Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: beyler alaska iþleri iptal olmuþ bilgisi olan varmý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart beyler alaska iþleri iptal olmuþ bilgisi olan varmý

konu kilit beyler
    Konu benalabama tarafýndan (26-04-2012 Saat 10:35 PM ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ne

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

sitede aratirsan cok rahat o konuyu bulabilirsin amerika wat programindan cikardi alaska islerini ama sole bisey yaziyordu, eger cokdan kayit olduysan bu is icin isin iptal olmuordu onu bir arastir
    LIVE IS LIFE

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben vizemi 28 martta aldým çalýþma belgem falan geldi uçak biletim hazýr. ne oldu yani þimdi beni aramadý kimse ama iptal olmamýþtýr benim iþim dimi?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý benalabama Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beyler alaska iþleri iptal olmuþ bilgisi olan varmý bu sene ilk kez katýlacaktým ama bana yardýmcý olan þirket temsilcim beni bugün arayýp iþlerin iptal olduðunu ödediðim bütün paramýn bana iade edileceðini bildirdi bu konu hakkýnda bilgisi olan varmý
    Bu söylenti 2011 yazýndan beri gündemde. Birçok þirket iptal edildiðini söylüyor da bu bilgiyi nereden almýþlar acaba? Belki kendilerine sponsor þirket bulamadýklarý için iþler iptal oldu diyor olabilirler. Ben Alaska için 9 martta görüþmeye gittim ve sorunsuz þekilde de vizemi aldým. Tabi þu geçtiðimiz 1 ay içinde ne deðiþti onu bilemem.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

AK iþleri resmen iptal edilmiþ deðil. Bazý sponsorlar Alaska iþlerini kabul ederken bazýlarý etmiyor. Bu kendi politikalarý ile ilgili. Ayrýca þimdiye kadar vizesi basýlmýþ Alaska öðrencileri bundan sonra bu iþler iptal olsa dahi yeni kurallar kendilerini etkilemeyecektir. Yeni kurallarýn gelmesi, kurallarýn duyurulduðu günden itibaren vize görüþmelerine girecekleri etkiler.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

beni bugün sponsor þirketim arayýp paramý iade edeceklerini söylediler söylediklerine göre alaska ya yabancý öðrencileri amerikan hükumeti almayacakmýþ!!
    ben onlarýn yalancýsýyým daha vize görüþmesine gitmedim moralim çok bozuldu o kadar hayal kurdun bu tekdüzelikten kurtulmak için iþle ilgili gerçek bilgiye sahip arkadaþlar yardýmcý olabilirmi acaba

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Mesaj yazan arkadaþlar zaten gerçek bilgiyi vermiþ ama konuya uzaklýðýnýz mesajlardan belli. Madem þirket gönderim yapmýyor size de baþka iþ sunmak yerine iade yapacaðýz demiþler siz direk parayý alýn seneye kýsmetse deyin bence..

Daha da ben niye gidemiyorum diye ýsrarcýysanýz forumda "alaska" diye aratarak son aylardaki güncel konulardan bilgi sahibi olabilirsiniz..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Öyle bir durum yok arkadaþlar ben þimdi konuþtum wat sorumlusuyla hayýr böyle bi durum olmadýðýný söyledi bana.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim yirmi dört nisanda ankarada vize görüþmem var ds belgem elime ulaþtý iþ sözleþmem de tamam ama vizeden önce þirketim parayý ýsrarla yatýrmamý istiyor.bu mesajýda görünce de þaþýrdým iyice yani iþ sözleþmesi yapanlar ama daha vize almayanlar gidemicek mi?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý alaskacý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benim yirmi dört nisanda ankarada vize görüþmem var ds belgem elime ulaþtý iþ sözleþmem de tamam ama vizeden önce þirketim parayý ýsrarla yatýrmamý istiyor.bu mesajýda görünce de þaþýrdým iyice yani iþ sözleþmesi yapanlar ama daha vize almayanlar gidemicek mi?
    Forumdada önceden yazýlanlar var Wat programýndan çýkarýlacak diyede bu sene olmaz çünkü iþe kabul edilenler edildi vizesini alanlar aldý.Danýþman firmanýzýn çalýþtýðý sponsorlarla alakalý bir durum gibi görünüyor.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

ds üzerinde section 3 kýsmýnda yazýlan nedir buraya geçer misin?
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)