Sakallar?m? kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yarat?rm? yani sinekkayd? olsam daham? iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallar?m..saçlar?mda öyle..![]()
Sakallar?m? kesmek istemiyorum acaba sakal sorun yarat?rm? yani sinekkayd? olsam daham? iyi intiba olur ne dersiniz?Zaten uzun sakallar?m..saçlar?mda öyle..![]()
Kesmelisin !
vize almak istiyorsan imaj önemli. sonra alamad?m ?imdi ne olacak deme.
FENER BAHÇE
Arkada??m ben riske atmamak amac?yla kestim. Fakat kesmeden gidip de sorun ya?amadan alan çok yak?n?m var.
At h?rs?z? gibi de?ilsen sorun olmaz diyorum ben=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Arkada??m?n sakallar? teröristi and?r?yordu, saçlar? da uzun ve da??n?kt?. ?zmir'den geliyordu, uça??n? falan kaç?rd?, zar zor yeti?ti görü?meye, peri?an halde girdi vizeye ve çok rahat bir ?ekilde ald?. Asl?nda öyle gitmeyecekti ama talihsizlikler ya?ad? biraz, f?rsat? olmad? kendisini toparlamaya.
Böyle ?eyleri çok takt?klar?n? sanm?yorum ama sakal varsa bile biraz çeki düzen verilmesinden yanay?m.
kesmen uygun olur da bu arkada? girmi?tir herhalde vize görü?mesine
sonuçlar? alal?m
in?allah hocam
sakalla vizeyi nas?l ba?lant? kurdun anlamad?m
adamlar amerikada ye?il sakall? piercingli ne bilim yada ç?plak geziyolar sakal?n?n olup olmamas?n? farketmemi?tir bile...
hahavizeyi çok ciddiye ald???m için i?in c?vk?n? ç?kartt?m o yuzden
n
ben gitti?imde yakla??k 1 ayl?k sakal vard? yüzümde. vize foto?raf?m, pasaport foto?raf?mda ayn? ?ekilde gözle görülür bir sakal vard?. bende t?rs?yordum, ankaradaki vize memurunda bende fazla sakal vard?. görünce ?a??rd?mhem onlar senin sakal?n var m? yok mu bakm?yorlar, not ortalama ve ingilizce durumun önemli. gerisi fasafiso. adam yüzüme bile bakmam??t?, 30 saniyede verdi vizeyi.
vala istnbuldaki konsolosluktaki memurlardan en sa?da duran gözlüklü genç adam türkçe konusuyodu...hatta neden türkçe konusuyosunuz dedi biri oda bilmiyorum dedi ve güldü![]()
Arkada?lar öyle bir lanse ettiniz ki konuyu adam?n sakal? vard? bak nas?l ald? vizeyi gibi bir?ey oldu.Burada sakal? olan vize alamaz gibi bir ?ey söylenmiyor temiz ve bak?ml? bir surat?n her zaman avantajl? olaca?? söyleniyor.Yoksa her ülkede her tip adam mevcut.
2 3 günlük sakal de?ilse kes arkada??m bence.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks