Maliye Bakaný'nýn yaptýðý açýklamaya göre her telefon için 100 lira ödeme zorunluluðu getiriliyor.
Ýki link mevcut
EkonomÝ Yurtdýþýndan cep telefonu getirenler dikkat! ZAMAN
http://ekonomi.milliyet.com.tr/yurtd...90/default.htm
Maliye Bakaný'nýn yaptýðý açýklamaya göre her telefon için 100 lira ödeme zorunluluðu getiriliyor.
Ýki link mevcut
EkonomÝ Yurtdýþýndan cep telefonu getirenler dikkat! ZAMAN
http://ekonomi.milliyet.com.tr/yurtd...90/default.htm
Bir rüzgardýr gidiyoruz ama dur bakalým nolcak..
Devlet bu nerden para alýcaðýný þaþýrdý. Ýnsanlar burda vergi yüzünden bu kadar sorunlar yaþarken Amerika'ya giden vatandaþlarýmýz buraya dönmek istememesi için 1 neden daha eklendi..
'tasarruf teþvik planý ' adý altýnda neye vergi koyacaklrýný sapýttýlarhiç þaþýrmadým
Sokaktaki elektrik direðinin ücretini bile bizim faturamýza yansýttýlar dahada bitmedi, o vergileri yiye yiye bitirdiler hala yer arýyorlar vatandaþý nasýl **** diye
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
iyide þimdi ben telefonu alsam simkartýný takýp cebimde türkiyeye dönsem benden ne hakla istiyecekler o parayý.
Durmak yok calismaya devam
Peki.
"haraç"...
lanet olsun ya
ekime kadar uygulamaya geçmez umarým ?
Ne zaman geçileceði konusunda bir tarih görmedim ama bence bunu kýsa sürede getirecekler. Benim asýl takýldýðým nokta Maliye Bakaný'nýn açýklamasý
Maliye Bakaný'nýn açýklamasý zaten herþeyi açýklamaya yetiyor. ''Sektör temsilcileriyle karþýlaþtýðým zaman bunun çok ciddi boyutlara ulaþtýðý ve bunun haksýz bir rekabete yol açtýðý, haksýzlýða neden olduðu þeklinde bilgiler geldi.''
Haksýz rekabetin kaymaðýný yemek bu olsa gerek
I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.
Birisi veya birileri getirip satsa dahi bunu firmalar istemiyor. 3 büyük firma kayýt dýþý ekonomi altýnda tüm pazarý ellerinde tutmak için baský yapýyorlar. Ben o pasaport kaydýnýnda bundan kaynaklandýðýný düþünüyorum. Sonucta yurtdýþýndan gelen bir kiþi kaç tane getirebilir ki. Bence G
Ödemeyi nerede yapýyoruz. Havaalanýnda mý yoksa herhangi bir GSM operatörüne gittiðimizde pasaporta iþletirken mi?
Malasef doðru ya ama hala 3 tane telefon getirebiliyor muyuz? Sadece birini pasaporta kaydettirmek þartýyla ?
Bu harç olayý kesinleþti mi arkadaþlar? yurtdýþýndan gelipte 100lira ödeyen var mý? yoksa hala 5tl mi ?
Maliyeye Oduyorsunuz Arkadaslar Ben Odedim Sonra Gidiyorsunuz GSM e Onlarada 5 Lira Filan Veriyorsunuz Oyle Kayit Ediyorlar
2 tane kayit edemez miyiz?
yalnýz 1 tane kayýt eddirebiliosunuz ve 2 yýl pasaporta telefon kaydý yapýlamýor bidaha
merhaba arkadaþlar biþey sormak istiyorum telefon almayý düþünüyorum illa unlock mu almamýz lazým no-contract alsak onu kýrdýrma gibi bi þanþýmýz yokmu çünkü unlock ile no-contract arasýnda ciddi para farký var bilgisi olan varmý bu konuda
adamlar bu alýþveriþ trafiðinden nasýl para kaldýrabýlýrýz diye düþünüp,bu ücreti koymuþ sanki
Yapçak birþey yok adamlar iþi çaktý maalesef![]()
---wat where amazing happens---
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks