Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: telefon almak istiyorum, yard?m?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart telefon almak istiyorum, yard?m?

Arkada?lar benim senelerdir adam ak?ll? bi telefonum olamad? malesef ?mdi almak için bi f?rsat geçti elime oraya gitti?imde almadan dönmek istemedi?im iki ?eyden biri telefon di?eri foto?raf makinesi.

iphone4S mi? cartm?? curtmu? okdar param yok haliyle bi telefona vericek, dolay?s?yla ?öyle megapixeli iyi olsun kaliteli fotograf çeksin, mp3 ü olsun radyosu da olursa ne ala,art?r?labilir haf?zas? olsun internete ba?lanabilsin (wi-fi) bide internetten program fln indirilebilirse süper olur
    neyse k?saca diycegim o ki çok pahal? olmas?n ama isteklerimi içersin en önemlisi de Tr ye getirdi?imde sorun ç?karmas?n kullanma aç?s?ndan vs.

Böyle bildiginiz veya tavsiye edebiliceginiz bir marka-model vs. var m? acaba telefon için, oraya gitti?imde direkt onlara bakabileyim çnkü malum teknolojiden çok anlam?yorum?

Ayn? soru fotograf makinesi için de geçerlidir, tavsiyeleriniz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bütçeni belirlemen laz?m öncelikle.
    + olarak ?u an indirimde olan mesela Atrix var 300 dolar seviyesinde gayet iyi bir telefon ancak 2,3 ay sonra belki atrix'ten üst modelleri 300 dolar seviyesinde alabilirsin belli olmaz.
    Gene iphone almakta çok mant?ks?z bir hareket olmayacakt?r

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

foto?raf makinas? almay? bende istiyorum ama bilgim yok bu konuda
    telefon içinde söyleyebilirimki istedi?in tarzda bir telefon zaten türkiyede bile 500-600 tl civar?.
    ben 500 tl'ye lg p500 alm?st?m 3-4 ay once android i?letim sistemi olan bir telefon geli?tirmeye aç?k olur çok kar?s?kta de?il kullan?m? yani tavsiye ederim hem kendi telefonumu hemde android sistemli telefonlar? net olarak ?u model diyemem ama hem daha ucuz hemde daha çok çe?it olucag? için kriterlerine uyan bir sürü telefon bulursun orda hatta iphone 3g,3gs gibi bi?eyde uyabilir sana heleki iphone 5 ç?karsa fiyatlar? dü?er iphone 3g lerin

foto?raf makinalar?n?nda geli?tirilebilenleri var ne kadardan ba?l?yor bilmiyorum ama uygun bi?ey bulursam almak istiyorum bendesen nas?l bi makina istiyosun onuda söylemelisin bence. konuyu açman iyi olmus , takipteyim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

dedi?im gibi iphone almam demek yaz boyunca kazancag?mdan daha fazla paray? ona yat?rmam demek ki bu bnm için imkans?z. internette wallmarttan fln ara?t?rd?m biraz istedigim özelliklerde ve fiyatlarda dedi?in gibi LG nin telefonlar? var gördü?üm kadar?yla, seneler önce LG KE770 diye bi telefonum vard? çald?rana kadar, çok memnundum yine ayn? memnuniyeti verir mi dersiniz ? Dedi?im gibi çekindi?im ?ey getirdi?imde Tr de çal???p çal??m?ycag? ve ar?zas? söz konusu oldugunda garantisinin olup olmad?g? yani tamirat? vs. mümkün olabiliyo mu ?

Fotograf makinesi için ise tabiki isterim ?öyle en profesyonelinden ama ekonomi do?rultusunda bu da imkans?z o nedenle ?öyle orda ya?ad?klar?m? görüntüleyebileyim gezdi?im gördü?üm yerleri kaydedebileyim yeter bana
    yine ona da wallmarttan bakt?m fuji ninkiler baya ucuz gibi gözüküyo ama onu pek tavsiye etmediler canon nikon fln da bunlar burdakinden çok da ucuz say?lmaz gibi :S

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Telefon ve fotograf makinasi icin ayirabileceginiz butce nedir?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

mesela ?mdi bidaha bakt?m da bunu buldum,
    Walmart.com: Virgin Mobile HTC Wildfire Prepaid Cell Phone, Silver: Cell Phones

nedir ne deildir bilgisi olan varsa ?

bir de samsunglar çok var galaxy serisi felan onlar hakk?nda ne dersiniz?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

telefon için 300 ü geçmesin, fotograf makinesi içinde 200 ü geçmesse iyi olur gibi
    $ baz?nda tabi bu rakamlar
    Konu deniss tarafından (01-05-2012 Saat 03:29 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik bilgi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bu 300 200 ler dolar san?r?m. telefon icin 300 dolara bi telefon bulursun istedigine yak?n ama eger 200 dolara alacag?n bi fotograf makinesiyle telefondan daha iyi kalitede goruntu alman imkans?za yak?n
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ya ama 14 mp felan yaz?yor nikonlarda olsun sony lerde fln ki hakeza fujilerdede 190 küsür$ lara var gözüküyo ama tabi çözünürlü?ü ne alemdedir onu bilemem
    o nedenle sizin gibi bilenlere dan??mak istedim i?te (:

Bir de hani ucuzdu bu abd, ozman ne fark? var burdan. Bu $ lar? tl ye çevirince ayn? makina bazen pahal?ya bile gelebiliyo ki örnek vermek gerekirse,
    arkada??m fujinin bi makinas?n? alm?? geçen Tr den 199 tl ye ben walmartta bulmu?tum 150-170$ a o_O

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela ?mdi bidaha bakt?m da bunu buldum,
    Walmart.com: Virgin Mobile HTC Wildfire Prepaid Cell Phone, Silver: Cell Phones

nedir ne deildir bilgisi olan varsa ?

bir de samsunglar çok var galaxy serisi felan onlar hakk?nda ne dersiniz?
    Gösterdi?in cihaz? de?ilde Unlocked Phones'lara bakman? öneririm.Senin bu gösterdi?in HTC Virgin Mobile imzal? bir cihaz burada bir problem olurmu hatlarla vs tam bilmiyorum ama unlocked'larda hiç bir sorun ç?kmaz.Sana ufakda bir önerim var,arkada?lar?n dedi?i gibi o bütçe ile fazla bir?ey bekleme foto makinas?ndan ama ikisini birle?tirip hem foto bak?m?ndan hemde tel bak?m?ndan gayet iyi bir cihaz alabilirsin.Birde ebay'dan fln daha uyguna getirebilirsin...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Amazon.com: Motorola Atrix Unlocked 4G Cell Phone with Android 2.2 OS. 4-inch HD touchscreen: Cell Phones & Accessories

Bunu al?n pi?man olmazs?n?z.

O gösterdi?iniz wildfire'?n üst modeli wildfire s var bende hiç memnun de?ilim.

Atrix modelinin ekran? da büyük tasar?m? ho?.

Bataryas? çok iyi bu fiyata bu segmentte 1900 mAH bulmak çok zor 2 gün rahat götürür kullan?m yo?un olsa da
    Tegra 2 çift çekirdek i?lemciyle gta III bile oynan?yor.
    Motorola markas?.
    Unlocked gösterdi?im link.

Android 4.0.3 yaz?n gelicek güncelleme ç?kacak bu telefon için Motorola(Google sat?n ald?) aç?klad?.

300 dolara ?u an piyasadaki en iyi telefon.
    Kameras? da gayet iyi ???k al?yor hd video çekiyor falan.
    -----
    300 dolara Iphone 3gs bulmakta mümkün ?u an ama tavsiye etmem eski kal?yor bunlar yan?nda.

-----

Ancak dedi?im gibi 3 ay sonra Atrix de?ilde Sony Xperia Arc serisinden daha iyi bir model indirime girer 300 dolara sat?l?r belli olmaz teknoloji çabuk de?i?iyor gel?iyor.
    Bugün olsa en iyi fiyat/performans bu Motorola'da.

300 dolar i?te 540 lira gibi bir fiyat yapar her türlü oyunu kald?r?r android 4.0.3 kameras? iyi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

çok te?ekkürler ozz dü?ünücem bunu

Walmart.com: Sony Ericsson Xperia Active Smartphone, Black and Orange (Unlocked): Cell Phones

Walmart.com: Sony Ericsson ST15A Xperia Mini Android Smartphone, White (Unlocked): Cell Phones

bu ikisine bakt?m ?imdi de bunlar hakk?ndaki yorumlar nedir acaba?
    motorola eskiden çok da kaliteli say?lmazd? ama ?imdi baya iyi mi diyosun yani (:

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Geçen sene 300 dolara sony cybeshot 16.2 megapiksel kompak fot?raf makinesi ald?m best-buydan.Gayet memnunum.Kesinlikle sony'nin kompak makinelerini tavsiye ederim.Ayr?ca wal-marttan falan elektronik bi?ey alman?z? pek tavsiye etmem.Best-buy gibi yerler varken önce oralar de?erlendirilmeli sonra wal-mart'a bak?lmal?.Ayr?ca amazon, ebay'de gözden geçirilmeli.

Telefon al?yorsan iphone blackberry den ?a?m?can.Biraz daha fazla ver ama adam ak?ll? bi telefonun olsun.
    ""Let the game begin""

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

i?te o biraz daha fazla verme durumu bende mümkün deil zaten kazancag?m üç kuru? para onla da travel yapmak istiyorum + ailemi yeterince sömürdüm daha fazlas?na gönlüm elvermez

dedi?in sitelere ?imdi bak?cam amadeus35 te?ekkürler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Amazon.com: Fujifilm FinePix S2950 14 MP Digital Camera with Fujinon 18x Wide Angle Optical Zoom Lens and 3-Inch LCD: Camera & Photo

Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Foto?raf Makinesi (HD Video Çekimi) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

Öncelikle merhaba. Ben yukar?daki cihaz? bir seneden fazlad?r kullan?yorum. Uzun süreden beri devam eden bir kampanyas? var ve fiyat performans aç?s?ndan bakarsak mükemmel biri i? ç?kar?yor. Makina yar? profesyonel. Canon ve nikona diyecek bir ?eyim yok fakat i?ini gayet iyi görecek bir cihazd?r.
    Ayr?ca foto?raf makinas? al?rken megapiksele bakmaman? tavsiye ederim. Önemli olan ?ey lenstir. Bu cihaz?n lensini hiç bir kompak cihazda bulamazs?n. 720p'ye kadar HD video kayd? da yapabilirsin. Ayr?ca lensine göre küçük ve ta??mas? zahmetsizdir.(18x optik zoom yapabilirsin. Digital de?il buna dikkat çekerim!!)
    Telefona gelecek olursak kesinlikle android i?letim sistemi bulunan bir cihaz seçmelisin. Söyledi?in ço?u ?ey mevcut bulunacakt?r üzerinde ve seni tatmin edecektir. Bütçene göre seçimi yapmak sana kal?r.
    Kolay gelsin=)
    Konu uykusuz123 tarafından (01-05-2012 Saat 04:50 PM ) değiştirilmiştir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

uykusuz123 sevdim ben bu makineyi videosunu fln da izledim te?ekkür ederim,
    sen kullan?yosun san?r?m ?uan memnunsundur eminim de özellikleri vs nas?l biraz daha blgi verebilir misin örnegin siyah beyaz-sepya fln görüntü modlar? mevcut mu?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

uykusuz123 sevdim ben bu makineyi videosunu fln da izledim te?ekkür ederim,
    sen kullan?yosun san?r?m ?uan memnunsundur eminim de özellikleri vs nas?l biraz daha blgi verebilir misin örnegin siyah beyaz-sepya fln görüntü modlar? mevcut mu?
    Amatörden profesyonele geçerken tercih edilebilecek bir makine.(o kadar kompleks) Yani siyah-beyaz gibi küçük özelliklerin dahilinde bir çok özellik mevcut. ?lk ald???mda farkl? modlarda çekim yapmaktan saatlerimi harcad???mu biliyorum.
    Özelliklere gelirsek,
    -Optik zoom yetene?i kompak makinelere kiyasla çok kuvvetli ve görüntü kayb? dü?ük.
    -28mm geni?li?inde objektife sahip. Yine kompak makinelere k?yasla çok üstün.
    -?lk ba?larda tercih edebilece?in otomatik modlar mevcut. Bunlar? profesyonele?tikçe kendin de?i?tirebiliyorsun.(enstantane,diyafram,iso vb.)
    -Fla?? ????? gayet kuvvetli. Gece yar?s? d??ardan ???k almayan 30 metrekare bir oday? ö?len saatlerindeki kadar ayd?nl?k ve kaliteli çekim yapabilirsin.

Bence art? yönü s?radan AA pille çal??mas?. Fiyat?n?n uygun olmas?n?n yan?nda bunun için de tercih ettim. 4 tane AA pille çal???yor. Ben ?arj edilebilir Duracell kullan?yorum ve tam doluyken 1000-1200 foto?raf çekebiliyorum. Yedeklerini ald???mda uzunca bir süre ?arj derdim olmuyor. Bataryalar? olan makinelerin batarya ömrü bitti?inde makine kadar mebla?a batarya almak zorunda kal?yorsun, yedek batarya ta??yam?yorsun ve en önemlisi her bakkaldan, marketten pil alam?yorsun.

Diyeceksin hiç mi kötü yönü yok. Tabiki var. Video s?ras?nda zoom yaparsan, makinenin zoom yapma sesi videoda hissediliyor. Bu eksi bir yön bana göre. Ama çok da büyük bir sorun de?il=)

Bir de bence alacaksan Türkiye'den al garanti kapsam?ndan fazlaca yararlan?rs?n. Amerika'dan al?rsan garanti i?leri nas?l yürüyor pek fikrim yok. Ayr?ca pek bi fiyat fark? da göremedim ben.(amazon ve hepsiburada aras?nda.)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

?arjl? pil kulland?g?nda iyi olur ama olmad?g?nda normal piller bunlar?n çal??mas?na yetmiyo diye biliyorum yani ço?u ki?i de makina bataryal? olsun fln diyo sen 1seneyi geçiktir kulland?g?n için soruyorum ben bi bayan olarak fotograf çekme sevdal?s? oldugumdan ötürü sorun ya?arm?y?m of pil bitti ?arj bitti vs

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende gecen yaz 550 d canon aldim 800 dolara cok memnun kaldim ben makineyi aldigimda turkiyede fiyati 2300 tl civariydi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

o da iyiymi? ama beni a?ar okdar profesyonel de?ilim maleseff:d

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

foto?raf makinesini foto?rafç?l??? ö?renmek için al?yorsan diek dslr al bence. dslr-like al?p para verme. ben öyle yapt?m hata ettim. ayr?ca fuji s2950 yi otomatik modda çekim yapacaksan alma. çamur gibi foto?raf çeker otomatik modda. yok ben fotor?afç?l?kt?r diyaframd?r u?ra?amam diyorsan kompakt bi model al. hiç u?ra?ma s2950 ile falan.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

o da iyiymi? ama beni a?ar okdar profesyonel de?ilim maleseff:d
    sen amatorde olsan makine kendi guzel cekiyo canon ve nikondan baska marka dusunme derim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkürler ozz dü?ünücem bunu

Walmart.com: Sony Ericsson Xperia Active Smartphone, Black and Orange (Unlocked): Cell Phones

Walmart.com: Sony Ericsson ST15A Xperia Mini Android Smartphone, White (Unlocked): Cell Phones

bu ikisine bakt?m ?imdi de bunlar hakk?ndaki yorumlar nedir acaba?
    motorola eskiden çok da kaliteli say?lmazd? ama ?imdi baya iyi mi diyosun yani (:
    markaya çok tak?lmaman? öneririm.

Motorola'y? Google sat?n ald? art?k çok daha iyi modeller yap?yor.
    Yeni Razzr serisi mi ne var bütçen yeterse onlara da bakabilirsin.

Android telefon al?rken kesinlikle mini falan bakmay?n.
    Xperia mini vs benzeri bir telefonum var HTC'nin Wildfire S'i.
    Kesinlikle kullan??s?z.
    Bataryas? içinde i?lemcisi,ekran kart? genel olarak hep alt kademe oluyor uygulama, oyun her türlü internette gezinme face,twitter vs'de gösterdi?im Atrix modeli sizin gösterdiklerinizden en az 2 kat daha fazla performans verecektir.

Mini telefon almay?n dedi?im boyuttan çok içindeki güçle alakal? yoksa ?imdi 4.7" ç?kan telefonlar var boyutlar? neredeyse tableti and?racak cinsten onlarda ta??nmas? zor aletler ayr? konu

Farkl? markalardan yak?n özellikteki di?er telefonlar :
    Baz?s?n?n 3d özelli?i var ama bataryas? dü?ük baz?s?n?n kameras? iyi ama i?lemcisi nispeten dü?ük di?er seçeneklere göre gibi farklar var ve de marka farklar? ama bu modeller Türkiye'de 1000tl'den ba?lar oras? kesin
    Amazon.com: LG Thrill Optimus 3D P925 Unlocked Android Cell Phone - US Warranty - Black - Carrier Packaging: Cell Phones & Accessories
    Amazon.com: HTC Inspire 4G Unlocked Phone with 3G Support, 8 MP Camera, GPS, Wi-Fi and Android OS - Unlocked Phone - US Warranty - Black: Cell Phones & Accessories
    Amazon.com: Sony Ericsson Arc S LT18i Unlocked GSM Cellular Phone--International Version, no Warranty (Black): Cell Phones & Accessories
    Amazon.com: Sony Ericsson MK16A Xperia Pro Android Smartphone with US 3G, QWERTY Keyboard, Touch Screen, 8 MP Camera, Wi-Fi, GPS - Unlocked Phone - US Warranty - Black: Cell Phones & Accessories

Iphone 4 fiyatlar? ?u an 400 dolar.
    Iphone 4s'ten önceki model bildi?iniz gibi.
    Yenisi ç?k?nca 300 dolar seviyesine inecektir bu da yenisinin ç?kmas?na yak?n bir zamanda
    Amazon.com: Apple Iphone 4 8gb Sprint White: Cell Phones & Accessories

amazon.com tavsiyem olur ?ahsen fiyat olarak en iyisi bana göre en az?ndan kullan?c? yorumlar? vs bile fark yarat?yor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benimde bir tane makina tavsiyesine ihtiyac?m olabilir bakal?m yeni modeller orada da ç?k?yordur daha güncel modellere yöneliyorum genelde ama foto makinesinde önemli olan Lens'tir bildi?im iyi lense sahip makinalarda ucuz olmaz ucuzlamaz kolay kolay.

Bol foto?raf çeken genelde kendisinin foto?raf?n? çeken birisine yar? pro da pro da tavsiye etmem bildi?iniz kompakt makinalar yeterlidir bence.

Ben gitmi?ken bunlardan almay? dü?ünüyorum.
    Amazon.com: Kodak PlaySport (Zx3) HD Waterproof Pocket Video Camera (Black): Camera & Photo
    Su alt?, ekstrem spor durumlar? için çekim yapabilmesi ve san?r?m saniyede çekti?i kare say?s? yüksek olmas? da önemli.
    A??r çekimde izleyebiliyorsunuz san?r?m.
    Suya dü?meye dayan?kl? 1080p video çekebilmesi çok güzel geldi bana.

Acayip bir foto veya video çekmesini beklemiyorum ama 720p standartlar?nda iyi ???k al?r m? nas?ld?r genel verdi?i görüntü merak ediyorum bilginiz var m? acaba ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

?arjl? pil kulland?g?nda iyi olur ama olmad?g?nda normal piller bunlar?n çal??mas?na yetmiyo diye biliyorum yani ço?u ki?i de makina bataryal? olsun fln diyo sen 1seneyi geçiktir kulland?g?n için soruyorum ben bi bayan olarak fotograf çekme sevdal?s? oldugumdan ötürü sorun ya?arm?y?m of pil bitti ?arj bitti vs
    Alkalin piller vard?r. Hani dayan?kl? pil diye geçer reklamlarda falan. Alkalin pille 800-1000 foto aras? çekim yapabilirsin. Bu pilleri de her bakkalda bulmak mümkün art?k. S?k?nt? ya?amazs?n=)
    Senin bahsetti?in çinko-karbon ya da çinko-klorid piller. onlarla 3-5 çekim anca yapars?n=)

Ayr?ca ben ekonomik ve güzel çekim yapabilece?in bir makine istedi?in için bu tavsiyede bulundum.
    Ben de 1000-2000 dolarl?k makineler önerebilirdim. O kadar para verdikten sonra dokunmadan çekmesini hatta çektim gel gösteriyim demesini beklerim zaten ben=)
    Konu uykusuz123 tarafından (03-05-2012 Saat 01:15 AM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı earthborn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefonun ne gibi özellikleri var acaba bn çözemedim de baya ucuzmu? gerçi ama ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu telefonun ne gibi özellikleri var acaba bn çözemedim de baya ucuzmu? gerçi ama ?
    fazla özelli?i yok ama görünü?ü ho? geldi bu fiyata

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

iphone4S mi? cartm?? curtmu? okdar param yok haliyle bi telefona vericek, dolay?s?yla ?öyle megapixeli iyi olsun kaliteli fotograf çeksin, mp3 ü olsun radyosu da olursa ne ala,art?r?labilir haf?zas? olsun internete ba?lanabilsin (wi-fi) bide internetten program fln indirilebilirse süper olur
    yukar?da yazd?klar?n?n bir ço?unu kaps?yor bu tel hemde görünü? olarakda güzel aç?kcas? 16gb'a kadar microsd deste?i var,3MP cam var,Bluetooth var, mp3 olay? var.?nternete ba?lanabiliyor ama wifi varm? yokmu yazmam??lar oraya Music Player for MP3, WMA, AAC, & AAC+ destekliyormu?. Qwerty klavyeli birde foto makinas? dü?ünüyormu?sun ayr? bence i?ini görebilir bu

Amazon.com: LG enV3 VX9200 Verizon Cell Phone with 3MP Camera, Camcorder, Bluetooth, Stereo music, MicroSD expand to 16 GB, Email (Blue): Cell Phones & Accessories

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)