Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ohio vizeleri iptallll !!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation ohio vizeleri iptallll !!!

acilllll ....
    arkada?lar bu sene ohio ya consetion i?ine gidece?im yani fast food donut pizza falan ..
    fakat bir geli?me var ..amerikan konsoloslu?u bu sene consetion i?ine gideceklerin vize alsalar bile vizelerini iptal etme durumu varm?s hatta iki haftad?r bu i?e gidecek olanlara vize bile vermiyorlarm?? istanbuldaki arkda??mdan ö?rendim acilll bilgisi olan yard?m etsin... uçak bileti alaca??m sonras?nda vizeyi iptal ederler elimde patlar ... ne yapaca??m yard?mmm

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

consetion dedi?in consession mu gezici e?lence park?? e?er öyleyse bilgi do?ru. o i?ler iptal edildi bizim vize görü?melerimiz de iptal oldu. ama sen yine de ?irketini ara onlara sor en sa?l?kl? bilgiyi onlar verir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben daha bugün vize ald?m ohio gezici e?lence park?nda çal??mak için?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende gecen hafta ald?m eylül 30 da son hatta vizem..uçak bileti alacakt?m bu hafta içinde bir y?ld?r bununla yat?p kalk?yorum böyle birsey olabilirmi yaa o kadar masraf yapt?k kim kar??layacak bunu :S

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benim de bugün görü?mem vard? ama i?ler iptal edildi?i için görü?meyi de iptal ettik. i? sözle?mem ds fln her?ey haz?rd? yani. ddi?im gibi ?irketini aramas? gerekir en sa?l?kl? bilgi için.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gidemiyoruz yan? öylemi ?aka gibi yaaaa

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

anlamad???m konu madem böyleydi bu kadar süredir bana nas?l vize verdiler?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Cuma gunu ABD saatine gore aksam sularinda yapilan degisiklik karari ile bu bolgeye giden ve vizesini almis tum ogrencilerin islerini tekrar degistirmeleri gerekmeyecektir. Gidisata gore yeni kurallarin yururluge girmesine dek yasakli islere giden ogrencilerin vize gorusmeleri siradan olmaliydi fakat bazi ogrencilerin yesil kagit aldigi ve islerinin degistirilmesi gerektigi soylendi. Bu durum konsolosluk gorevlilerine gore degiskenlik gosterdi. Bazilari normal gorusme olarak nitelendirip ogrencinin durumuna gore vize verdi ya da vermedi kimisi ise kararlar yururluge girmemesine ragmen insiyatifini kullanarak yesil kagit verdi ve islerin degistirilmesi gerektigi yonunde ogrencilere telkinlerde bulundu.

Bu kararin resmi olarak pazartesi gunu Turkiye'de de duyurulmasi bekleniyor.
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yani vizelerde bir sorun olmaz m?? ben ohioya gidicem demi?tim ve onaylam??t? vizeyi. sizce bi sorun ç?kar m? kargolamadan önce?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Son de?i?iklik karar?yla beraber e?er vize ald?ysan?z bir sorun olmayacak. Resmi duyurunun pazartesi günü konsolosluk taraf?ndan yap?lmas? bekleniyor.
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu nedir abi ya? yar?n vize görü?mem var, ohio'da gezici karnaval i?i için. n'apaca??m? bilmiyorum, ?irketten de aramad?lar hiç böyle böyle bi durum var diye.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkada?lar benim ara?t?rd???m ve ö?rendi?im bilgileri s?ralamak istiyorum.
    ?lk önce s?k?nt?ya girmememiz laz?m. Elbet bir yolunu bulup gidece?iz ?u meret yere.
    Bildi?iniz üzere bu aylard?r planlanan 2012 WAT süreci. Son dakikada bir aç?klama yap?ld? ve iptal. Bu kadar basit olmamal? ve de?il. Sadece bizim aç?m?zdan de?il. Bizim dan??man firmalar?m?z her türlü yeni i? verebilir ya da paran? iade eder bunda sorun yok. Fakat i?in bir de Amerika yüzü var. Orada aylar önce planlar yap?lm??. Sizi bekleyen ve bu i?ten milyonlar(!) kazanan i?verenler var. Gerçekten büyük bir piyasaya sahip gezici e?lence park? i?leri. ?uanda bu i?le u?ra?anlar?n kurul ba?kan? Amerika'da mevki sahibi biri ve gerek o gerekse de i?verenler hükümete bask? yap?yor. Gerekirse biz de mail ya?muruna tutar?z. Bu i? bir ?ekilde halledilecek. Bizi pek takmayabilirler ama oran?n vatanda?lar? da ma?dur olacak dü?ünün. Bu nedenle tatl?ya ba?lamak zorundalar diye dü?ünüyorum. Zaten yumurta dayanm??, bu saatten sonra hukuki süreç ba?lar ve bu kadar insan?n uçak biletinin ve bir y?l?n?n yanmas? birilerini harekete geçirir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkada?lar öncelikle geçmi? olsun düzeltirler in?allah..
    bu durum sadece ohio'da m? oluyor ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar öncelikle geçmi? olsun düzeltirler in?allah..
    bu durum sadece ohio'da m? oluyor ?
    Benim bildi?im kadar?yla 50 eyalette de bu tür gezici e?lence park? var. Ama Ohio bu konuda daha ön planda ve Türkiye'den o bölgeye gönderim yap?l?yor. Bu nedenle Ohio deniliyor.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

vize alanlar?n vizesi iptal olmayacak fakat gezici e?lence park?nda da çal??mayacakm??. konsolosluktan gelen mailde i?i iptal edilen ö?rencileri ma?dur etmemek için vizeleri iptal edilmeyecek hatta i? sözle?mesi imzalay?p ds'i gelen ö?renciler daha sonra ba?ka bi i? bulmak ?art?yla viz görü?mesine girebileceklermi?.
    bizim ohio'daki i?veren yeni i?çi aramaya ba?lam?? bile.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

1.Ohio daki i?ler iptal oldu laf? yanl?? bir laf amerikada bir çok i? denetimden geçiyor ve bunun içinde de traveling fairs ve amusements ?irketlerde var ve her eyalette oldu?u gibi Ohio da da bu i?lerde çal??an insanlar var,ama baz? ?irketlerde Tr için fazla pozisyon oldu?u için dolay?s?yla Ohio i?leri iptal diye söylenti dola?t?..
    2.Meselenin özü;concession i?leri de denetlenen i?ler içine girdi ve amerikan hükümeti engellemeye çal??t? ve resmi aç?klamayla iptal yoluna girdiler ve tabiki bir anda ?ok ya?ad? sponsorlar ve herkes ard?ndan bir hafta belirsizlik oldu ve bu hafta dolay?syla ben baz? ba?lant?lar?mla i?verenlere durumun vehametini anlatt?m zaten kendileri de duymu?tu ve kendi dernekleriyle olaya tepki koydular ve bu cuma aç?klama gedi ve vize ,uçak bileti alanlar için engelleme olmayca?? söylendi
    3.Sal? günü eyalet valisi ve devlet görevlileriyle i? verenlerin toplant?s? var okulum olmassa belki bende giderdim ö?renciler ad?na ama zaman yok ..sal? günü bu konunun revize edilmesi bekleniyor bu konuda biz ö?rencilerde heran atak haline geçebilriz..
    4.Panik yapmaya gerek yok bizler neler gördük bu da çözülür yeterki ö?renciler ve i?verenler koordinasyon halinde olsunlar
    riski almayanın çocuğu olmaz!!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

11 may?sda vizeye girdim büyük bir sorun ç?kmamas?na kar??n ohio ya gidenlere zor verdiler ve hatta konsolosluk bir k?za hatta bi kaç ki?iye olmayacag?n? i? de?i?tirmesini gerekti?ini söylemi?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ayn? konsolosluk bir çok ki?iye vizeyi bast???na göre bu konuda kendileri de bilgisiz ama emin olun onlar?n henüz haberi olmadan ben söyluyorum vizesini alanlar gidecekler henüz vize ba?vurusunda bulunmayanlar?n durumuda sal? günü netle?ecek,ama ye?il ka??t alanlar?n sorununu ise ?irketleri eminim ki çözecektir.Bu y?l yasan?n may?s ay?nda ortaya ç?k?p çok ki?inin ma?dur olmas? hiç ho? olmaz bu konuda ö?rencilerde bence k?sa zamanda gerekli yerlere tepki göstermeli..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Ohio

Alıntı Cemalbahar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 may?sda vizeye girdim büyük bir sorun ç?kmamas?na kar??n ohio ya gidenlere zor verdiler ve hatta konsolosluk bir k?za hatta bi kaç ki?iye olmayacag?n? i? de?i?tirmesini gerekti?ini söylemi?.
    sorun ?u ki mesele ohio meselesi de?il eyalet hakk?nda yanl?? bilgi vermi?te olayal?m belli ba?l? i?lerle ilgili belirsizlik var ama bu durum sadece Ohio de?ill tüm abd yi ilgilendiriyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

vize alanlar?n durumunu bilmiyorum fakat bizim geçen cuma vize görü?memiz vard? ve görü?meden 2 gün önce bu haberi ald?k. dolay?s?yla vize görü?mesi de iptal oldu ayr?ca cci sistemde i?imizi iptal etti ve i?veren de i?çi armaya ba?lam??. cumartesi dan??man?m arad?. konsolosluktan mail gelmi?. ö?rencileri ma?dur etmemek için ds i bas?lan ö?renciler yeni i? beklemeden vize görü?mesine gidebilecekler. tabi ki yeni i? bulmak ?art?yla. ?artl? vize gibi bi ?ey olacakm?? yani.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben wisconsinde gezici e?lence park?nday?m vizemi alal? baya cok oldu..
    anlayamad?m ben?m ?s?md eiptal oluyor mu bu durumda ??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

CCI ba?lang?çta i?in kolay?na kaçt? sorun orda ke?ke vizeni alsayd?n y?rtard?n bu i?ten ama madem öyle ?irketin sana i? bulsun o zaman sorumluluk onlarda...vizesini alanlar
    için s?k?nt? ç?kmayacak kuvvetle ihtimal merak etme..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ayn? CCI cuma günü vize alnlar sorun de?il dedi ama bekleyenleri iptal etti onlarda heycanladnd? san?rsam acemilik i?te

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

cuma günüydü zaten bizim vize görü?memizde hiç görü?meye bile girmedik biz. i?ler iptal oldu?u için vize verilmiyor dendi. emin misiniz peki vize alanlar?n gezici e?lence park?nda çal??abileceklerine ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gokhaann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuma günüydü zaten bizim vize görü?memizde hiç görü?meye bile girmedik biz. i?ler iptal oldu?u için vize verilmiyor dendi. emin misiniz peki vize alanlar?n gezici e?lence park?nda çal??abileceklerine ?
    duydu?uma göre bu i?ler yasakland??? için bu i?lerde çal??anlar vizelerini ald?larsa i?lerinin dei?tirmek ?art?yla vizeye girmelerine tekrar gerek yokmu? san?r?m ama ayn? çal??ma gibi durum yok i?ler dei?icek oras? kesinlik i?leri dei?tirmeyenler büyük sorun ya?ayabilirler amerikaya giri?de bu arada yeni ds belgesine gerek yok i? dei?tirmek için sadece yeni bir job offer yetiyormu? ...
    FORZA ES-ES

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duydu?uma göre bu i?ler yasakland??? için bu i?lerde çal??anlar vizelerini ald?larsa i?lerinin dei?tirmek ?art?yla vizeye girmelerine tekrar gerek yokmu? san?r?m ama ayn? çal??ma gibi durum yok i?ler dei?icek oras? kesinlik i?leri dei?tirmeyenler büyük sorun ya?ayabilirler amerikaya giri?de bu arada yeni ds belgesine gerek yok i? dei?tirmek için sadece yeni bir job offer yetiyormu? ...
    ben de dan??man?ndan böyle duydum i?te. sonuçta i? de?i?ecek yani vizesini alanlar ayn? i?te çal??amayacak. ke?ke vizeni alsayd?n y?rtard?n falan yaz?l?nca i?ler iptal olmuyor mu dedim bi an .

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vallahi ben bugün ankara'dan vize ald?m ohio i?ine. ortada bir yanl?? anla??lma var san?r?m.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@undream gezici e?lence park?nda m? çal??acaks?n ? ba?l?k ohio vizeleri iptal diyor da iptal olan vize yok. iptal olan i?ler. gezici e?lence park? i?leri iptal edildi .

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gokhaann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @undream gezici e?lence park?nda m? çal??acaks?n ? ba?l?k ohio vizeleri iptal diyor da iptal olan vize yok. iptal olan i?ler. gezici e?lence park? i?leri iptal edildi .
    gezici e?lence park? karde?im, onun için yazd?m zaten. ds formumda kocaman yaz?yord? conc. ismi. vize memuru not ortalamas?n? görünce direkt "vizen onayland?" dedi ve güldü.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok art?k yaa ... beni yollamad?lar ama vizeye bu yzden öh yani insaf...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)