ist - jfk aras?na thy den bilet alan var m?? varsa ne kadara ald? yada almasa bile fiyat hakk?nda bilgisi olan var m?? ?irketim arac? olacak almak için ama henüz fiyat? ö?renemedim merak ediyorum.

ist - jfk aras?na thy den bilet alan var m?? varsa ne kadara ald? yada almasa bile fiyat hakk?nda bilgisi olan var m?? ?irketim arac? olacak almak için ama henüz fiyat? ö?renemedim merak ediyorum.

?ZM?R-ISTANBUL-NY(JFK)-THY-
NY(JFK)-ISTANBUL-?ZM?R-THY-
1650 TL-Ancak alal? 20 gün kadar oldu,?uandaki fiyatlardan hiç haberim yok.

Bende IST-JFK aras? ald?m, THY den benimde alal? oldu baya, 650 euro her?ey dahil, TW' nin kampanyas?ndan ald?m, yine TW' ye sor bi fiyat bence
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK

te?ekkürlerald?m bende
ist - jfk gidi? dönü?.
1.592 TL

?yi fiyat.nerden ald?n yazabilir misin sak?ncas? yoksa?te?ekkürler ald?m bende
ist - jfk gidi? dönü?.
1.592 TL

ist-jfk gidi? dönü? 500 euro, kay?tl? oldugum ?irket saglad?.

1700 TL ye ?ST-NY 30 haziran 30 eylül tarihleri için ald?m.

?uana kadar gördü?üm en uygun fiyat.Yanl?? olmas?n,aktarmal? olmas?n?ist-jfk gidi? dönü? 500 euro, kay?tl? oldugum ?irket saglad?.
?irketin nerden ayarlam?? acaba söyleyebilir misin mümkünse?

Çok ?ansl?ym??s?n do?rusu baya iyi olmu? senin içinsite sayesinde buldugum 520 euro luk uçag? alacag?m? söyleyince ne yap?p edip biz bulcaz sana diyip 2 saat sonra 500 e ayarlad?lar bir fikrim yok, cezas?z bilet ayr?ca vize reddi vs var ama 1 ay oldu tabi alal? tarihlerde 11 haz-3 ekim![]()

Ben ?stanbul- New York Gidi?-Dönü? 556 Euro ya ald?m. Gidi? Air France ile Roma aktarmal?. Dönü? Delta ile aktarmas?z. Bilet sat?n al?nsa bile tarih de?i?ikli?i s?n?rs?z, cezas?z olarak de?i?tirilebiliyor. Dileyen ki?ileri bileti sat?n ald???m firmaya indirimli yönlendirebilirim.![]()

Selam dostum biletini ald?n m? bilmiyorum ama bugün THY ile 12 Haziran gidi? 20 eylül dönü?lü 1595 TL'ye ald?m biletimi.Bilgin olsun.

NY de?il de IST-LAX bileti ald?m THY direk uçu?. Gidi?-dönü? 760 EURO'ya. Yer oldu?u müddetçe tarih de?i?iklik hakk? ve vize reddinde %100 ücret iadeli. DS yeti?meyince ileri ald?rd?m falan hatta ücretsiz![]()
Konu egorentas tarafından (22-05-2012 Saat 12:02 AM ) değiştirilmiştir.

bizde daha bilet alacag?z ama bi türlü alamad?m 6-7 haziranda gidece?iz en uygunu ne kadara alabiliriz ki

egeofficer08 dedi?i gibi aynen izmir-ist-ny dönü?te aynen ny-ist-izmir 730 euro benim

Bende THY Gidi?-Dönü? aktarmas?z 1585 Liraya ald?m.

THY gidi?-dönü?(?ST-JFK) aktarmas?z 1595 TL. ?ade 45 euro ceza.Tarih de?i?imi,25 euro + alacaksam bir üst s?n?f?n fiyat fark?. Flex almad???n?z zaman iade ve tarih de?i?im cezalar?n? ö?renmeyi unutmay?n.

700 € ?st - JFK gidi? dönü?. Fiyatlar ortalama ayn? gibi duruyor ama bizden ucuza alan arkada?lar ?ansl?ym??.![]()

ist jfk gidi? dönü? aktarmas?z 585 dolara ald?m delta

Hocam çok pahal?ya alm??s?n ya.Direk siteden mi ald?n yoksa acentadan m??egeofficer08 dedi?i gibi aynen izmir-ist-ny dönü?te aynen ny-ist-izmir 730 euro benim

690 Euro'ya ald?m ben,ama içinde birde gidi?-dönü? ?zmir ba?lant?s? var.Ne kadar oldu sen alal??acentadan ald?m dostum... sen kaça ald?n ?

?ST NY aktarmass?z gidi? dönü? 600 dolar a ald?m ben de deltadan

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks