Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kira

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

İlk olarak ilginiz için teşekkür ederim arkaşlar..

Job placement bilgilendirmesi olarak mail yoluyla iş sözleşmesi tarzında gidiceğimiz şehri ve yapıcağımız iş konusunda bilgilendirmeyi bundan 1,5 2 ay once almıştım.
    Orada konaklama ucreti olarak haftalık 26 dolardan bahseldilmişti. Çok cazipti ve hiç bişey gibiydi.Evin kucuk olduğundan ve bi odada en az iki kişi kalacağımızdan bahsediliyordu.
    Yapacağımız iş konusunda ise plajda kullanılabilecek eşyaların kiralandığı bi dükkan.Ayrıca nevresim ve bebek yatakları vs.. tarzında eşyaları kiralıyorlarmış. Kolay bi iş olabileceğini ve kiranında ucuz olmasından dolayı hemde tatil yapabileceğimiz bir mekan olduğundan bizde kabul ettik.
    Gel gelelim ki dun iş verenimiz yani dukkanın sahibi mail attı, kira için haftalık 100 depozito peşin 400 dolar diye.
    Benim kafama takılan kısım sponsorumuz evi ayarlamıyor muydu ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı 91erkut91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olarak ilginiz için teşekkür ederim arkaşlar..

Job placement bilgilendirmesi olarak mail yoluyla iş sözleşmesi tarzında gidiceğimiz şehri ve yapıcağımız iş konusunda bilgilendirmeyi bundan 1,5 2 ay once almıştım.
    Orada konaklama ucreti olarak haftalık 26 dolardan bahseldilmişti. Çok cazipti ve hiç bişey gibiydi.Evin kucuk olduğundan ve bi odada en az iki kişi kalacağımızdan bahsediliyordu.
    Yapacağımız iş konusunda ise plajda kullanılabilecek eşyaların kiralandığı bi dükkan.Ayrıca nevresim ve bebek yatakları vs.. tarzında eşyaları kiralıyorlarmış. Kolay bi iş olabileceğini ve kiranında ucuz olmasından dolayı hemde tatil yapabileceğimiz bir mekan olduğundan bizde kabul ettik.
    Gel gelelim ki dun iş verenimiz yani dukkanın sahibi mail attı, kira için haftalık 100 depozito peşin 400 dolar diye.
    Benim kafama takılan kısım sponsorumuz evi ayarlamıyor muydu ?
    Gelen mail bağlayıcı olmaz önemli olan imzalı kağıttır.Sen neye imza attın?Eğer bu haftalık 100 dolara imza atmadıysan işverenden gelen maili direk sponsora gönder şartlar böyle değildi ilk başta şimdi böyle oldu kabul etmiyorum de.Başka bi işe yerleştirsinler seni.Yoksa sorun çıkarttığın için ne overtime alırsın ne doğru düzgün çalıştırırlar.Yasalara göre haftada en az 32 saat çalıştırmaları gerekiyor.33 saat yapmazlar..O yüzden tavsiyem eğer yapabiliyosan sponsara mail atıp yeni bi iş iste.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)