Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ilk görüşme red :/

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Angry ilk görüþme red :/

merhaba arkadaslar ben 18 nisan ankara görüþmesinde red aldým,, evet o beyz tenli lanet kadýn var ya ondan red aldým,, ve birçok sorusunu yanýtlamama raðmen.
    2. görüþme için yine ankara 29 mayýs sabah 7.30 tarihine aldýk, benim sizden ricam ilkinde red alýp 2. görüþmeye giden arkadaþlarýn bana ne sorduklarý konusunda yardýmcý olmalarý,
    yorumlarýnýzý ve mümkünse 2. görüþmeye giden arkadaslarýn diyaloðu hatýrlýyor ise bana diyalog seklýnde yazmalarýný rica ediyorum ve þans dileyin bana o lanet kadýn denk gelmesin !

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

neden red aldýgýný sorabilir
    ingilizce dolayýsýyla red aldýysan redden sonra neler yaptýn ingilizce için diye sorabilir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende perþembe günü ankarada girdim vizeyi aldým ama gerçekten bi tane kadýn var ondan çoðu kiþi red aldý ve red alanlar istanbulda vizeyi almýþlar... inþ. 2. görüþmede o kadýn denk gelmezz

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

ya iyide neden red aldýklarýný yazmýyolar..red aldým...neden red aldýn not ort. mý düþük konuþamadýnmý noldu...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sana ilk soracagi soru neden red aldigin olacaktir sakin yalan syleme orda zaten gorunuyor neden red aldigin sadece seni deniyorlar.. sonra da o neden konusunda neler yaptigini sracaklar durumunda degisme var mi diye..mesela notlarin dusukse yukselme durumu mu var mi? ya da ingilizcen kotuyse ya da konusamadiysan o an konusabiliyor musun ona bakar.. ya da notlarinin dusuklugunu iyi bir sekilde aciklarsan sorun olmaz..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

önceki mesajlarda da yazdýðým gibi not ortalamasýndan genelde çok büyük bir sorun olmuyor ama senin not ortalaman çok mu düþüktü ya da ingilizcen mi çok kötüydü ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ingilizcem orta seviye ama en son söylediði þeyi anlamadm ondan dolayý red verdi , not ortalamam 2.45 problem bu deðil yani , ama kadýn çok gergin ve agresif resmen pasaportu önüme attý , bana 7-8 tane soru sormasýna ve benim tam yanýtlamama raðmen , en son soyledýgý seyi anlayamadým sesi çok tiz ve aþýrý hýzlýydý,, fýrsat bile vermedi,
    bana ingilizce olarak bi örnek cümle yazarmýsýnýz? neden red aldýn red alma sebebin nedir falan mý dicek acaba?
    ben nasýl bir yanýt vermeliyim ? ingilizcesi iyi seviye olan arkadaslar yardýmcý olabilir mi
    tesekkurler

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý duyguclk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ingilizcem orta seviye ama en son söylediði þeyi anlamadm ondan dolayý red verdi , not ortalamam 2.45 problem bu deðil yani , ama kadýn çok gergin ve agresif resmen pasaportu önüme attý , bana 7-8 tane soru sormasýna ve benim tam yanýtlamama raðmen , en son soyledýgý seyi anlayamadým sesi çok tiz ve aþýrý hýzlýydý,, fýrsat bile vermedi,
    bana ingilizce olarak bi örnek cümle yazarmýsýnýz? neden red aldýn red alma sebebin nedir falan mý dicek acaba?
    ben nasýl bir yanýt vermeliyim ? ingilizcesi iyi seviye olan arkadaslar yardýmcý olabilir mi
    tesekkurler
    bence kesinlikle tekrar dene sana vize vermemeleri çok saçma olmuþ.Ogün öle denk gelmiþtir sanþsýzsýn biraz sanýrým.Bu konuda yorum yapamam bu konuda sadece yazmak istedim.Bende daha girmedim çünkü..

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

tesekkurler
    anlamadýðýn durumlarda I'm excited, I'm stressful demeni tavsiye ederim. Sonra I have normal level english, diye devam et. biþiler bildiðine inandýr. Ben öyle yaptým 30 snde aldým vizeyi.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

sordugu soruyu anlamamak çokta önemli deðil bence :
    bende ankarada vizemi aldým ve 4 basit sorudan sonra
    ben mezuniyetten sonra akademisyen olmak istiyorum demiþtim en son biraz uzun ve karýsýk bir þekilde ama özetle nasýl olucaksýn diye sordu 4.kez sordugunda anca anladým ama sadece anlamýyorsan tekrar sor evet tamam deme amerikada kýzarlar buna dedi

arkadasým bence onun kötü gününe gelmiþsin sadece , 1 kez girsemde vize görüþmesine beným gordugum herkes vizeyi aldý sende alkýrsýn inþallah

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Benden sana tavsiye bunlara kulak ver.Neden sana red aldýgýný sorarsa bilmiyorum. I dont know but,probably I am was very excited diyebilirsin. Çok açýk ve net bu iyidir. Bilmiyorum ama muhtemelen çok heycanlý oldugum için olabilir. Diyebilirsin tam nasýl bilmiyorum ama tatmin edici oldugunu düþünüyorum eðer herþey dediðin gibiyse.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Cemalbahar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benden sana tavsiye bunlara kulak ver.Neden sana red aldýgýný sorarsa bilmiyorum. I dont know but,probably I am was very excited diyebilirsin. Çok açýk ve net bu iyidir. Bilmiyorum ama muhtemelen çok heycanlý oldugum için olabilir. Diyebilirsin tam nasýl bilmiyorum ama tatmin edici oldugunu düþünüyorum eðer herþey dediðin gibiyse.
    Arkadasa yardýmcý olmaya calýsýyosun anlýyorum ama "am was" nedir kardesim keþke 2. görüþme için istanbul'a baþvursaydýn daha kolay alýnýyor diye biliyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar cok tesekkur ederim evet biraz þanssýz bi günüme denk geldi sanýrým bana þans dileyin ,, 2. görüþmeye giden arkadaslar da bi yorum yaparsa cok sevinirimm

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ben zamaninda 3 gorusmeye gitmistim ayni sene valla gittiginde neden red aldigini biliyorlar ama ingilizceden dolayiysa sana direk ingilizce testi yapmicak sana bazi sorular sorar sen de bu sorulara oldukca kisa ve oz cevaplar ver ki sknti yasama konusmada. senin rahat konustugunu gorunce zaten verecektir vizeyi.. sana neden red aldin derse tam emin degilim bana son bir soru sormustu onu duyamadim tam anlamadim sonra pasaportumu geri uzatti dersin..

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    14

am wasing

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tesekkur ederim ilki ankarada oldugu için , þirket 2.sini de ankaraya veriyolar dedi,, ordan da bi darbe yedim yani :/

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    14

e bakmisin bu sefer bugun ne giysem deki adama benzeyen erkek memur gelir ben ondan yarim dakkada aldim yani sende gormussundur orda bunu hemen kotu dusunme

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ankara da olmasi cok buyuk sknti degil.. ayni kadin olmasin yeter... 2009 da da cok meshur bir cekik gozlu ablamiz vardi baya can yakmisti.. kadinlar bole ya

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

S.a herkese. Arkadaþlar ben yabancý uyruklu öðrenciyim. Gazide okuyorum 3 sýnýfým. Mülakatta yabancýlara nasýl davrandýklarý merak ediyorum, giren yabancý arkadaþýnýz ya da tanýdýk varsa anlatýr mýsýnýz mülakatý nasýl geçtiðini? Ýngilizcem fena deðil ortalamam da 2 küsür. Ýnþallah sýkýntý cýkmaz ama yine de týrsýyorum

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Ruslan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    S.a herkese. Arkadaþlar ben yabancý uyruklu öðrenciyim. Gazide okuyorum 3 sýnýfým. Mülakatta yabancýlara nasýl davrandýklarý merak ediyorum, giren yabancý arkadaþýnýz ya da tanýdýk varsa anlatýr mýsýnýz mülakatý nasýl geçtiðini? Ýngilizcem fena deðil ortalamam da 2 küsür. Ýnþallah sýkýntý cýkmaz ama yine de týrsýyorum
    selam ruslan, ben vize görüþmesine gittiðimde 4 tane yabancý uyruklu genç vardý. bizden önce mülakat yaptýlar. sýra onlara gelince sýra ilerlemedi yani onlarý baya sýkýþtýrdýlar çok soru sordular. diðer öðrencilere göre baya uzun tuttular. sanýrým 4düde vizeyi aldý diye hatýrlýyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý kid Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    selam ruslan, ben vize görüþmesine gittiðimde 4 tane yabancý uyruklu genç vardý. bizden önce mülakat yaptýlar. sýra onlara gelince sýra ilerlemedi yani onlarý baya sýkýþtýrdýlar çok soru sordular. diðer öðrencilere göre baya uzun tuttular. sanýrým 4düde vizeyi aldý diye hatýrlýyorum.
    saðolasýn cevap verdiðin için. ya zaten soracaðý þey niye burdan mülakata ðirdiðim. ortalamam yeterli, ingilizcem var, seneye de son, Amerikada kalacak halim yok. sýkýntý çýkmaz inþallah.

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýntý Ruslan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam yabancý uyruklu öðrencilerin iþlemleri kýsmen uzun sürer..Bunun sebebi sizin bilgilere Türkler deki kadar rahat ulaþamadýklarýndan.Ayrýca bu hangi ülke vatandaþý olduðuna da baðlý ülkenin geliþmiþlik seviyesine adamýn Burkina Fasodan gelip burada vize görüþmesine baþvurmasý biraz huylandýrabiliyor memuru acaba kapak atmaya mý gidiyor oraya diye.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu sene ne kadar vize reddi yiyen varsa hepsi aldý ya ikinci seferde anlamadým gitti.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Çok teþekkür ederim.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý asi_umut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende perþembe günü ankarada girdim vizeyi aldým ama gerçekten bi tane kadýn var ondan çoðu kiþi red aldý ve red alanlar istanbulda vizeyi almýþlar... inþ. 2. görüþmede o kadýn denk gelmezz
    merhaba arkadaslar ben 18 nisan ankara görüþmesinde red aldým,, evet o beyz tenli lanet kadýn var ya ondan red aldým,, ve birçok sorusunu yanýtlamama raðmen.
    2. görüþme için yine ankara 29 mayýs sabah 7.30 tarihine aldýk, benim sizden ricam ilkinde red alýp 2. görüþmeye giden arkadaþlarýn bana ne sorduklarý konusunda yardýmcý olmalarý,
    yorumlarýnýzý ve mümkünse 2. görüþmeye giden arkadaslarýn diyaloðu hatýrlýyor ise bana diyalog seklýnde yazmalarýný rica ediyorum ve þans dileyin bana o lanet kadýn denk gelmesin !

bende o kadýna düþmüþtüm ama aldým. asýrý zorluyor bý de net cevap istiyor bilgin olsun.

o tersleyince bende biraz ters konuþtum. okul için niye bu ismi kullanýyorsun diye sormuþtu? bende o hep o ismi kullanýrým dedim delirdi tabi benim ülkemde bana kimse caz yapamaz arkadaþ ! kötü bir görüþme sonucu aldým ki yanýndaki erkek görevli ise arkadaþýma amerika gitmek istiyorsan kurduðum cümleleri anlamalýsýn demiþti. ya kýsaca Ankara sýkýntýlý yer.

fakat ordan 3 kiþiyi özleyecem. xray deki güvenlikçi kel abi adama kemeri yutturuyordum çýkarmadan içeri giriyordum . diðeri güler yüzlü parmak izi alan kadýn.çok kibar biri. söylerseniz belki yardýmcý olabilir vize için. diðeride ups görevlisi saðolsun bunlar.
    FENER BAHÇE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)