Herkeze merhaba.Ben 01/07/2012 tarihinde ohio-colombus ta i?e ba?layaca??m oraya giden varsa tan??al?m ve bilgi payla??m?nda bulunursakta orayla ilgili çok sevinirim ...
Herkeze merhaba.Ben 01/07/2012 tarihinde ohio-colombus ta i?e ba?layaca??m oraya giden varsa tan??al?m ve bilgi payla??m?nda bulunursakta orayla ilgili çok sevinirim ...
Öncelikle foruma ho?geldin..
Benim de i?e ba?lama tarihim ayn? ve Columbus,Ohio gidece?im yer.
Cevab?n? arad???n bir soru oldu?u takdirde elimden geldi?ince yard?mc? olurum..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
ben lockbourne de paketleme ve kargolama i?ine gidiyorum.fakat vize için ?üpheliyim muhtemelen vizeyi 11 may?sta istanbulda alaca??m ve not ortalamam 1.55 gerçi kimisi al?rs?n bi?ey olmaz kimiside ortalaman dü?ük belli olmaz diyor. sen ne yapt?n k?sacas? hangi i?tesin ve vize i?lemlerin ne durumda
Ben gezici e?lence park? mini shoplar?nda sandviç,hamburger türü ?eyler haz?rlay?p sataca??m. Vize için 20 Nisan'da randevum var fakat ds belgem gelmedi. Gelmezse bu haftaiçinde ileri bir tarihe randevu almam gerekecek ya da eksik evrakla girip sonradan evrak götürece?im.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
anl?yorum in? dedi?iniz gibi olur...
ben de 6 haziran'da columbus'ta olaca??m k?smetse. size buradan yazar?m nas?l bir yer oldu?unu (:
Columbus a gidiyorum büyük ihtimal ben de al??veri? merkezinde pazarlama yapicam. cleveland yada cincinati de olabilir anla?t???m ?irket nerey uygun görürse.
Quarterback @ TATANKALAR #48
ayn? i?e gidiyoruz san?r?m![]()
selam herkese bende 20 haz?rana amsterdam ve atlanta aktarmal? var m? bu tar?hte uçu? yapacak olan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks