Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 11 mayıs vize ranevusu alındı ama ds hala gelmedi?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Exclamation 11 may?s vize ranevusu al?nd? ama ds hala gelmedi?

11 may?s vize ranevusu al?nd? ama ds hala gelmedi?11 may?sa gelmemesi durumunda may?s ay?ndaki kontenjanlar doldu?u içinde ben görü?meye ne zaman girece?imi bilmiyorum..Durum çok kötü haziran 1-15 aras?da s?navlar?m var inan?lmaz s?k??aca??m ve kesinlikle finalde s?nav kaç?raca??m böle giderse..ne yap?labilir bu durumda..?irketim belgemin hala beklemede oldunu söledi ad?na bi?ey sölediler ama hat?rlayamad?m ?imdi(bu y?l çok uzun süren kontrollerle ilgiliymi?)çok stres oldum.Belge internet üzerinden mi yollan?yor yoksa ups denmi? ?urda4 gün kald?...

not ortalamamda 1.80 ve ankaray? önermiyorlar..
    Konu inek tarafından (08-05-2012 Saat 04:14 AM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynen dostum benimde vize tarihim 18 inde ve ds belgem hala ortal?kta yok...
    Bu sene kontroller s?k?ya felan bahane buldular ama vizelerini martta alanlar nas?l ald? acaba onu merak ediyom ben. Sponsorlar? dandik ?irketleri seçtik ve ac?s?n? çekiyoruz...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hunterTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dostum benimde vize tarihim 18 inde ve ds belgem hala ortal?kta yok...
    Bu sene kontroller s?k?ya felan bahane buldular ama vizelerini martta alanlar nas?l ald? acaba onu merak ediyom ben. Sponsorlar? dandik ?irketleri seçtik ve ac?s?n? çekiyoruz...
    inek in ?irketi san?r?m advis ve sponsoru ciee olmas? laz?m benim bildigim ciee kaliteli i? yapar ama ...
    FORZA ES-ES

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 may?s vize ranevusu al?nd? ama ds hala gelmedi?11 may?sa gelmemesi durumunda may?s ay?ndaki kontenjanlar doldu?u içinde ben görü?meye ne zaman girece?imi bilmiyorum..Durum çok kötü haziran 1-15 aras?da s?navlar?m var inan?lmaz s?k??aca??m ve kesinlikle finalde s?nav kaç?raca??m böle giderse..ne yap?labilir bu durumda..?irketim belgemin hala beklemede oldunu söledi ad?na bi?ey sölediler ama hat?rlayamad?m ?imdi(bu y?l çok uzun süren kontrollerle ilgiliymi?)çok stres oldum.Belge internet üzerinden mi yollan?yor yoksa ups denmi? ?urda4 gün kald?...

not ortalamamda 1.80 ve ankaray? önermiyorlar..
    ya neden ankaray? önermiyolar s?rf not ortalaman içinmi yoksa ds yi yeti?tiremedkleri içinmiki benim k?z arkadas?m?nda not ortalamas? 1.87 ankarada giricez bu gidi?le bölümü matematik fen edebiyat fakültesi zor bi bölüm acaba sorun yasarm?y?zki ?
    FORZA ES-ES

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

vala not ortalamas? dü?ük olanalara önermiyruz red alanlar oluyo ankarada dendi bana..Onun d???nda advis iyi bir ?irket fakat ben ?anss?z?m galiba.Yusuf abi arad? bugun ve 26 may?sa tekrar randevu al?nd???n? söledi.(11 nay?sa yeti?medi?i için)heralde art?k 26 may?sada gelmi? olur ds im.1.80 ortalama ve orta seviye ing. ile girece?im o yüzden istanbulu tercih etim.Ankara olay?n? çözemedim neden not ortalamas? orda daha ön planda acaba..

seneyede gidersem yine advisle giderim zaten problem ya?amad?m fazla sadece benden kaynakl? problemler oldu hep...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Benim de DS hala gelmedi.Randevum 25 May?s.Sponsor CIEE.Hala bekliyoruz.?n?allah gelicek.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Benim de randevu 11 May?s da ve DS halen gelmedi. May?s içinde randevu bulmaya çal???yo ?imdi ?irket. En erken 1 Hazirana randevu varm?? ve 1 Haziranda bile girsem yeti?emicem ben. Uçu? tarihim 3 haziran. Bakal?m in?. aç?lan kontenjanlardan falan 25 May?s'a yer bulunur ?stanbul için

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkada?lar benim de DS gelmemi?ti. Bir gün öncesine kadar ses soluk yoktu ve Cuma girece?im randevuya için Per?embe 16:00 civarlar?nda geldi. Dedikleri gibi yeti?ti ve ben bir ohh çektim.
    Son ana kadar gelme ihtimali yok de?il..

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum ald?n m? vizeyi?Benim de görü?mem 11 may?stayd? ve hiç bir problem ç?kmadan vizeli pasaportum ertesi gün elime geçti.Dar?s? herkesin ba??na diyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)