Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 14 MAYIS ANKARA VİZE GÖRÜŞMESİ (transkriptle ilgili)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Post 14 MAYIS ANKARA VÝZE GÖRÜÞMESÝ (transkriptle ilgili)

bugun Ankara da vize görüsmesine girdim vizemi aldým.not ortalamam 2.33.ben gorusmek ýcýn camlý bolumun onune geldýgýmde ds ýmýn ýmzalandýgýný gordum ve nette olan sýradan sorularý sordu 5 tane.bugun 2 nin altýnda not ortalamasý olan ýngýlýzcesý nekadar ýyý olursa olsun cogu arkadasýmýz výzeyý alamadý.bilgilerinize

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý hcevik91 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bugun Ankara da vize görüsmesine girdim vizemi aldým.not ortalamam 2.33.ben gorusmek ýcýn camlý bolumun onune geldýgýmde ds ýmýn ýmzalandýgýný gordum ve nette olan sýradan sorularý sordu 5 tane.bugun 2 nin altýnda not ortalamasý olan ýngýlýzcesý nekadar ýyý olursa olsun cogu arkadasýmýz výzeyý alamadý.bilgilerinize
    hayýrlý olsun kardeþim bende 23 mayýsta giricem vizeye inþ bendede sorun çýkmaz...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de bugün Ankara'dan aldým vizemi. Arkadaþýn dediði gibi, inanýlmaz fazla red verdiler, gözünüzü korkutmak gibi olmasýn. Not ortalamasý 2:00'ýn altýnda olan bayaðý bir kiþi, ingilizceleri ne düzeyde olursa olsun vize alamadý.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

al_lobo senýn not ortalaman kac? undream bugundemý oyleydý 14 mayýsta muazzam red verdýler okadar ýngýlýzcelerý ýyý olmasýna ragmen.ýngýlýzce tartýstýlar hatta yýnede vermedý.arkadasýma not ort. dusuk ve evlý degýlsýn dedý sacmalýk yaný tamamen.turkýyeye baglayacak býrsey arýyorlar kýsacasý

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    14

bende 11 mayista ankaradan 1.87 ile aldim kesin red ediliceksiniz diye bisey yok gozunuz korkmasin ingilizcemde pek iyi duzeyde degil yani

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

al_lobo senýn not ortalaman kac? undream bugundemý oyleydý 14 mayýsta muazzam red verdýler okadar ýngýlýzcelerý ýyý olmasýna ragmen.ýngýlýzce tartýstýlar hatta yýnede vermedý.arkadasýma not ort. dusuk ve evlý degýlsýn dedý sacmalýk yaný tamamen.turkýyeye baglayacak býrsey arýyorlar kýsacasý
    benim not ortalamam 2.57 dönem ortalamam 2.94 korktuðum þey isim soruþturmasýna falan kalmam bide hala ds belgem gelmedi çok sýkýntý var yani...:S

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar 14 mayýs ankarada vizemi aldým ..ortalama 2 üzerinde olanlarý çok fazla kasmýyorlar ..ben yabancý uyrukluydum ortalamamda 2 üzeri olduðuna raðmen biraz kasdý ama aldýmm ..herkese baþarýlar..Sorular sorular.Nereye gideceksin ?ne çalýþacaksýn?Türkiyede nerde eðitim alýyorsun?Yabancý olduðun için eðitimini kim destekliyor?ailen ne iþ yapýyor?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Yok yok sknti yapma isim sorusturmasi okadar kolay degil ort gayet iyi oldugu icin kasmazlar seni rahat ol ins alirsin

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Yok yok sknti yapma isim sorusturmasi okadar kolay degil ort gayet iyi oldugu icin kasmazlar seni rahat ol ins alirsin
    inþ ama hala ds yok ortada sözde 23 mayýsta randevum var...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

þirketinle görüþ ds inin tahmini gelis zamanýný sormanda fayda var.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

þirketinle görüþ ds inin tahmini gelis zamanýný sormanda fayda var.
    yetiþmezse yeni randevu alcaz diyolar...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

kac kisiyi gozlemlediniz acaba? merak ettim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

oyle bir genelleme yapmassýn benim transkriptime bakmadý bile benle konuþurken onayladý koydu kenara...

ingilizce iyise hertürlü verir vizeyi

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Arkadaþlar bu yazýlanlar doðmamýþ çocuða mektup gibi biþey.Ben ing çok iyi olduðu halde not yüzünden kalan gördüm,notu kötü olduðu halde son sýnýf olduðu halde ing orta olmasýna raðmen vize alan arkadaþýmda oldu okuldan.Yani þartlandýrmayýn kendinizi boþuna..Vize görüþmesine rahat girin,gergin olmayýn.Gidince dönmeyecekmiþ, hayatýnýz buna baðlýymýþ hissi uyandýrmayýn..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aynen girdiysen vize gorusmesýne zaten bunlara yorum yapmana gerek.ýnsanlar herseyý burda tozpempe gorerek gýrdýgý zaman hayal kýraýklýgýna ugrayacaklarýna kotu yanlarýnýda gorup výzeyý aldýklarýnda sevýnsýnler daha ýyý.ve 9.15 teydý gorusmem 10 -10.30 a kadar sýra bekledým bu zaman zarfýnda olan benm gorduklerýmýn hýcbýrý alamadý not yuzunden.12 e kadarda dýsarda bekledým yýne herkesýnte hüsran vardý.baslýktada farkettýysen zaten 14 mayýs yazýyor zaten genel olarak konsolosluklar transkrýptte bakmýyor ýng her turlu ýyýyse alýyorsun yazmýyor.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar ben 4 mayýsta girmiþtim vizeye istanbulda fakat hiç zorlanmadým 3 soru sordular verdiler vizeyi bi arkadaþým sadece 3 5 ingilizce kelime ile aldý gözünüzü korkutmayýn fazla kasmayýn kendinizi inþ alýrsýnýz vizeleri

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

ya iyide zaten millet not ortalamasý kötü olduðu için bu kadar kasýyo bna kalýrsa arada not ort. iyi olanlarda vardýr zaten.Onun dýþýnda korkcak biþey yokki çok basit ingilizce konuþmalarý.okuduklarýma bakýnca ingilizcemden zerre kadar korkmuyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý checker Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar 14 mayýs ankarada vizemi aldým ..ortalama 2 üzerinde olanlarý çok fazla kasmýyorlar ..ben yabancý uyrukluydum ortalamamda 2 üzeri olduðuna raðmen biraz kasdý ama aldýmm ..herkese baþarýlar..Sorular sorular.Nereye gideceksin ?ne çalýþacaksýn?Türkiyede nerde eðitim alýyorsun?Yabancý olduðun için eðitimini kim destekliyor?ailen ne iþ yapýyor?
    Nerelisin dostum?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)