Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [NJ Wildwood] 2012 Konaklama!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart [NJ Wildwood] 2012 Konaklama!

Merhaba arkada?lar.

Haziran 18' de k?z arkada??mla birlikte Wildwood' da olaca??z. Konaklama ve yemek masraf? fazla geldi?i için birkaç ki?i daha bulup ev kiralamay? hem konaklama maliyetini azaltmay? hem kendimiz yemek yaparak yemek maliyetini azaltmay? dü?ünüyoruz. Kimler bize kat?lmak ister?
    Konu Daimon tarafından (30-04-2012 Saat 04:09 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

valla konuyu yeni gördüm ve ?uan hala kalacak yerim belli de?il ortada kalmak istemiyorumm kat?lmak isterim (:

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bende wildwood'day?m,hala kendime bir ev bulamad?m 14 haziranda gidiyorum.E?er i?ime yak?n olursa kat?l?r?m.Ne i? yapacaks?n?z bu arada?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla konuyu yeni gördüm ve ?uan hala kalacak yerim belli de?il ortada kalmak istemiyorumm kat?lmak isterim (:
    Merhaba ortada kalaca??n? pek sanm?yorum Wildwood'da konaklama sorunu olmuyormu?, ama bize kat?lmak istersen haber verebilirsin. Bu arada k?z arkada??m ve ben Çanakkaleliyiz =) Ayr?ca bir bayan için güvenli ve rahat bir ortam olaca??n? dü?ünüyorum =)

Bende wildwood'day?m,hala kendime bir ev bulamad?m 14 haziranda gidiyorum.E?er i?ime yak?n olursa kat?l?r?m.Ne i? yapacaks?n?z bu arada?
    Morey's Piers ' de çal??aca??z.

Arkada?lar e?er toplanabilirsek belki ucuz bir ev tutabiliriz =)
    Konu Daimon tarafından (20-05-2012 Saat 05:11 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

i?te bu çanakkale akan sular? durdurur çok sevindim bugün i?verenimdende mail ald?m konaklamayla ilgili olarak e?er oradan bir sonuç ç?kmazsa ya da umdu?um gibi olmazsa seve seve kat?l?r?m size çok te?ekkür ederim ))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sabrina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i?te bu çanakkale akan sular? durdurur çok sevindim bugün i?verenimdende mail ald?m konaklamayla ilgili olarak e?er oradan bir sonuç ç?kmazsa ya da umdu?um gibi olmazsa seve seve kat?l?r?m size çok te?ekkür ederim ))
    Esta?furullah ben te?ekkür ederim sabrina

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dioman,
    biz de erkek arkada??mla 16 haziranda wildwood'da olaca??z konaklama konusunda endi?em büyük :/ teklif hala geçerliyse kat?lmak isteriz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Daimon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar.

Haziran 18' de k?z arkada??mla birlikte Wildwood' da olaca??z. Konaklama ve yemek masraf? fazla geldi?i için birkaç ki?i daha bulup ev kiralamay? hem konaklama maliyetini azaltmay? hem kendimiz yemek yaparak yemek maliyetini azaltmay? dü?ünüyoruz. Kimler bize kat?lmak ister?
    Daha önce Wildwood'a gitmi? miydin ? Yani kalaca??n yer belli mi ? Ev kiras? ne kadar, bir bilgi verebilir misin ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dioman,
    biz de erkek arkada??mla 16 haziranda wildwood'da olaca??z konaklama konusunda endi?em büyük :/ teklif hala geçerliyse kat?lmak isteriz
    Endi?elenmenize gerek yok, konaklama i?ini ayarlars?n?z bir ?ekilde =)) Bizim öncelikli amac?m?z evin içinde güzel rahat bir ortam olmas?, buna ek olarak yemek ve konaklama maliyetini azaltmak. ?ki - üç çift daha bulsak bir ev kiralayabiliriz, çok harika olur.

Daha önce Wildwood'a gitmi? miydin ? Yani kalaca??n yer belli mi ? Ev kiras? ne kadar, bir bilgi verebilir misin ?
    O?uz daha önce gitmedim, ama haftal?k ortalama 70 100$ aras? de?i?iyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Diamond,
    Ayn? ?eyi dü?ünüyoruz. Yaz bizi de listeye Facebooktan haberle?elim madem öyle

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?uan için sizinle birlikte toplam 3 çift olduk, mesaj say?m 10 olunca ileti?im bilgilerimi atar?m =))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benide evlat edinseniz çiftlerin içinde tek sap olurum ama çocu?unuz olark benimseseniz olmaz m??D ?uan 4 rusla beraber kal?orum ve depresyona girdim zaten ingilizceyi zor anl?yorum bunlar bide kendi aralar?nda sürekli rusça konu?uyor çok d??lanm??? yaln?z ve zavall? hissetim türk arkd?lar istiyorum (

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Sabrina ?uan wildwood da m?s?n? Nas?l gidiyor orada hayat nas?l? 12 sinde bende orada olacag?m.Müsait olursan bir ara orada görü?ebiliriz sabrina.
    Konu Cemalbahar tarafından (08-06-2012 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Cemalbahar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabrina ?uan wildwood da m?s?n? Nas?l gidiyor orada hayat nas?l? 12 sinde bende orada olacag?m.Müsait olursan bir ara orada görü?ebiliriz sabrina.
    evett wildwooddaym hayat eh i?te kem küm al??ma evresinde gidiyo ?imdilik

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benide evlat edinseniz çiftlerin içinde tek sap olurum ama çocu?unuz olark benimseseniz olmaz m??D ?uan 4 rusla beraber kal?orum ve depresyona girdim zaten ingilizceyi zor anl?yorum bunlar bide kendi aralar?nda sürekli rusça konu?uyor çok d??lanm??? yaln?z ve zavall? hissetim türk arkd?lar istiyorum
    18 ine kadar sabret, ilk etapta biraz uyum sorunu olmas? normal takma kafana destek oluruz, keyfini ç?kar =)) 3 ay bence pek Türk arama doymad?nm? zaten senelerdir, hem de?i?iklik iyidir =))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

18 ine kadar sabret, ilk etapta biraz uyum sorunu olmas? normal takma kafana destek oluruz, keyfini ç?kar =)) 3 ay bence pek Türk arama doymad?nm? zaten senelerdir, hem de?i?iklik iyidir =))
    evet asl?nda hakl?s?n al??sam çok daha iyi olur ingilizcem aç?s?ndan ama ilk zamanlar acayip s?k?nt?l? geçiyor hele birde yaln?z geldiysen gerçekten vay haline he bide evde sürekli rusça konu?an birileride varsa depresyon sebebi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet asl?nda hakl?s?n al??sam çok daha iyi olur ingilizcem aç?s?ndan ama ilk zamanlar acayip s?k?nt?l? geçiyor hele birde yaln?z geldiysen gerçekten vay haline he bide evde sürekli rusça konu?an birileride varsa depresyon sebebi
    Yaln?z hissetmekte hakl?s?n ama sonuçta güzel bir deneyim olacak can?n? s?kmamaya çal??, böyle ?eylerin moralini bozmas?na izin verme bence yaln?z olman?nda ayr? bir keyfi vard?r. Arada bunald???nda gelirsin zaten yan?m?za yaln?z b?rakmay?z seni =))

Bu arada senden ufak bir yard?m rica edece?im sabrina. Geldi?imde araba almak istiyorum. Ö?renci i?i uyduruk bir?ey alay?m yeter 2000$ falan nakitim var. Oran?n yerli halk?na muhabbet aras?nda falan sorabilirmisin zahmet olurmu sana?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Yaln?z hissetmekte hakl?s?n ama sonuçta güzel bir deneyim olacak can?n? s?kmamaya çal??, böyle ?eylerin moralini bozmas?na izin verme bence yaln?z olman?nda ayr? bir keyfi vard?r. Arada bunald???nda gelirsin zaten yan?m?za yaln?z b?rakmay?z seni =))

Bu arada senden ufak bir yard?m rica edece?im sabrina. Geldi?imde araba almak istiyorum. Ö?renci i?i uyduruk bir?ey alay?m yeter 2000$ falan nakitim var. Oran?n yerli halk?na muhabbet aras?nda falan sorabilirmisin zahmet olurmu sana?
    çok te?ekkür ederm yaa memleketimin insan? i?te yaaa offf milli duygular hat safhada burda türk görünce a?lamak geliyo içimden ehhe tmm tbiki sorar?m (:

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daimon,
    10 mesaj? beklersek daha çooook bekleyece?iz galiba merve çak?r ben, eski?ehir'den. böyle ararsan facebookta daha çabuk ileti?im kurabiliriz kan?mca tabi bi de senin ad?n? soyad?n? ö?renebilirsem ?ahane olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sabrinaaa
    sen de ekle beni gelince görü?ürüz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı mervee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabrinaaa
    sen de ekle beni gelince görü?ürüz
    can?ms?n ya tmm ar?yorum ama bulamad?m san?r?m dur ba?ar?cam bu arada numaram? vereym bende 609-408-7907 burdan ula?ablrsn (: geldi?inde görü?mek üzere (:

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?z?m kalacak yer sorununu çözmü?.
    ilgilenen herkese çok te?ekkür ederim
    sizler gibi dostlar olduktan sonra dünyan?n öbür ucunda da olsak s?rt?m?z yere gelmez
    Konu aliok tarafından (14-06-2012 Saat 10:22 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sabrina han?m, size k?z?mla ilgili e mail göndermi?tim.
    bakar m?s?n?z?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

daimon,
    10 mesaj? beklersek daha çooook bekleyece?iz galiba merve çak?r ben, eski?ehir'den. böyle ararsan facebookta daha çabuk ileti?im kurabiliriz kan?mca tabi bi de senin ad?n? soyad?n? ö?renebilirsem ?ahane olur
    Ne kadar çok Merve Çak?r varm?? ya bulamad?mm? desem fazlas?yla buldummu desem bilemedim =)) Özel mesajdan gönderiyorum ula??m bilgilerimi =))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?z?m ve bir arkada?? new york jfk'e biraz önce indi.
    bir türk onlar? jfk'den al?p wildwood'a götürecek.
    kalacak yer konusunda yard?mc? olabilecekler k?z?m? arayabilir misiniz lütfen?
    ad?: zehra ezgi a?c?
    Merhaba, bizde 18'inde orada olaca??z. E?er Ezgi'nin bir s?k?nt?s? olursa yard?mc? olabiliriz hiç ?üpheniz olmas?n, içinizi rahat tutun.
    Konu Daimon tarafından (14-06-2012 Saat 11:45 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart çok te?ekkür ederim :)

Merhaba, bizde 18'inde orada olaca??z. E?er Ezgi'nin bir s?k?nt?s? olursa yard?mc? olabiliriz hiç ?üpheniz olmas?n, içinizi rahat tutun.
    çok te?ekkür ederim daimon

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkür ederm yaa memleketimin insan? i?te yaaa offf milli duygular hat safhada burda türk görünce a?lamak geliyo içimden ehhe tmm tbiki sorar?m (:
    Senden haber bekliyorum 2000$ dolar? geçmesin ucuz bir?ey olacak ö?renci i?i unutma, laf?m? olur ben te?ekkür ederim iyi e?lenceler =))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkür ederim daimon
    Rica ederim insanl?k vazifemiz, s?rt?m?z? dönemeyiz kimseye, hepimiz yabanc?y?z orada birbirimize destek olaca??z

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?z?m kalacak yer sorununu çözmü?.
    ilgilenen herkese, özellikle sabrina ve daimon'a çok te?ekkür ederim.
    sizler gibi dostlar olduktan sonra dünyan?n öbür ucunda da olsak s?rt?m?z yere gelmez.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)