Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 11 Þubattaki vize görüþmem....

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart 11 Þubattaki vize görüþmem....

arkadaþlr bugün sabah erkenden oradaydým 7 gibi baþladýlar içeri almaya bende 7.10 gibi sýraya girdim ve buzzz gibi bi havada beklemeye baþladýk herkesde gerginlk bölee önceden gidenlerde bi rahtlýk böle bi herkese anlatma derdi wardý=) sora iþte önce taranýp geçtik falan yukarý çýktýk falan derken belgeleri düzenlediler ardýndan giþe numarasý verildi ben dedim noluo ya hemenmi falan tabi meersem önce kontrol için belgeleri ayrý giþelere gidiosun iþte numara sölendi gitim belgelerimi kontrol ettiler buyrun numaranýz sölendiinde parmak izi için kalkcaksnz dediler soraa bi süre sora bikez daha sölendi kalktým okadar þirin bi adam parmaklarýmý koymamý falan istedi tabi heycandan terledigini gören beyefndi selpak warsa silermisn dedi bende hemen sildim iþte sora eller titreyerek koyuorum falan.çnkü sona gelioruzz diorum artýk son aþama derkenn otrup bekledikk bu arada not olarak düþmeden edemicem arkdþlar ben bukadar kalabalýk beklemezdim inanlmaz kalabalýk oluo ya bölee kim nereye gidio kim napýo takip edemiosunz yani numaralarý dinlemezsen olmuo falan.iþte sora sýrayla bu iþlemleri ypaanlar oturup bekliolar ilk 3 giþe doldu birden 2 erkek 1 bayan geldi ve otrdular önce sýraylaydý sora karýþýk olarak çaýrdýlarr ve sýra bana geldi ben kendimden öncekileri dinleyerek heycanýmý artýrmaya çalþtým resmen=)) yanýmda bi teyze wardý damadý warmýþ amerikada normal vize istiodu koltkta oturrken bacaým titriodu teyze bana dediki iyimisn oglum çagýrmam greken birileri warmý falan yani neseki baýrmadý fazla kimse duymadýý=) ardýndan 617 denildi ve kalktýmm=)

--hello
    **hello
    --how are you today
    **ii siz
    --thanks.(bi süre belgeler bakýp daha sora pc ye biþeler girerek) nerede okyorsun
    **Eastern Meditterranean University
    --bölümün ne
    **iþletme fakat hazrlýktaým
    --Liseyi nerede okudun dedi ve ben hemen sorry dedim(ne bilimm þaþrdým ya birden üniden liseye geçtik acaba noluo dedim orda)
    **Ýskenderun in turkey dedim
    --ismi neydi die sordu
    **Þemsettn Mursaloglu high scholl falan ddm...
    --yüksek bir sesle esneyerekk not dökümünü açtý okeeeeyy dedii
    **tam o sýrada devreye girerek bizim oklmzdaki sistemin brkç farklýlýgýný anlatmam gerekiodu anlattým ve oke stop dedi kes sesni der gibi=) (birtek burada çok konþtum)
    --ardýndan baktý baktýý ve amerikada nereye gideceksin dedi
    **garberville in san francisco dedim
    --nerede çlþcaksn dedi
    **otelin ismini söledim
    --baban ne iþ yapýyor dedi
    **devlet memuru emekliis oldunu söledim
    --anemi sordu
    **onunda devlet memuru emeklisi oldunu söledim
    --ardýndan bir süre drupp bilgisyrda biþeler dolduruppp açýk yeþil kaýdý verdi elime ds ile sevis gelince yolayýn biz size yolicaz dedi ve iþim bitti.....

arkdþlar öncelkle bu anlattýýgým görüþme kýsmý 1.5- 2 dakika sürdü en fazla oda arada ben biraz fazla konþtuum için yoksaa geçio hemenn vede ben egerki vizeyi alrsam gerçekten bukadar kolaymý dicem hani kimseye heycan yapmaýn diememm o iþin tadý sanýrým hayatmz boyunca böle heycanlanmamz lazýmm sanýýrm onunda tadý war ama nabalým olcakk geçio ve geçince oh çekiorz...

bi sorum war arkdþlar bana açýk yeþil kaýt veirldi benle beraber çýkan bi çocukda ise koyu yeþil wardý.ben görüþme sýrasýnda baktým duwarda beyaz açýk yeþil ve koyu yeþil wardýýý bilgisi olan warmý? yani bu yeþillerin bi farký yok sanýrým deilmi þirketim öle biþe yok dedi %97 aldýn dediler hatta biletmi almamý sölediiler=))ama tabi beklemem gerektiini biliorum ve ben olurda biþe çýkar die düþünüorum çnkü napim yanii.... bu arada not orada benim girdiim adam deil fakat dier adam ve kadýn inglzce bilmeyenlere türkçe konþtklarý olduu benden sölemesi...zaten hep sölendii gibi dersler kötyse inglzceye yükleniolar dersler iyiyse 30 saniyede bitio...
    arkadaþlar bu kagýt olayýyla ilgli bilgisi olan warmý þirket yeþil ve beyaz war dedi koyu yeþil yok dedi ama gidenlerin dikatýný çekmiþtir belkiiii...
    Bu þekilde bitti arkadþlar buradan yardým olmak isterim sizlere sorularýnz falan warsa elimden geldiince...

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

biþey sorucam peki..benim gideceðim yer kesin belli deðil henüz..bana da sorarmý nereye gidiceksin diye??sonucta ds formum gelmedý henuz?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bugün öle wardý bi arkdþm sorduklarýnda herhangi bi yeri sallamþ ve mc donalds demiþ eer istersen henüz belli deil dersin istersenn bu arkdþ gibi sallayabilrsnn ama þirketdekiler onun ds 156 sýna falan yazmþmydý hatrlamýorum ama yani sana sormazlar snaýrým sorrlarsada sölersin....

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hayýrlý olsun Firster
    ama ne de n sabahýn korunde yapýyolar bu vize gorusmesini annamadim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý DEMÝR Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hayýrlý olsun Firster
    ama ne de n sabahýn korunde yapýyolar bu vize gorusmesini annamadim
    yani zaten 9da olanlar falan herkess sabah ilk dakikalardan itibaren girebilolardý ama hep sabahtý ben giderken çevreme baktým girenleri göremedim bilmiorum gerçi ama sabah oluo uykusuzluk bitirio nabalýmm=))

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

beným görüþmemde yarýn sabah..4.sýnýfým , iþ sözleþmem var,ortalamam 2.29 umarým zorlamazlar..umarým uyuyabýlýrým bu gece..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý n.erdogan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beným görüþmemde yarýn sabah..4.sýnýfým , iþ sözleþmem var,ortalamam 2.29 umarým zorlamazlar..umarým uyuyabýlýrým bu gece..
    Sen benim için çok önemlisin .. Nedenmi ? Benimde 2.29

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

son sýnýfmýsýn sen de?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

yok ben 3. sýnýfým ama 2.29 un memurlarýn üzerinde yarattýðý izlenimi ve ne tür tepki vereceklerini inþallah yarýn akþam öðreneceðim

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

ve vize görüþmen ne zaman

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

yarýn akþam zor olabýlýr cunku ýzmýre donucem bi aksilik çýkmazsa..çarþ gunu öðrenebilirsin artýk

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý FirsTeR Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlr bugün sabah erkenden oradaydým 7 gibi baþladýlar içeri almaya bende 7.10 gibi sýraya girdim ve buzzz gibi bi havada beklemeye baþladýk herkesde gerginlk bölee önceden gidenlerde bi rahtlýk böle bi herkese anlatma derdi wardý=) sora iþte önce taranýp geçtik falan yukarý çýktýk falan derken belgeleri düzenlediler ardýndan giþe numarasý verildi ben dedim noluo ya hemenmi falan tabi meersem önce kontrol için belgeleri ayrý giþelere gidiosun iþte numara sölendi gitim belgelerimi kontrol ettiler buyrun numaranýz sölendiinde parmak izi için kalkcaksnz dediler soraa bi süre sora bikez daha sölendi kalktým okadar þirin bi adam parmaklarýmý koymamý falan istedi tabi heycandan terledigini gören beyefndi selpak warsa silermisn dedi bende hemen sildim iþte sora eller titreyerek koyuorum falan.çnkü sona gelioruzz diorum artýk son aþama derkenn otrup bekledikk bu arada not olarak düþmeden edemicem arkdþlar ben bukadar kalabalýk beklemezdim inanlmaz kalabalýk oluo ya bölee kim nereye gidio kim napýo takip edemiosunz yani numaralarý dinlemezsen olmuo falan.iþte sora sýrayla bu iþlemleri ypaanlar oturup bekliolar ilk 3 giþe doldu birden 2 erkek 1 bayan geldi ve otrdular önce sýraylaydý sora karýþýk olarak çaýrdýlarr ve sýra bana geldi ben kendimden öncekileri dinleyerek heycanýmý artýrmaya çalþtým resmen=)) yanýmda bi teyze wardý damadý warmýþ amerikada normal vize istiodu koltkta oturrken bacaým titriodu teyze bana dediki iyimisn oglum çagýrmam greken birileri warmý falan yani neseki baýrmadý fazla kimse duymadýý=) ardýndan 617 denildi ve kalktýmm=)

--hello
    **hello
    --how are you today
    **ii siz
    --thanks.(bi süre belgeler bakýp daha sora pc ye biþeler girerek) nerede okyorsun
    **Eastern Meditterranean University
    --bölümün ne
    **iþletme fakat hazrlýktaým
    --Liseyi nerede okudun dedi ve ben hemen sorry dedim(ne bilimm þaþrdým ya birden üniden liseye geçtik acaba noluo dedim orda)
    **Ýskenderun in turkey dedim
    --ismi neydi die sordu
    **Þemsettn Mursaloglu high scholl falan ddm...
    --yüksek bir sesle esneyerekk not dökümünü açtý okeeeeyy dedii
    **tam o sýrada devreye girerek bizim oklmzdaki sistemin brkç farklýlýgýný anlatmam gerekiodu anlattým ve oke stop dedi kes sesni der gibi=) (birtek burada çok konþtum)
    --ardýndan baktý baktýý ve amerikada nereye gideceksin dedi
    **garberville in san francisco dedim
    --nerede çlþcaksn dedi
    **otelin ismini söledim
    --baban ne iþ yapýyor dedi
    **devlet memuru emekliis oldunu söledim
    --anemi sordu
    **onunda devlet memuru emeklisi oldunu söledim
    --ardýndan bir süre drupp bilgisyrda biþeler dolduruppp açýk yeþil kaýdý verdi elime ds ile sevis gelince yolayýn biz size yolicaz dedi ve iþim bitti.....

arkdþlar öncelkle bu anlattýýgým görüþme kýsmý 1.5- 2 dakika sürdü en fazla oda arada ben biraz fazla konþtuum için yoksaa geçio hemenn vede ben egerki vizeyi alrsam gerçekten bukadar kolaymý dicem hani kimseye heycan yapmaýn diememm o iþin tadý sanýrým hayatmz boyunca böle heycanlanmamz lazýmm sanýýrm onunda tadý war ama nabalým olcakk geçio ve geçince oh çekiorz...

bi sorum war arkdþlar bana açýk yeþil kaýt veirldi benle beraber çýkan bi çocukda ise koyu yeþil wardý.ben görüþme sýrasýnda baktým duwarda beyaz açýk yeþil ve koyu yeþil wardýýý bilgisi olan warmý? yani bu yeþillerin bi farký yok sanýrým deilmi þirketim öle biþe yok dedi %97 aldýn dediler hatta biletmi almamý sölediiler=))ama tabi beklemem gerektiini biliorum ve ben olurda biþe çýkar die düþünüorum çnkü napim yanii.... bu arada not orada benim girdiim adam deil fakat dier adam ve kadýn inglzce bilmeyenlere türkçe konþtklarý olduu benden sölemesi...zaten hep sölendii gibi dersler kötyse inglzceye yükleniolar dersler iyiyse 30 saniyede bitio...
    arkadaþlar bu kagýt olayýyla ilgli bilgisi olan warmý þirket yeþil ve beyaz war dedi koyu yeþil yok dedi ama gidenlerin dikatýný çekmiþtir belkiiii...
    Bu þekilde bitti arkadþlar buradan yardým olmak isterim sizlere sorularýnz falan warsa elimden geldiince...
    sence bi gün öncesinden ne yapýlmalý??

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kesinlikle ne kadar heycanlanma demiyorum ama sadece þunu diyorum okadar heycanlandm tamam o an geldi ve yukardaki sorularý gördünüz sanýrým bunlarýn hepsini öle bi soruolar kii hadi sölede git der gibi yani gerçkten çok basit geçio bide not ortalmanzý söledinz bence not ortalamasýda gayett normall gerçkten biþe yapmana gerek yok uyumaya bak yeter ne kadar uyuyabilrsen okdar ii çnkü sabah yoruucu biraz ama uyumakta kolay olmuo bende dün gece öleydim ya... :S

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

firster,seninle ayný gün vize görüþmesine girmiþiz,ama benim numaram 600 dü yani ilk sýra bende idi ve ben girdim,wala dediðin gibi görüþme kýsa sürdü,biz çýkarken 607 numara görüþmeye giriyordu.Yeþil kaðýdý bana da verdiler þirket eksik belgeleri göndercek heralde ona göre vizeyi gönderdekler.Þimdiden hayaýrlý olsun...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ilk giren arkdþ gözlüklü biriydii senmiydin? yanlþ hatrlamýosam tabi.
    ya inþ. almýþýzdýr ama bilmiyorum ya kaç numarada görüþtün sen?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)