SEVIS'te belirtilen i?e ba?lama tarihimden 2 hafta önce Amerikaya gidiyorum. Albany - NY'de McDonald's'da çal??aca??m. SEVIS'de belirtilen tarihten önce i?e ba?layabilir miyim ? ??verenime ne zaman orada olaca??m? b,lfdiren bir mail atmal? m?y?m ?

SEVIS'te belirtilen i?e ba?lama tarihimden 2 hafta önce Amerikaya gidiyorum. Albany - NY'de McDonald's'da çal??aca??m. SEVIS'de belirtilen tarihten önce i?e ba?layabilir miyim ? ??verenime ne zaman orada olaca??m? b,lfdiren bir mail atmal? m?y?m ?

bunu bize de?il i?verenine sormal?s?n ben ?u tarihte geliyrum i?e ba?l?yabilirmiyim diye bir mail at
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

ds formundaki ba?lamana tarihine göre çal??t?r?r yasal olarak i?e ba?lama tarihinden önce çal??t?ramaz

?? yerle?tirme dedi?in belge job offer ise orda i?veren ve çal??an?n imzal?r?n?n olmas? gerekli.Zaman kaybetmemek ad?na bu belge mail ile gönderildi?inden ?slak imza zorunlulu?u yok.As?l belge DS-2019 belgesi.Onda ?slak imza olmas? gerekiyor.Ve senin çal??mak istedi?in tarih SEVIS te belirtilenden önceyse sponsora mail atars?n SEVIS teki kayd?n? öne al?r sende istedi?in tarihte ba?lars?n i?e.

Hay?r bi i?lem yapman gerekmeyecek.Sistemden sadece i?e ba?lang?ç tarihi geriye alacaklar hepsi o.E?er tarihi de?i?mi? belgeyi sorarlarsa mail ç?kt?s? yeterli olacakt?r orjinal belgeyle birlikte.Yani bi sorun ç?karsa senin sponsorunu ararlar böyle bi durum varm? diye onlarda evet tarihi geri ald?k derler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks