Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 Virginia beach busser karars?zl?k ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2012 Virginia beach busser karars?zl?k ?

?yi günler arkadaslar , virginia beach sheraton otel de dining room attendant olarak cal?sacag?m yani busser.

Asl?nda ilk i?im breakfast attendant d?. ama daha sonra ne oldugunu anlamad?m dün dan?sman?m arad? b?r deg?s?kl?k oldugunu soyled? bu mevk?de cal?sacag?m? soyled?.

Breakfast attendant da 8.25 saatlik alacakt?m. ?imdi ki ücretimse 6.25 art? tip. Sizce ?k?s? aras?nda kazanacag?m para olarak ne g?b? farklar olur ?

Breakfast attendant da saatler guzeld? oglen 12 ye kadar , ?k?nc? i? te cal?smak ?c?n cok guzel b?r zaman d?l?m?ne sah?p oluyodum ama s?md? aksam restorant oldugu ?c?n aksam uzer? 4 ten 11 e kadar falan surcek san?r?m.

Ne yap?y?m s?zce dan?sman?ma bask? uygulay?p farkl? b?r poz?syon mu ?stesem yoksa bu i? ?y? m? d?yorsunuz ? Daha önce garsonluk tecrubem falan var tur?zm okuyorum otel i?ley?s?n? falan ?y? b?l?r?m ve ?ng?l?zcem de yeterl? sev?ye de.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bence para olarak pek bir kayb?n olmaz.. tipte al?rs?n yan? kafa kafaya gelir. sabah ba?ka i?te çal??ma olas?l???n daha fazla de?ilmi? bende otelciyim buarada

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı honour35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence para olarak pek bir kayb?n olmaz.. tipte al?rs?n yan? kafa kafaya gelir. sabah ba?ka i?te çal??ma olas?l???n daha fazla de?ilmi? bende otelciyim buarada
    asl?nda yogunluga göre deg?seb?lceg?n? dusunuyorum , garson olsam 3 dolar garant? de yeterdi ama kom? olunca garson tipi al?yor art?k o bana ne ver?rse. Cok yogun olursa ?y? t?p gel?r g?b?me gel?yor ?nsallah olur.

Ded?g?n g?b? sabah i?i bakcam art?k. d?ger turlu barmen barboyluk falan bakmay? dusunuyodum daha gen?s cal?sma saatler?m oluyordu o yuzden dem?st?m.

Forumdan b?r arkadas var ben?m poz?syonda ayn? otelde cal?sm?s ona soracag?m ama b?r turlu onl?ne olmuyor k?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Busserl?kta tip al?rs?n hemen hemen ayn? hesaba gelir.??e geç gidece?in için sabah ba?ka i? bulabilirsin.Asl?nda 2 i?te iyi.Kafan? takma.Saatleri 2. i? için uygun.
    Konu Amadeus35 tarafından (16-05-2012 Saat 09:52 PM ) değiştirilmiştir.
    ""Let the game begin""

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

busserl?kta tip o kadar fazla olmaz busser arkada?lar?m vard? 3 ay boyunca en fazla 10 dolar toplam??t? haftada 35-40 saat yapars?n sheraton da busser a ihtiyaç vard? geçen sene housekepperlar?n baz?lar? busserl?k yap?yordu .?kinci i? olarak gece çal??mak daha iyi ba?ka bir otelde sabah i?i bulursun virginia beach de sabah i?i daha çok oluyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tesekkurler cevaplar ?c?n arkadaslar ded?g?n?z g?b? sabah i?i bakar?m g?der g?tmez. Soc?al secur?ty number a burdak? belgeler?mle d?rek basvurab?l?yormuyum ? yoksa ?sverenle ?rt?bata gecmeden olmuyor mu ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)