Alıntı eynaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerim ne derece içinizi rahatlatır bilmiyorum ama bende taa şubatta işe kabul edilmiştim ds gelmiyordu benden sonra işe kabul edilip vize alanlar vardı aynı bende sizler gibi papaz olmuştum şirketle hatta aramama yemini ettim onlar aramadan ama şok bir şekilde geçen cuma aradılar ve çarşambaya (yarın) vize görüşmen var ds geldi dediler valla o anda inanamamıştım ama şaka maka yarın gidecegim umarım güzel sonuçlanır. diyecegim oki sıkıntı yapmayın bu sene herkes ds belgesinden müzdarip herkes için hayırlısı olsun umarım sizlerde benim gibi umutsuzluga düştügünüz anda sevinirsiniz.
İnşallah istediğin gibi sonuçlanır vize görüşmen. Ben arayıp sorduğumda benden sonra iş seçenler nasıl ds formu geliyor dediğimde ise bir kaç farklı sponsorlarla çalışıyorlarmış. bazı problem yaşatan sponsorlar geciktirme yapıyormuş işte, onlardan biri de ben oluyormuşum. ama dediğini göre paket halinde gönderiyorlarmış yani toptan ve yoldaymış Avrupada bir yer söyledi(paketin şuan kargo olduğu yer) ama artık neye inanıp neye inanmayacağımı şaşırmış durumdayım.

bugün yine arayacağım ben tartışmış olsam da olmasam da arayacağım çünkü bu bizim en doğal hakkımız ve şirketten kaynaklanmayan bir sorun deniyor ama adam gibi açıklamıyorlar. siz de nedenlerini sorun sıkıştırın bence. ortak bir nedenden dolayı ise he bu yüzdenmiş diyebilelim bizde.

sonuç olarak ABD gidememe durumunda kayıt param yani 200 dolar yanacak o yüzden he rgün de ararım her saatte kimsede bana ters yapamaz ve hakkı yoktur.