Arkada?lar ?u s?ra herkesin dert etti?i konu hangi evrak laz?m, hangi evra?? yan?ma alsam iyi olur gibi dü?ünceler.Sizlere yard?m etmek amac?yla kendi evraklar?m?n foto?raflar?n? ekleyerek hangi evra??n nas?l gözüktü?ünü yan?n?za hangi evraklar? alman?z gerekti?ini resim ekleyerek anlat?cam.

Gerekli evraklar;

• Pasaport (varsa vize bas?lm?? eski pasaport)
  • DS-2019 formu
  • DS-160 formu
  • SEVIS FEE yazan makbuz
  • Kapal? ka?eli zarfa trankript (Türkçe veya ?ngilizce olabilir)
  • 2 vize için çekilmi? foto?raf (arka fon beyaz kulaklar gözükecek ?ekilde küpe vs olmayacak)
  • TEB vize ba?vuru ödeme makbuzu (?u anki anla?mal? banka bu)

Gelelim bu evraklar neye benziyor..

A?a??daki resimde gördü?ünüz DS-2019 belgesinin ilk sayfas?d?r ki önemli olan sayfas? budur arkada prosedür yazd???ndan eklemiyorum.

A?a??da gördü?ünüz resim Transkripte ait.?ngilizce veya Türkçe olmas? zorunlu de?il,benim bölümüm ingilizce oldu?undan ingilizce ald?m siz Türkçe alabilirsiniz.

A?a??da gördü?ünüz resim bu transkriptin içine konulmas? gereken zarf?n mühürlü resmi.

A?a??da gördü?ünüz resim rengi bile dert olan TEB ödenti makbuzunun benzeri çünkü vize görü?mesi s?ras?nda bu makbuzu iade etmediler bana bende bu makbuzu almadan önce ayn? bankadan 140 dolar al?p yat?rm??t?m makbuzlar birbirine çok benzedi?inden eklemek istedim.

A?a??da gördü?ünüz bir di?er makbuz olan Sevis fee makbuzu.Ço?u ki?i makbuz deyince kenar? delikli makbuz ka??d? zannedip anlamad??? için bununda resmini ekliyorum..

A?a??daki foto?raf eski ve yeni pasaportlar..(elinizde eski vize bas?l? pasaport varsa mutlaka yan?n?zda bulundurun)

A?a??daki resim bir DS-160 formunun resmidir.Kendi belgem görü?me s?ras?nda konsoloslukta kald??? için öylesine bi foto bulup yüklüyorum bi bilginiz olsun en az?ndan..