Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gelmiþ geçmiþ en kötü not ortalamasý ile deneme ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Gelmiþ geçmiþ en kötü not ortalamasý ile deneme ?

Arkadaþlar merhaba. Ufuk Üniversitesi hukuk fakültesi 2. sýnýf öðrencisiyim. hazýrlýk okudum 70 ortalama ile bitirdim onun transkripti hazýr. Geçen sene genel not ortalamam tam tamýna 0.33 Bu sene güz dönemi 1.04 ancak aldýðým senelik dersler açýklanmadýðý için FF gözüküyor. Normalde dahada yükselecek belki 2 yi bile geçirebilirim. Bunu güzel bir þekilde açýklarsam vize þansým nedir Hani yanlýþ anlaþýlmasýnda gelecek kaygým yok para var huzur var acelem yok gibi tavýr takýnsam Üstüme kayýtlý araba faladna var ne dersiniz

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

adýný patrol'den petrol'e çevirebilirsen kesin alýrsýn vizeyi

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sahtesini yap gitt. make fake and have a nice tripp

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý patrol Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar merhaba. Ufuk Üniversitesi hukuk fakültesi 2. sýnýf öðrencisiyim. hazýrlýk okudum 70 ortalama ile bitirdim onun transkripti hazýr. Geçen sene genel not ortalamam tam tamýna 0.33 Bu sene güz dönemi 1.04 ancak aldýðým senelik dersler açýklanmadýðý için FF gözüküyor. Normalde dahada yükselecek belki 2 yi bile geçirebilirim. Bunu güzel bir þekilde açýklarsam vize þansým nedir Hani yanlýþ anlaþýlmasýnda gelecek kaygým yok para var huzur var acelem yok gibi tavýr takýnsam Üstüme kayýtlý araba faladna var ne dersiniz
    madem bu kadar rahatsýn denemekten çekinme git dene bakalým bize de guzel bir örnek olur vize alýrsan.

ama daha önce böyle bir ortalamayla vize alanlar oldu bu sitede de yazmýþlardý bunu.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

rahatda deðilim aslýnda ama sonuçta 1000 tl gibi para yanacak arkadaþýmda maðdur olacak Denemeye deðer ben en düþük 1.33 gördüm.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Patrol kardesim denemeye deger. Ufuk Univesitesi kadar lanet bi okulda okumak zor olsa gerek, bende ordaydim, kampusumu ne kadar buyukse daha tanisma firsatimiz bile olmadi. kesinlikle denemeye deger, ustune ev ve araba var diyorsun onlari belgelersen ve ingilizce konusunda sikinti yasamazsan, takir takir derdini, mecalini anlatirsan, bence vizeyi alirsin gerisi zaten kolay, bizim icinde ornek olur, ins alirsin vizeyi gorusuruz orda. peki bilen arkadaslar vardir. sahte belge hazirlayarak GPA yi yuselttirerek vize gorusmesine girsek nasil olur deneyen arkadaslar vardir. tesekkurler
    Konu sevkiburak tarafýndan (14-05-2012 Saat 08:40 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

not ortalamasýna fln baktýklarýný hiç sanmýorm ,okdr belgeyi de sýrf protokol oldgu için istyrlar zaten,belki çok dþük die dýkkatlerni çekeblr ama açýklarsýn,þansýnda yardm etti mi alýrsýn inþ,denemeye deðer ne kaybetceksn ki

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kpd Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    not ortalamasýna fln baktýklarýný hiç sanmýorm ,okdr belgeyi de sýrf protokol oldgu için istyrlar zaten,belki çok dþük die dýkkatlerni çekeblr ama açýklarsýn,þansýnda yardm etti mi alýrsýn inþ,denemeye deðer ne kaybetceksn ki
    bugün gözümün önünde bir arkadaþ 1.50 küsür ortalamasý ve þakýr þakýr ingilizcesiyle vize reddi yedi. sebep ise ortalamanýn 2.00'ýn altýnda oluþu.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

senin þansýna baðlý biraz vize iþi,arkadaþým 1.10'la aldý.adam sorarsa açýklamaya çalýþ ingilizce de güzel konuþmaya çalýþ

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kesinlikle bot ortalamasi asli unsur degildir diye dusunuyorum. ara sinif olmasi ve hazirlik okumus olmasi ayrica 2. sinifta olmasi ve bu zamana kadar okula yillik 20 bin liradan 60 bin lira vermis olmasi nedeniyle turkiyeye geri donecegini ispatlamistir diye dusunuyorum ben. fakat elcilik memuru nasil dusunur bilemiyorum. fakat onemli etken kesinlikle ingilizce akici ve sadece catir catir anlatinca durumu verirler gider...

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Okadar rahat olma. Cocukluktan beri gitme hayalim, var notlarim yukselecek alin bakin bu profesorden referans belgesi, ingilizcem iyi fakat pratige ihtiyacim var o sebeple bu program benim icin cok onemli, cocukluktan beri hayalini kurdugum NBA stadyumlarini ve roller costerlara binecegim gibi seyler soylersen alma ihtimalin artar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hiç sýkýntýsýz 1.5 ortalamayla aldým vizeyi 6 Nisanda .Ekstradan hiç bir sey soylememe gerek kalmadý bile

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu kadar düþük ortalamayla gidebilirsen büyük bir baþarýya imza atacan

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

üzerine kayýtlý olan hiçbir þeyin önemi yok bence. 20 tane belge hazýrlýyorsun gitmeden önce sonra vize memuruna gitmeden önce asansörün dibindeki evrak elemaný elinden 4 tane belge bide foto alýp gerisini sana veriyor. vize memuru üstüne kayýtlý bir þeyin var mý diye sormuyor bile. Denemeye deðer tabi ki ama not ortalamasý çok etken diyemem. Ben vizeyi alýrken kadýn zarftan transkripti çýkarýp kenara attý bakmadan. ayný anda 6 tane daha arkadaþým baþka memurlardan vize aldý onlara sorduðumda hepsi ayný þeyi söyledi. sadece bir tanesine 1.72 ortalamasý diye çok az düþük ortalaman demiþ. Dene ve gör.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

o dört tane belge nedir? bu belgeleri vize görüþmesine gitmeden önce þirketimizden mi almamýz gerekiyo? yardýmcý olursun cok sevinirim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Saðlam bir kurgu hazýrlaman gerekli ve eger vizeyi alýrsýn guiness'e girme hakkýný bile kazanabilirsin

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý goksuozturk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    o dört tane belge nedir? bu belgeleri vize görüþmesine gitmeden önce þirketimizden mi almamýz gerekiyo? yardýmcý olursun cok sevinirim
    kusura bakma yeni gördüm mesajý geç olmuþ olabilir eper bugün vizeye giriyosan. yine de yazayým baþkalarý faydalanýr belki. 1 foto, ds-2019, ds-160, sevis, transkript. transkript ve foto senden gerisi þirketten Geri kalan herþey sizin elinizde kalýyo hiçbirine bakmýyolar. hesap cüzdaný þu bu diye uðraþmayýn yani.
    Konu Sgb tarafýndan (25-05-2012 Saat 09:18 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Sgb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kusura bakma yeni gördüm mesajý geç olmuþ olabilir eper bugün vizeye giriyosan. yine de yazayým baþkalarý faydalanýr belki. 1 foto, ds-2019, ds-160, sevis, transkript. transkript ve foto senden gerisi þirketten Geri kalan herþey sizin elinizde kalýyo hiçbirine bakmýyolar. hesap cüzdaný þu bu diye uðraþmayýn yani.
    Hocam fotograf oldugundan eminmisin goturelcek evraklar icinde? cunku ds-160i internetten doldururken resim koyduk ordan vizeye basiyorlar diye biliyorum ben?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dostum aldýn mý vizeyi peki

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu sitede en düþük ortalama ile alýnan vize kime ait acaba? Ya da tanýdýklarý var mý böyle insanlarýn?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Geçen sene 1 civarýnda alanlar da olmuþtu.
    Vize ve Pasaport Süreci - Work and Travel, WAT Forumlarý
    Forumun bu bölümünde yer yýla ait vize görüþmeleri ile ilgili yazýlar var. 0.28 ile alan bir arkadaþýn konusu bile var

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)