herkese merhaba ben yeni bir üyeyim 15 gün sonra in?. Newyork Brooklyn de Mcdonalds da i?e ba?layacag?m.. Öncelikle sorum Brooklyn ya?anabilecek yer mi güvenlik aç?s?ndan falan cevap yazarsan?z sevinirimm

herkese merhaba ben yeni bir üyeyim 15 gün sonra in?. Newyork Brooklyn de Mcdonalds da i?e ba?layacag?m.. Öncelikle sorum Brooklyn ya?anabilecek yer mi güvenlik aç?s?ndan falan cevap yazarsan?z sevinirimm

Brooklyn ve Manhattan için "ben" kötü ?eyler duymad?m ama Queens ve Bronx özellikle geceleri pek tekin olmuyormu?.![]()

in?. öyledir ilk defa böyle bi deneyim oluyor internetten ara?t?rd?m bilemiyorum...![]()

Ba??m?za iyi ?eyler de gelse kötü ?eyler de gelse ?u ya??m?zda ya?ayabilece?imiz en önemli tecrübe budur diye dü?ünüyorum ben. Yine de hepimiz iyi vakit geçiririz umar?m.![]()

korkma hocam hiç bi?ey olmaz en pislik yerinede gitsen bi?ey olmaz kolay kolay kafan rahat olsun
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Brooklyn'a gitti?imiz için kendimizi ?ansli hissetmeliyiz dostum.![]()

içimi rahatlatt?n?z arkadaslar walla sa?olunben orada ek i? bulabilir miyim sizce hemen malum oralarda hayat pahal? tek i?le geçinemem herhalde
![]()
Bildi?in gibi orada ya?ayan Türk say?s? fazla.Yabanc? olmasa da Türk i? yerlerinde ek i? bulma ?ans?n yüksek![]()

umar?m bulurum hemen bir i? orada yurtta kalacag?m da yurt ortam? nas?ld?r daha önce oralarda yurtta kalan var m? ortam güzel midir yoksa tehlikeli midir ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks