Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: uçak bileti hakkýnda yardým...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart uçak bileti hakkýnda yardým...

arkadaþlar benim houston'a gitmem lazým fakat dönüþte new york u gezememe ihtimalim olduðu için direk houston a gitmek yerine ilk önce new yorka gidip bir kaç gün konaklamayý planladým ve houston biletimi de oraya gittiðimde almayý düþünüyorum sizce newyork-houston arasý biletimi burdan almamam bana maddi açýdan kayýp yaþatýrmý?(not:bana türkiyeden iç hat bileti aldýðýmda türkiyenin koyduðu verginin bilet fiyatýna yansýyacaðý bu yüzden biletimi ordan almamýn daha mantýklý olduðu söylendi) yorumunuzu bekliyorum

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý seco11 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar benim houston'a gitmem lazým fakat dönüþte new york u gezememe ihtimalim olduðu için direk houston a gitmek yerine ilk önce new yorka gidip bir kaç gün konaklamayý planladým ve houston biletimi de oraya gittiðimde almayý düþünüyorum sizce newyork-houston arasý biletimi burdan almamam bana maddi açýdan kayýp yaþatýrmý?(not:bana türkiyeden iç hat bileti aldýðýmda türkiyenin koyduðu verginin bilet fiyatýna yansýyacaðý bu yüzden biletimi ordan almamýn daha mantýklý olduðu söylendi) yorumunuzu bekliyorum
    Yakýn tarihe alacaðýn bilet Türkiyeden aldýðýndan daha ucuz nasýl olacak?Bence ordayken 2 gün sonrasýna alacaðýn bilet pahalý olur.Mesela þu an expediadan baktým 9 Haziran için jfk-houston 174 dolardan baþlýyor.Birde 9 Mayýs için baktým 217 dolardan baþlýyor.Eðer burdan alacaðýn bilet vergiler vs dahil 217'yi geçiyosa ordayken al.Ama bence 2 gün içinde alacaðýn bilet çok zararlý olur..Kaþ yapayým derken göz çýkartýrsýn..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

arkadaþým genctur'dan bilet bak derim. fiyatlarý cidden uygun. fikir almýþ olursun. mesela ben 600 euroya houston gidiþ new york dönüþ aldým non stop uçuþlar. iadede 25 euro kesinti deðiþimler ücretsiz þekilde oluyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)