Alıntı kubersify Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba, ben ankarada girmiştim ve red yemiştim. not ortalamamla ilgili bi sorun vardı, 1.60 idi fakat memur ile olan konuşmamızda not ortalaması konuşulmadı bile.adam bana saçma sapan ailenle mi yaşıyorsun? buradaki güvencen nedir? evli misin? tarzında sorular sordu çok sinirlendim hepsine cevap verdim, biraz ağır gitmiş olabilirim fakat adamın tavrı çok sinir bozucuydu. Neyse ki, 11 mayıs'ta istanbul'da gireceğim vize görüşmesine son kez. Ne olur ne olmaz diye not ortalmamı yükseltmek için baya çalışmıştım sınavlara ancak okulumuz yeni bir sisteme geçtiği için notlarımızı öğrenemiyoruz internetten ve hocalarda açıklamıyor. sadece 2 tane yök dersi açıklandı. sizce ne yapmam gerekiyor? öğrenci işlerinden kaşeli bir yazı alıp götürsem olur mu? çünkü notlarım yüksek gelicek bundan eminim. bölüm başkanından her hangi bir yazı falan yardımcı olur mu? ingilizce konusunda en ufak bir sıkıntım yok.
öğrenci işlerinle konuş güncel transkript ayarlasınlar yoksa referans a falan bakmıyor transkript götürmek zorundasın