arkadaþlar bu sitede cok uygun fiyatlar gordum nasýl guvenýlýr sýtemý expedia gýbý fýlan mý acaba pek bilgi bulamadým ýnternettende daha once alan arkadaþlar varsa yardm ederse sevýnýrýz
arkadaþlar bu sitede cok uygun fiyatlar gordum nasýl guvenýlýr sýtemý expedia gýbý fýlan mý acaba pek bilgi bulamadým ýnternettende daha once alan arkadaþlar varsa yardm ederse sevýnýrýz
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ekþiye filan baktým pek bir bilgi bulamadým ya yardýmcý olablrmsnz siz
Biraz baktým netten önceden alanlar var ve bir problem olmadýðýný yazýyor yalnýz alýrken dikkat et fiyatlar euro deðil pound üzerinden...
Konu TheDante tarafýndan (22-04-2012 Saat 07:05 PM ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþ bu satten sonra wat olur mu onu soracaktým
1. si yeni konus nasýl açýlýr bu sitede bilmiyorum 2. si bir yardým istedik neden tehdit ediyorsun 3. beným açýmdan nasýl problem olur
1- Work and Travel Genel » Soru-Cevap Alaný (Yardým Masasý) »new thread yapýp yeni konu açabilirsin.
2- Bir tehdit olayý yok benim açýmdan problemde deðil.
3-Senin banlanýp banlanmaman açýsýndan senin yararýna birþey yazdým.
4-Baþka bir konu hakkýndaki yere bunu yazýp konuyu saptýrmak ne derece doðrudur?
5-Sorunun cevabýnýda vereyim madem yenisin arama iþini çözemedin bu saatten sonra Wat programýna katýlýnabilinir ama iþler çoðunlukla kapýlmýþtýr doðru düzgün bir iþ bulamazsýn.Benim sana tavsiyem önümüzdeki eylül-ekim gibi kayýdýný yaptýrýp marta kadar iþini vizeni halletmen yönündedir...
tesekkurler yardýmcý oldun istemeden de olsa
Ýstememekle alakalý deðil inan buna.Gitme arzunu anlýyorum illakide þu saatten sonra zor.Birþeyler yazýyorsun milletin cevap vermesini bekliyorsun ben senin açýndan yazdým.Yukarýdaki arama kýsmýndan aklýna ne gelebilecekse zaten sitede mevcut senin yararýna olucak birþeydi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks