Sakallarýmý kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yaratýrmý yani sinekkaydý olsam dahamý iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallarým..saçlarýmda öyle..![]()
Sakallarýmý kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yaratýrmý yani sinekkaydý olsam dahamý iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallarým..saçlarýmda öyle..![]()
Kesmelisin !
vize almak istiyorsan imaj önemli. sonra alamadým þimdi ne olacak deme.
FENER BAHÇE
Arkadaþým ben riske atmamak amacýyla kestim. Fakat kesmeden gidip de sorun yaþamadan alan çok yakýným var.
At hýrsýzý gibi deðilsen sorun olmaz diyorum ben=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Arkadaþýmýn sakallarý teröristi andýrýyordu, saçlarý da uzun ve daðýnýktý. Ýzmir'den geliyordu, uçaðýný falan kaçýrdý, zar zor yetiþti görüþmeye, periþan halde girdi vizeye ve çok rahat bir þekilde aldý. Aslýnda öyle gitmeyecekti ama talihsizlikler yaþadý biraz, fýrsatý olmadý kendisini toparlamaya.
Böyle þeyleri çok taktýklarýný sanmýyorum ama sakal varsa bile biraz çeki düzen verilmesinden yanayým.
kesmen uygun olur da bu arkadaþ girmiþtir herhalde vize görüþmesine
sonuçlarý alalým
inþallah hocam
sakalla vizeyi nasýl baðlantý kurdun anlamadým
adamlar amerikada yeþil sakallý piercingli ne bilim yada çýplak geziyolar sakalýnýn olup olmamasýný farketmemiþtir bile...
hahavizeyi çok ciddiye aldýðým için iþin cývkýný çýkarttým o yuzden
n
ben gittiðimde yaklaþýk 1 aylýk sakal vardý yüzümde. vize fotoðrafým, pasaport fotoðrafýmda ayný þekilde gözle görülür bir sakal vardý. bende týrsýyordum, ankaradaki vize memurunda bende fazla sakal vardý. görünce þaþýrdýmhem onlar senin sakalýn var mý yok mu bakmýyorlar, not ortalama ve ingilizce durumun önemli. gerisi fasafiso. adam yüzüme bile bakmamýþtý, 30 saniyede verdi vizeyi.
vala istnbuldaki konsolosluktaki memurlardan en saðda duran gözlüklü genç adam türkçe konusuyodu...hatta neden türkçe konusuyosunuz dedi biri oda bilmiyorum dedi ve güldü![]()
Arkadaþlar öyle bir lanse ettiniz ki konuyu adamýn sakalý vardý bak nasýl aldý vizeyi gibi birþey oldu.Burada sakalý olan vize alamaz gibi bir þey söylenmiyor temiz ve bakýmlý bir suratýn her zaman avantajlý olacaðý söyleniyor.Yoksa her ülkede her tip adam mevcut.
2 3 günlük sakal deðilse kes arkadaþým bence.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks