konu kilit beyler

konu kilit beyler
Konu benalabama tarafýndan (26-04-2012 Saat 10:35 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ne

sitede aratirsan cok rahat o konuyu bulabilirsin amerika wat programindan cikardi alaska islerini ama sole bisey yaziyordu, eger cokdan kayit olduysan bu is icin isin iptal olmuordu onu bir arastir
LIVE IS LIFE

Ben vizemi 28 martta aldým çalýþma belgem falan geldi uçak biletim hazýr. ne oldu yani þimdi beni aramadý kimse ama iptal olmamýþtýr benim iþim dimi?

Bu söylenti 2011 yazýndan beri gündemde. Birçok þirket iptal edildiðini söylüyor da bu bilgiyi nereden almýþlar acaba? Belki kendilerine sponsor þirket bulamadýklarý için iþler iptal oldu diyor olabilirler. Ben Alaska için 9 martta görüþmeye gittim ve sorunsuz þekilde de vizemi aldým. Tabi þu geçtiðimiz 1 ay içinde ne deðiþti onu bilemem.
AK iþleri resmen iptal edilmiþ deðil. Bazý sponsorlar Alaska iþlerini kabul ederken bazýlarý etmiyor. Bu kendi politikalarý ile ilgili. Ayrýca þimdiye kadar vizesi basýlmýþ Alaska öðrencileri bundan sonra bu iþler iptal olsa dahi yeni kurallar kendilerini etkilemeyecektir. Yeni kurallarýn gelmesi, kurallarýn duyurulduðu günden itibaren vize görüþmelerine girecekleri etkiler.
admin (at) turkishwat.net

beni bugün sponsor þirketim arayýp paramý iade edeceklerini söylediler söylediklerine göre alaska ya yabancý öðrencileri amerikan hükumeti almayacakmýþ!!
ben onlarýn yalancýsýyým daha vize görüþmesine gitmedim moralim çok bozuldu o kadar hayal kurdun bu tekdüzelikten kurtulmak için iþle ilgili gerçek bilgiye sahip arkadaþlar yardýmcý olabilirmi acaba

Mesaj yazan arkadaþlar zaten gerçek bilgiyi vermiþ ama konuya uzaklýðýnýz mesajlardan belli. Madem þirket gönderim yapmýyor size de baþka iþ sunmak yerine iade yapacaðýz demiþler siz direk parayý alýn seneye kýsmetse deyin bence..
Daha da ben niye gidemiyorum diye ýsrarcýysanýz forumda "alaska" diye aratarak son aylardaki güncel konulardan bilgi sahibi olabilirsiniz..

Öyle bir durum yok arkadaþlar ben þimdi konuþtum wat sorumlusuyla hayýr böyle bi durum olmadýðýný söyledi bana.

benim yirmi dört nisanda ankarada vize görüþmem var ds belgem elime ulaþtý iþ sözleþmem de tamam ama vizeden önce þirketim parayý ýsrarla yatýrmamý istiyor.bu mesajýda görünce de þaþýrdým iyice yani iþ sözleþmesi yapanlar ama daha vize almayanlar gidemicek mi?
ds üzerinde section 3 kýsmýnda yazýlan nedir buraya geçer misin?
admin (at) turkishwat.net
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks