Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ds formum hala gelmediði için Vize görüþmem belirsiz durumda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýntý bolatu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar þirkete yazýlýrken Martýn sonlarý en geç Nisan gibi vizemi almýþ olacaðým söylendi. Bu durumu yaþayan baþka arkadaþlar var mý? Bu sene ilk kez gideceðim için tedirgin oldum. Çünkü her firmayla görüþtüðüm zaman bizimle alakasý yok Sponsor firma yüzünden oluyor deniyor. Benim muhattabým þirket olduðu için doðal olarak Neden gecikiyor sorusuna hemen Sponsora atýyor ve gerekçeleri beni tatmin etmiyor.

Benim gibi bu olayý yaþayan arkadaþlar varsa he tamam diyebilirim belki?
    Hocam sýkýntý yok.Bu sene biraz gec geliyor DS'ler.Þirketine söyle DS gelecek þekilde Vize randevusunu alsýnlar red durumunda iade olacak þekilde ucak biletini de ayarla görüþmeye girdikten 2gün sonra gelir pasaportun zaten.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam sýkýntý yok.Bu sene biraz gec geliyor DS'ler.Þirketine söyle DS gelecek þekilde Vize randevusunu alsýnlar red durumunda iade olacak þekilde ucak biletini de ayarla görüþmeye girdikten 2gün sonra gelir pasaportun zaten.
    Aynen dediðiniz gibi nisan ortalarýnda ben uçak biletimi hallettirdim, vize alamamam durumunda kensintisiz iade yapýlacak þekilde...

Eðer bide bu sefer çok aþýrý yoðunluktan vize tarihi çok sarkabilir mi? normal olarak þirketle haftaya 16 17 18 Mayýs gibi vize görüþmesini ayarlamasýný istemiþtim ama? yoðunluktan þimdiden ne zamana tarihi veriyolar tahimini bilginz var mý Ankara hakkýnda?

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Aynen dediðiniz gibi nisan ortalarýnda ben uçak biletimi hallettirdim, vize alamamam durumunda kensintisiz iade yapýlacak þekilde...

Eðer bide bu sefer çok aþýrý yoðunluktan vize tarihi çok sarkabilir mi? normal olarak þirketle haftaya 16 17 18 Mayýs gibi vize görüþmesini ayarlamasýný istemiþtim ama? yoðunluktan þimdiden ne zamana tarihi veriyolar tahimini bilginz var mý Ankara hakkýnda?
    Ankara boþ bildiðim kadarýyla Mayýs 20 den sonra yer vardýr diye düþünüyorum.Ýstanbul sýkýntýlý o konuda.Ne zaman gidiyorsun ABD'ye ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ankara boþ bildiðim kadarýyla Mayýs 20 den sonra yer vardýr diye düþünüyorum.Ýstanbul sýkýntýlý o konuda.Ne zaman gidiyorsun ABD'ye ?
    18 Haziran. Vize görüþmemde bir problem çýkacaðýný sanmýyorum ama herhangi bir red durumunda bir kez daha þansým olmasý açýsýndan Hazirana sarkmasa keþke diye düþünüyorum ama hiç bir þeyden emin olamýyor ki insan. Sýnavlara falan denk gelmesi falan filan çok sýkýntýlý...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

aynen benimde daha ds belgem gelmedi. ve 18 mayýsta vize randevum var. Onuda geçtim isim soruþturmasýna kalabilecek bir ismim var. Ýþim zor gibi bu sene bakalým hayýrlýsý.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý hunterTR Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    aynen benimde daha ds belgem gelmedi. ve 18 mayýsta vize randevum var. Onuda geçtim isim soruþturmasýna kalabilecek bir ismim var. Ýþim zor gibi bu sene bakalým hayýrlýsý.
    isim soruþturmasý nadir soyisimli falan olunca mý yoksa yaygýn olunca mý oluyor yada neden oluyor þansa mý ?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

isim soruþturmasý nadir soyisimli falan olunca mý yoksa yaygýn olunca mý oluyor yada neden oluyor þansa mý ?
    Çok yaygýn bi soyadýna sahipsen soruþturmaya kalma ihtimalin var. Yýlmaz, Kaya, Kýlýç vb. gibi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)