Amazon.com: Fujifilm FinePix S2950 14 MP Digital Camera with Fujinon 18x Wide Angle Optical Zoom Lens and 3-Inch LCD: Camera & Photo
Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
Öncelikle merhaba. Ben yukarıdaki cihazı bir seneden fazladır kullanıyorum. Uzun süreden beri devam eden bir kampanyası var ve fiyat performans açısından bakarsak mükemmel biri iş çıkarıyor. Makina yarı profesyonel. Canon ve nikona diyecek bir şeyim yok fakat işini gayet iyi görecek bir cihazdır.
Ayrıca fotoğraf makinası alırken megapiksele bakmamanı tavsiye ederim. Önemli olan şey lenstir. Bu cihazın lensini hiç bir kompak cihazda bulamazsın. 720p'ye kadar HD video kaydı da yapabilirsin. Ayrıca lensine göre küçük ve taşıması zahmetsizdir.(18x optik zoom yapabilirsin. Digital değil buna dikkat çekerim!!)
Telefona gelecek olursak kesinlikle android işletim sistemi bulunan bir cihaz seçmelisin. Söylediğin çoğu şey mevcut bulunacaktır üzerinde ve seni tatmin edecektir. Bütçene göre seçimi yapmak sana kalır.
Kolay gelsin=)

Alıntı
Bookmarks