arkadaþlar 20 þubatta Job faire katýlacak olanlar varmý???belki bir kaç arkadaþ bulabilirim diye bu grubu açtým..![]()
arkadaþlar 20 þubatta Job faire katýlacak olanlar varmý???belki bir kaç arkadaþ bulabilirim diye bu grubu açtým..![]()
dostum
her sirket için mi olcak bu?
ben academixle gidicem academýxte olcak mý bilgin war mý?
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar
hiçbir fikrim yok ben icep le gidicem sadece icepe özel mi bir bilgim yok yani..
bende iceple gidicem jobfaire eskisehirden katilicam ama ne zman oldugu konusunda bile bi fikrim yok![]()
Eskiþehirdeki 21 þubatta bi oteldeydi de adýný unuttum þimdi..
ben ankaradan katýlacaðým..
ankarayi tercih etmenin ozel bi nedeni yoktur umarim..Cunku nerden yerinde eskisehir yaziyor o acidan sormustum....
özel bir nedeni var ankaradan katýlmamýn...neyse her þekilde eskiþehirde de ankarada da yalnýz katýlýcam![]()
Aslinda bende buyuk sehirde katilmak isterdim.Ama sonra eskisehirde dah kolay olacak diye dusundum..benim istedigim iste ins eskisehirde ii bi kontenjan kalir bana![]()
her þehire kontenjan ayýrýolarmýþ ztn..örneðin gitmek istediðin yer 50 kiþi alýo diyelim ankara 15 kiþi istanbul 15 kiþi esk 15 mesela böle kontenjan ayrýlýomuþ..senin iþ tercihlerin neler?
six flags gurnee,indiana house il,marylandda pool management mi neydiseninkiler??
ya sen bayanmýsýn?india house sadece bayan alýo çünkü 25 kiþi...yani bana icep ten öyle söylendi..benim ilk tercih kings dominion ikinci six flags üçüncü emerald falls
yok ya sadece orada 20 yas siniri var o kadar...Bayan diye bisey yazmiyor.. bnm msn adresim ubi64ethotmail.com istersen oradan konusalim hemde sana o aciklamali yaziyida gonderirim..
ya bana öyle dediler sadece bayan alýo die ben bi araþtýrayým onu..
ok bi bak istersen ben sadece yeri icin seciyorum aslinda![]()
ben eðlence parký istediðimden kings i seçiyorum six flagsin konaklama fln pahalý geldi bana
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
bana bi eðlence parký ayarlasýnlarda VA beachte gusel bi yer yeter
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN ÝçiÝmdeKi ÝnsAn SeVgÝsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aþklar,,,,ya mecnun olmuþ küpeli ya leyla kaþar
bende ankaraya gýdýyorumm... ýcep le ýspartadan gelcem benmde tercýhler sýxflags-kýng-mc tý ýnsallah sýx flags olur ama usteký arkadas bayan alan yerý yazmýsmý ký ben de orayý ýstýyodumm yaa....
ya india house bayan alýo dendi ben anlamadým bu iþi...gerçi ben yazcaktým ama iþler çok yorucuymuþ geçen sene arkadaþým gitti hiç tavsiye etmem dedi..sendemi yalnýz gitcen aykut?
ya bende INdýana ya gitmek istiyorum cok cazip geliyor. Wisemann bi taniþamadik yau
Demir sen wiseman ýn msn adresi istiodun bu forumda ilk sayfada var..
20 subattaki icep in job fair i.oteki firmalarin degil.sadece icep katilimcilari gelcek.ben ispartadan gidecegim gorusmeye.ankara ya.ayy bilmiyom nolcak
benim bilkentte kuzen var.gorusmeden sonra onunla takýlcam.sansliyimm
indian house nin þartlarý çok güzel ya var bunun altýnda bi iþ ama yazdýk bakalým ...
ben þirkete tekrar sordum bayan alýyor diolar..senin ikinci tercihin ne wiseman?
çok heycanlýyýmmmmm
arkadaslar is fuarina belge falan istiyorlarmý birde nasil oluyor inglizceyi nasil mukayese ediyor gorevliler bunu anlamadým![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks