Bu yaz kimler LA da Ben santa monica pacific park da cal?sacag?m...![]()

Bu yaz kimler LA da Ben santa monica pacific park da cal?sacag?m...![]()
Guzel yer. Isten once okyanusa girersin eger aksamustu calisirsan.
Ev kiralari pahali olur. Konaklamaniz ne kadar?
Yaninda 500$ fazla gotur 2 kisi birlesip araba alabilirsiniz. Araba olmazsa kiralarsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

yan?mda fazladan goturebildigim kadar para goturecem kalacak yeride 500 dolar a ayarlad?m su an tek bekledigim sey isim soru?turmas?n?n tamamlanmas?oda c?karsa tamamd?r
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

ooov LAin?. seneye oralarday?m
![]()

3 Haziran'da LA'e gidiyorum, i? fuar?nda çal??mak için. ?lk ay LA, ikinci ay San Diego, Üçüncü ay da Orange City'de olucam. Konaklama haftal?k 100 USD

Geçen y?l ozman'ile santa monica'ya gittim. Pacific parc'ta çal??t?m, ayarlad?klar? yeri üçüncü gün polis geldi kapatt?, international hostel di san?r?m, mail att?m oradaki görevli bay ve bayana (adana ?ubesindekiler) ilgilenicez ?v?r z?v?r dediler ama 1 gün sokakta, 1 gün arkada??m?n arabas?nda yatt?m. Sonras?nda arkada?lar?n otel odas?nda kald?k 1 hafta, sonra bir oda buldum türk'ten, oda dedi?im giri?te holde bir yatak ayl?k 500 dolar. Oda westwood'ta. Ondan sonra 15th rose hostel'e geçtim ve hayat?m?n en güzel günlerini geçirdim o hostel'de. Ayl?k 425 dolard? san?r?m ama sahibi eric 3 ayl?k kontrat imzal?yor bu yüzden ucuz. Venice beach'e çok yak?nd?r, pacific park'a yürüyü? mesafesindedir. Tr'ye dönünce dava açmak istedim ozman'a sonra vazgeçtim, work and travel çok ama çok s?k?nt?l?d?r. Neler ya?ad???m?, ne s?k?nt?lar ya?ad???m? bir ben bir Allah bilir ama di?er yandan yapt???m geziler, partiler anlat?lmaz ya?an?r. Bir gün parti düzenledik italyan arkada?larla, partiye owen wilson geldid??ardan gelmi? duymu? sesi gelmi?. dünya'n?n merkezine gidiyorsun dostum, santa monica hayatta yerle?mek istedi?im yerler. ORada tan??t???m arkada?larla da hala görü?üyorum, bir road trip yapt?k 15 ki?iydik ve tek türk bendim
californiaY? gez, arizona ve las vegas'a da illa ki git. Yaln?z santa monica çok pahal? öyle bin dolar falan yetmez, muhtemelen paycheckini 15 gün sonra verirler sen fazla para al en az 2000- 2500 dolar, söyleyeceklerim bunlar kolay gelsin.
ahh ahh LA 1 y?l?m? nas?l geçirdim orda bilmiyorum. Nakit olarak kazanc?m olmad? ama çok ?eyler kazand?m 1 y?lda. Zordur LA da ya?amak. Varsa sorular?n?z yan?tlar?m...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Selam Kamboç kaç?nda Santa Monica'da olucaks?n?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks