[QUOTE=egorentas;165104]bende senin kafadanım da benim şirket parayı eylül sonunda veriyo, sözleşme de öyle yazıyo daha doğrusu. DS sorunsuz gelir de alırız inşallah vizeyi
Hocam eğer ds gelmezse, ben konuştum şirketle hemen alıcam paramı. o bekleme süreci dssi gelipde gidemeyenler için bu konuda şirketinize gerekli şekilde konuşmanızı yapın bence?
Şirketler düşünecek belge yetişmezse.
Öyle bir şey olursa zaten paramı geri alıp,turist olarak gitmeyi denicem. Şu WAT a verilen parayla zaten 1 ay rahat yaşarım diye düşünüyorum![]()
kardeş benim şirkette golden kariyer ds gelcek diyolar 11 hazira randevu aldılar bakalım nolcak merak içindeyim
ankara şubesi kardeş florida destinde housekeper olcam
@egorentas arkadaşım intrax iyi bir sponsordur. eğer orada onaylanmış gözüküyorsa en kısa sürede basılır ve gelir. Bu yıl ds formlarında yaşanan sıkıntı Amerikan hükümetinin işleri sıkı tutmasından kaynaklanıyor. Her işi ve işvereni tek tek kontrol ediyorlar bu yıl. sıkıntılı işler veren sponsorların ds basma hakları iptal edilip firmalar kapatıldı. yani bu yıl geçiş yılı ve biraz sancılı geçiyor. bu da size denk geldi artık![]()
Benim DS2019 bugun geldi, DS 160 formunu da doldurduk, hazır. 1 Hazirandaki gorusmeyi bekliyorum simdilik
bende bekliyorum
Yılbaşından önce kayıt oldum daha hala ds gelmedi.
ilk başta şirket oyalıyor sandım ama öyle değilmiş.
ABD hükümeti bu sene uğraştırıyormuş.Zaten bütün ilkler bizi bulur...
interexhangeli olup ds bekleyen arkadaslar var mı hala ? 1 haziranda vize goruşmesi var ama ds belgesi piyasada yok..
Valla hocam benim ilk CSBydi sonra halledemediler. Şimdi CHI diye bi sponsordan getirtmeye çalışıyorlar.
O kadar bıktırdılar ki şuan zaten ben en son tarih olabilecek şekilde yani 8 haziran finallerimin bitiminden sonraki tarihe aldırttım vize görüşmesini... son görüşmemde bu pazartesi daha net bilgi vericem ds hakkında dendi bana şirket tarafından ve bende pazartesi aradığımda 8 hazirana kadar geldi geldi. gelmedi alıcam paramı diyeceğim çünkü cidden canım sıkıldı ve ben ne kadar tolerans gösterdikçe iş iyice uzuyor...
benim sponsor cenet kardeş bugün aradım ds geldi herşeyin hazır dediler 11 haziranı bekliyorum
inş kadeşim hayırlısı herkes alır inşallah.
arkadaslar ds i gelmeyen varmi bi arkadasimin sirketi nisanda arayip 4 mayisa gorusme aldik demislerdi dsin gelmedi dediler 23 mayisa aldilar basildi dsin ama herkesle birlikte getircez dediler 23unede yetismedi gelmesi simdi 8 hazirana aldilar hala ds yok. sirket dalga gecer gibi oyalip duruyor.nede olsa amerika isin ucunda insanin morali bozulur final zamani bikere cikip deseler bastirmadik dsini en azindan bikere uzulur ama boyle bir durum olunca koyuyo cocuga.eger 8inde de giremesse sirketin adini yazicam bi cok sirket ds bastiramadi ama boyle oyalayani ilk defa goruyorum . yaziyimki sirketin ismini seneye gidecekler akla karayi ayirabilsin.son olarak ayni durumda olan arkadaslar varmi
Eğer mağdur durumdaysanız şirket halletmek zorunda siz şirkete gideceğiniz tarihi 2 hafta ertelemelerini ve ds formunu geç geldiği için vize tarihini söyleyin çünkü herkesin finalleri var ben bütlere bile giremeyeceğim
arkadaşlar flaş flaş flaş diyorum başka bişey demiyorum !!!!!!!
az önce yaptığım telefon görüşmesi sonucu ds forumum gelmiş bulunmakta ve artık 13 haziran 11:45'de bulunan vize görüşmemi beklemeye koyuldum![]()
hayırlı olsun kardeş
benimkide geldi cuma günü giriyorum
olaylar olaylar![]()
Benimkide geldi arkadaşlar ds-160 ıda bugün doldurduk artık vizeyi bekliyorum. hala ismim yüzünden pek ümidim yok ama beklemedeyiz![]()
hahahahartık mide kıramplarına son.uykusuz gecelere,hayal kırıklığı ile kapanan telefonlarada son ... vizeleri alırsanız yazın burdan ama unutmayın '''
Aynen zaten şuan gitmesem de şu site sayesinde gitmiş kadar tecrübe sahibi oldum çok işime yaradı ve gerçekten ilgili arkadaşlar var. bütün tecrübelerimi zaman buldukça yazıcam inşallah
13 ün 09:45 benim görüşmek üzere öyleseyse
HunterTR isim neydi peki bu arada?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks