Arkadaşlar merhaba,konuyla çok ilgili değil ama yazacak başlık bulamadım fazla da inceleyemedim başlıkları.Ben bu yaz wat yapmak için bir şirketle anlaştım,verilen listeden 3 tane iş seçtim,bunlardan biri olacak dendi,sonrasında işverenler başka öğrencileri tercih etti dendi size başka iş gönderiyoruz dendi ve housekeeping işini istemediğimi en baştan belirttiğim halde yeni teklif edilen iş housekeeping oldu ve ben reddettim.şimdi ise sen işi reddettiğin için en son yerleştirileceksin deniyor ve beklemem isteniyor.Beklenecek vakit kalmadı artık 15 haziranı programa başlama tarihim olarak belirlemiştim,çevremden de çok geç kaldığıma dair tepkiler alıyorum.Şirket ise belirlenen tarihte programa başlayacaksınız diyor.Daha vize işlemleri var,bilet alınacak ki çok pahalıya gelecek.1 hazirana kadar işim belli olsa
1hazirandan sonra 15 gün içinde tüm işlemleri halledip 15inde amerikada olabilir miyim?
Daha önce böyle bir durumda kalmış arkadaşım var mı acaba fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim teşekkürler.