herkese merhaba ben yeni bir üyeyim 15 gün sonra inþ. Newyork Brooklyn de Mcdonalds da iþe baþlayacagým.. Öncelikle sorum Brooklyn yaþanabilecek yer mi güvenlik açýsýndan falan cevap yazarsanýz sevinirimm

herkese merhaba ben yeni bir üyeyim 15 gün sonra inþ. Newyork Brooklyn de Mcdonalds da iþe baþlayacagým.. Öncelikle sorum Brooklyn yaþanabilecek yer mi güvenlik açýsýndan falan cevap yazarsanýz sevinirimm

Brooklyn ve Manhattan için "ben" kötü þeyler duymadým ama Queens ve Bronx özellikle geceleri pek tekin olmuyormuþ.![]()

inþ. öyledir ilk defa böyle bi deneyim oluyor internetten araþtýrdým bilemiyorum...![]()

Baþýmýza iyi þeyler de gelse kötü þeyler de gelse þu yaþýmýzda yaþayabileceðimiz en önemli tecrübe budur diye düþünüyorum ben. Yine de hepimiz iyi vakit geçiririz umarým.![]()

korkma hocam hiç biþey olmaz en pislik yerinede gitsen biþey olmaz kolay kolay kafan rahat olsun
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Brooklyn'a gittiðimiz için kendimizi þansli hissetmeliyiz dostum.![]()

içimi rahatlattýnýz arkadaslar walla saðolunben orada ek iþ bulabilir miyim sizce hemen malum oralarda hayat pahalý tek iþle geçinemem herhalde
![]()
Bildiðin gibi orada yaþayan Türk sayýsý fazla.Yabancý olmasa da Türk iþ yerlerinde ek iþ bulma þansýn yüksek![]()

umarým bulurum hemen bir iþ orada yurtta kalacagým da yurt ortamý nasýldýr daha önce oralarda yurtta kalan var mý ortam güzel midir yoksa tehlikeli midir ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks