Merhaba Arkada?lar,
Kalaca??m?z evlerin ?artlar?n? ve haftal?k kiralar?n? payla?al?m diyorum.
Depozite ne kadar ödiceksiniz, internet var m? kiran?n içine elektrik,çöp gibi ücretler dahil mi ?

Merhaba Arkada?lar,
Kalaca??m?z evlerin ?artlar?n? ve haftal?k kiralar?n? payla?al?m diyorum.
Depozite ne kadar ödiceksiniz, internet var m? kiran?n içine elektrik,çöp gibi ücretler dahil mi ?

ben ba?lay?m çal???ca??m otelde konakl?ycam
konaklama+günde iki ö?ün yemek+elektrik internet=57$
haftal?k vermont -dorset

bende öle dü?ündüm yeme?in içinde olmas? çok ii oldu
bide yol paras?da yok otelin içindeyim

konaklama internet her gün kahvalt? 2 gün bbq 35$![]()

sadece konaklama+internet vs yemek fln yok içinde haftal?k 80$,yol paras? yok north conway/nh

110 dolar haftal?k. ?ki ki?ilik odalar? olan 4 ki?ilik bir ev. Konaklama i?e yak?n olacak m? belli de?il. Çünkü ayn? bölgedeki birkaç lokasyondan uygun olanlara da??t?m yap?lacak.?nternet yok. Pahal? buluyorum ben ama mecburen bununla devam (:

sadece konaklama ve odada s?n?rl? internet var haftal?k 20$..ayr?ca üç ö?ün yemek günlük 10$ yada tek ö?ün 3,5-5,5$ aras?nda de?i?en fiyatlara yiyorsun..

Galiba suan en pahal? ben kal?cam gibi gözüküyor.. Haftal?k 100 dolar + 10 dolarda internet elektrik vs. masraflar?. ama evimiz buyukmus teras?m?z varm?s i? veren öyle diyo en az?ndan. Mutfakta her?ey var diyo gidince gorucez bakal?mbir de bisiklet vericekmi? ücretsiz..
Tatil Beldesiymi? benim gidice?im yer. Ondan böyle pahal? olsa gerek..

??verenim kalacak yeri ücretsiz veriyor![]()
virginia beachte ev arkada?? arayan varsa özelden mesaj ats?n ev ar?yorum....

bizim de pahal? ya haftal?k 100$ üniversite yurdu 2ki?ilik odalar. Bütün faturalar içinde, bi art?s? i?e ve büyük marketlere servisi var.

100 dolar 4ki?i bir odada![]()
Haftal?k 112.5 $ all utilities are included
?ehir içi otobüsler ücretsiz,konaklama yerindeki ofiste günlük 1 saat ücretsiz internet.Biraz pahal? ama komforu iyi..

baba ben ilk sene 9 kisi kaldim haftada 80 dolar verdim 5 kisi 1 odada kaldik yatagima ulasmak icin diger adamlarin yataginin ustunden geciyordum resmen bavulda yasadim ya dolap yoktu sadece bir tane cekmecem vardi bir cekmece =))
gecen sene patron ev ayarlamis 50 dolara salon kadar odam arti cift kisilik yatagim vardi cift kale mac yaparsin odada
sozun ozu bunlar biraz sans isi ozellikle virginia beachte =)
kill them all-spartacus

Atlantic city de konaklamas?n? ayarlayan varm? ?

400 dolar depozito, haftal?k 100 dolar, internet yok![]()

200 dolar depozito haftalik da 100--> 110 --> 125 oldu su an hala muallakta....=) Meshur konu forumda mevcut..=)
Konu captain89 tarafından (30-05-2012 Saat 04:33 PM ) değiştirilmiştir.

Ev 6-8 ki?ilik, internet,mikrodalga vs. var. 150 $ depozito, 75 $ haftal?k kira.

californiaday?m otel odas? ve her odada 4 ki?i kal?caz muhtemelen her?ey dahil : internet,mutfak ekipmanlar?,haftal?k çama??r y?kama tuvalet ka??d? da??t?m? falan,vs. ve i?e servis ücretide dahil haftal?k 125$ en tuzlusu benim ki san?r?m) i?im six flags te life guard l?k
Konu fuat301 tarafından (04-06-2012 Saat 01:08 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: değişim

Ki?i ba?? ayl?k 300 dolar ö?le ak?am yemek ,internet,4 ki?ik oda,havuz vs :P PA

4 odal? evde 2 ki?ilik odalarda internet+faturalar dahil + full e?yal? haftal?k 100 dolar. i? ve marketlere ücretsiz servis.

philadelphia da 120 dolar park towne palace die bi yer warm?s orada ulas?m problemi yok yemek dominos pizza dan havuzlu ew fitness salonu internet ucretsiz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks