayný iþe gidiyoruz sanýrým![]()
selam herkese bende 20 hazýrana amsterdam ve atlanta aktarmalý var mý bu tarýhte uçuþ yapacak olan
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks