Eline saðlýk,yararlý çalýþma.
Eline saðlýk,yararlý çalýþma.
Arkadaþlar bu po boxlarýn büyüklükleri tam olarak nedir. Nette araþtýrdým resmini görüyüm diye bulamadým. Küçük bi kutumu yoksa Büyük bi dolapmý.
Býtýsýkteký yer acýk alanmý oluyo. Yaný ýsteyen goturebýlýyomu urunu. Bunun ýcýn ekstra ucret alýnýyomu.
Beným alacagým urun dslr trýpod canta vs. Sýgmaz dýye dusunuyorum.cevap ýcýn sagol
Hocam o köþedeki büyük dolap O po box sýrasýnda kutusu olan herkes tarafýndan acýlabilen bir kilide sahip oluyor.Ekstra ücret falan yok.Orasý cok büyük eþyalar için gecerli 109 ekran LCD falan icin yani.Senin alacagýn kamera ve kutusu rahatca girecektir senin box'a.Onun dýþýnda o kutuyu orada kutusu olan herkesin acmasý banada garip gelmiþti sanýrým kýymetli eþyalarý koymuyorlar veya kutusu olan herkese güveniyorlar bilemiyorum.Zaten o bahsettiðim dolaba ben henüz konan birþey görmedim.Biz türk oldugumuz için her gidiþte kontrol ediyorduk cünküAma orasýnýn onun için olduðunu biliyorum.Bunun kesin bilgisini kiralarken sorarsýn ilgili elemana þayet hala soru iþareti varsa kafanda.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks