Work and Travel
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar orda olan bişeyi gotürmemenizi şiddetle tavsiye ederim. fazla agırlık yapmayın bence. tırnak makasından güneş kremine, diş fırçasından tarağa kadar hertürlü ihtiyaclarınızı kliselerden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz eğer valizinizi doldurmak istiyosanız domates götürün. orda domatesin tanesi neredeyse 1 dolara geliyo. hatta domatesleri satmayı basarırsanız fena para kazanmazsınız
    abi domates demişsin de hani atsak bavula en az 5 6 tane direk dikkat çekmez mi x-ray dan geçerken? hatta yemek diye almazlar belki.domates ve hazır çorba demişken; malum çorba dediğin salçalı olur hele de hazır sa mutlaka kullanılmalı bence salça.orda salça veya benzeri yemeğe tat katıcı şeyler var mı ? burdan güzel güzel salça ezme filan götürsek geçirebilir miyiz ki? son olarak da alkollü içecekleri free shopda mı yoksa amerikanın içinde mi daha ucuza buluruz? cevap free shop sa İstanbul Atatürk'dekii mi daha ucuz yoksa JFK daki mi? çok soru sordum biliyorum ama bu damak tadı konusunda hassasım biraz
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi domates demişsin de hani atsak bavula en az 5 6 tane direk dikkat çekmez mi x-ray dan geçerken? hatta yemek diye almazlar belki.domates ve hazır çorba demişken; malum çorba dediğin salçalı olur hele de hazır sa mutlaka kullanılmalı bence salça.orda salça veya benzeri yemeğe tat katıcı şeyler var mı ? burdan güzel güzel salça ezme filan götürsek geçirebilir miyiz ki? son olarak da alkollü içecekleri free shopda mı yoksa amerikanın içinde mi daha ucuza buluruz? cevap free shop sa İstanbul Atatürk'dekii mi daha ucuz yoksa JFK daki mi? çok soru sordum biliyorum ama bu damak tadı konusunda hassasım biraz
    abi ataturktekilar daha ucuz..
    ama ucagin aktarmaliysa alamzssin ataturkten..
    ben turkish raki goturemedim mesela gecen sene
    istersen parasini verde gotur tabi..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks