Alýntý asi_umut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
bende perþembe günü ankarada girdim vizeyi aldým ama gerçekten bi tane kadýn var ondan çoðu kiþi red aldý ve red alanlar istanbulda vizeyi almýþlar... inþ. 2. görüþmede o kadýn denk gelmezz
Alýntý duyguclk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
merhaba arkadaslar ben 18 nisan ankara görüþmesinde red aldým,, evet o beyz tenli lanet kadýn var ya ondan red aldým,, ve birçok sorusunu yanýtlamama raðmen.
2. görüþme için yine ankara 29 mayýs sabah 7.30 tarihine aldýk, benim sizden ricam ilkinde red alýp 2. görüþmeye giden arkadaþlarýn bana ne sorduklarý konusunda yardýmcý olmalarý,
yorumlarýnýzý ve mümkünse 2. görüþmeye giden arkadaslarýn diyaloðu hatýrlýyor ise bana diyalog seklýnde yazmalarýný rica ediyorum ve þans dileyin bana o lanet kadýn denk gelmesin !

bende o kadýna düþmüþtüm ama aldým. asýrý zorluyor bý de net cevap istiyor bilgin olsun.

o tersleyince bende biraz ters konuþtum. okul için niye bu ismi kullanýyorsun diye sormuþtu? bende o hep o ismi kullanýrým dedim delirdi tabi benim ülkemde bana kimse caz yapamaz arkadaþ ! kötü bir görüþme sonucu aldým ki yanýndaki erkek görevli ise arkadaþýma amerika gitmek istiyorsan kurduðum cümleleri anlamalýsýn demiþti. ya kýsaca Ankara sýkýntýlý yer.

fakat ordan 3 kiþiyi özleyecem. xray deki güvenlikçi kel abi adama kemeri yutturuyordum çýkarmadan içeri giriyordum . diðeri güler yüzlü parmak izi alan kadýn.çok kibar biri. söylerseniz belki yardýmcý olabilir vize için. diðeride ups görevlisi saðolsun bunlar.