Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tarvelodge Hotel-Wisconsin Dells

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Tarvelodge Hotel-Wisconsin Dells

Evet arkada?lar ?irketim sonunda i? buldu gibiayarlarsa yerle?cem in?.Detaylar: Wisconsin Dells'de.Hotel ad?:TarvelodgePozisyon:Hausekeeping ya da Laundry, Saatlik ücret 7.50,overtime yok yaz?yo(no overtime) ama yan?nda yine de 1.50 per hour yaz?yor..anlamad?m..Haftal?k 34 saat.Gidi? tarihi 14-15 haziran gibi. Tecrübeli arkada?lar bi yorumda bulunabilirlerse çok makbule geçer.Bu son ?ans?m gibi sezon yakla??yor..bekliyorum yorumlar?n?z?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

O söyledi?in i? yerini biliyorum. Ama orada çal??an bir arkada??m yoktu. E?er yanl?? hat?rlam?yorsam tiyatronun yan?nda ki wallmart'a giderken biraz d??ar?dad?r ama araban veya bisikletin olursa bi?ey farketmez. Bu arada bu yerler wisconsin dells diye geçiyor ama asl?nda hepsi Lake Delton diye bir kasaba da. Dells araba ile 10 dk, bisiklet ile de 25 dk civar?ndad?r. Daha ba?ka dells hakk?nda ne ö?renmek istersen yard?mc? olabilirim. Ayr?ca dells'e gitmek için Chicago'ya inersen gidi? yolunu tarif edebilirim. Hatta orada kalan Türk arkada?lara söylerim seni alabilirler.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O söyledi?in i? yerini biliyorum. Ama orada çal??an bir arkada??m yoktu. E?er yanl?? hat?rlam?yorsam tiyatronun yan?nda ki wallmart'a giderken biraz d??ar?dad?r ama araban veya bisikletin olursa bi?ey farketmez. Bu arada bu yerler wisconsin dells diye geçiyor ama asl?nda hepsi Lake Delton diye bir kasaba da. Dells araba ile 10 dk, bisiklet ile de 25 dk civar?ndad?r. Daha ba?ka dells hakk?nda ne ö?renmek istersen yard?mc? olabilirim. Ayr?ca dells'e gitmek için Chicago'ya inersen gidi? yolunu tarif edebilirim. Hatta orada kalan Türk arkada?lara söylerim seni alabilirler.
    öncelikle te?ekkür ederim ilgin için. Dells'in özellikleri hakkk?nda az çok bilgi edindim forumdan.Chicagodan gidildi?ini vs. ö?rendim.Benim sorun ekonomik yönünden beni s?k?nt?ya dü?ürebilecek bir yer mi,malum hotel,otel i?lerinde çok üst düzey bir kazanç elde edilmiyor.sezon da erken kapan?yormu? o bölgede..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)