tarih 29 haziran 2011 saat akşam 6 gibi ..jfk'ya indim.tek başıma katıldım bu maceraya.daha önceden sitedeki yazıları takip ederek jfk'dan çıkıp times meydanına nasıl gidilecegini adım adım takip ettim.ve aynen adımları uyguladım çok kolay oldu.bu arada teşekürler turkishwat ailesineyse önce jameica station ordan da metroya bindim ve penn station'da indim.herşey normal 12 saat önce istanbuldaydım şimdi new york.neyse penn stationdan adım adım çıkyıorum merdivenlerden bi çıktım aga bu ne ya dedim.tam akşama doğru ordayım yoğun saatlerdi böyle bi kendime gelemedim o kuleler o kalabalık o şehir vay anasını dedim hayat ne garip 12 saat önce nerdeydin şimdi nerde şoktayım
neyse penn stationdan çıktıktan sonra başladım times meydanına gitmeye.nasıl gidecegimi biliyormuyum tabiki biliyorum google maps sağolsun binaları sokakları ezberlemiştim
sırtımda çanta orta boy valizim yürüyorum zenciler felan mekanlardan çıkıyor selam veiriyolar bağırıyolar çağırıyolar şok geçiriyorum.ve times meydanını buldum.şu kırmızı merdivenlerinin oraya gittim yorulmuşum bi dinleneyim dedim heryer dolu.bende yandaki duvara oturdum.şöle bi kalabalığı izlerken bir şey dikkatimi çekti.tam o kırmızı merdivenlerinin orada çocuğun biri kalabalığın ortasında bi o yana bi bu yana gidip geliyor şöyle bi dikkat ettim giymiş trabzon formasını arkasında da 'habu sevdaluk 7 benu' yazıyo
kendi kendime dedim ki hakikatten adamlara heryer trabzon
![]()

neyse önce jameica station ordan da metroya bindim ve penn station'da indim.herşey normal 12 saat önce istanbuldaydım şimdi new york.neyse penn stationdan adım adım çıkyıorum merdivenlerden bi çıktım aga bu ne ya dedim.tam akşama doğru ordayım yoğun saatlerdi böyle bi kendime gelemedim o kuleler o kalabalık o şehir vay anasını dedim hayat ne garip 12 saat önce nerdeydin şimdi nerde şoktayım
Alıntı
Bookmarks