dediğim gibi iphone almam demek yaz boyunca kazancagımdan daha fazla parayı ona yatırmam demek ki bu bnm için imkansız. internette wallmarttan fln araştırdım biraz istedigim özelliklerde ve fiyatlarda dediğin gibi LG nin telefonları var gördüğüm kadarıyla, seneler önce LG KE770 diye bi telefonum vardı çaldırana kadar, çok memnundum yine aynı memnuniyeti verir mi dersiniz ? Dediğim gibi çekindiğim şey getirdiğimde Tr de çalışıp çalışmıycagı ve arızası söz konusu oldugunda garantisinin olup olmadıgı yani tamiratı vs. mümkün olabiliyo mu ?
Fotograf makinesi için ise tabiki isterim şöyle en profesyonelinden ama ekonomi doğrultusunda bu da imkansızo nedenle şöyle orda yaşadıklarımı görüntüleyebileyim gezdiğim gördüğüm yerleri kaydedebileyim yeter bana
![]()
yine ona da wallmarttan baktım fuji ninkiler baya ucuz gibi gözüküyo ama onu pek tavsiye etmediler canon nikon fln da bunlar burdakinden çok da ucuz sayılmaz gibi :S![]()

o nedenle şöyle orda yaşadıklarımı görüntüleyebileyim gezdiğim gördüğüm yerleri kaydedebileyim yeter bana

Alıntı
Bookmarks