bi bisiklet almistim wal marttan ve 3 ay kullandim ise gidip geldim ( 4 mil ) off gunlerimde gezdim falan filan . 3 ayin sonunda Turkiyeye donmege yakin satmaya calistim kimse almadi en son bisikleti gecen senelerde ayni evde kalmis kisilerin yaptigi gibi eve birakip gelcektim.burda tanistim bi Turk teyze vardi usa vatandai ve saolsun bi cok konuda yardim etti.teyzeye cok sevdigim bisikletimi birakip Turkiyeye donecegimi soyledigimde dedi bi goturelim wal mart a belki geri alirlar burasi usa sen bana birak dedi .ya dedim teyze olur mu oyle sey Turkiyede olsa adami doverler sen 3 ay kullan sonra gel parani iste.teyze de dedi ya sen bana birak sen tek kelime etmiceksin tmm mi ben konuscam.tmm teyze gidelim bakalim dedik .gittik walmart a teyze adama dedi surerken incitiyomus bisiklet ve istemiyomus bu cocuk bisikletini falan dedi.10 dk bi bekleyisin ardindan parami geri verecewklerini soylediler ama bi turlu fisini bulamadigim icin para yerine hediye ceki verdiler ama verdigim paranin kurusu kurusuna geri vermis oldular bisikletin parasiyla gittim biseyler aldim walmarttan fisini bulmus olsaydim para mi alcaktim 95 usd yi amerika cok garip Turkiyede olsak dayak yemistim dalga mi geciyon sen 3 ay kullan sonra gel geri ver