cok sacma olmus yaptiklari daha ds gelicekte vize tarihi alinicakta vizeye girilicekte sikintiliymis cunku vizen garanti olsa ucuza alirdin ucak biletini.ben 29 nisanda kayit yaptirdigim icin sirkete ds haftaya gelicek ortalama 2 3 hafta sonrayada vize randevusu alsak mayis sonu haziran basi gibi alicam bende.eger erkenden kayit yaptirdiysan sana sozunu verdilerse mart nisan gibi ben olsam biktirana kadar arardim yoksa savsakliyolar isi son dakika surprizi yasamamak icin garantiye al kendini derim
arkadaslar yalniz olmadigima mi sevinsem yoksa maguriyetimize mi uzulsem bilemedim... bende ayni dert. subattan beri kayitliyim, is secme olayi tam bir faciaydi zaten ordan oraya egistirik sonunda sectik martin son haftasndan buyana DS bekliyorum!!! cildircam 11 mayisa randevu aldik DS gelmedigi icin gidemiyorum haliyle... 1 hazirana istanbula ayarlaik. bakalm umarm gelir yaa cok skldm artk cok sinirlendim bugun patlaim resmen. benim sirket gercekten olayin ciddiyetinin farkinda degil.
benim ds gelmis bu dun ogrendim o da danismanimi ariyorum acmiyor mesgule atiyordu bende istanbuldaki ofisi aradim cok sinirliydim ve patladim nerde kaldi yeter oyaladiginiz dedim benle gidicek arkadasiminki gelmis benimkide geldimi dedim geldi dedi bakalim beklyorum 1 haziranda giricem bu gidisle. ve bana o istanbuldaki danisman drop box yapmak zorundasin konsolosluga gitmemelisin dedi dedim ne alaka, ben kendim gitmek istiyorum ve 2.3. hatta 4. kez gidenler bile konsolosluga gidiyorlar bunda sorun yok dedim. kisacasi sirket program hakkinda bilgiye sahip degil ve cok ilgisizler. umarim alirim. not ortalamam cok dusuk ama 2. gidisim ve ingilizcem iyi duzeyde.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks