sana ilk soracagi soru neden red aldigin olacaktir sakin yalan syleme orda zaten gorunuyor neden red aldigin sadece seni deniyorlar.. sonra da o neden konusunda neler yaptigini sracaklar durumunda degisme var mi diye..mesela notlarin dusukse yukselme durumu mu var mi? ya da ingilizcen kotuyse ya da konusamadiysan o an konusabiliyor musun ona bakar.. ya da notlarinin dusuklugunu iyi bir sekilde aciklarsan sorun olmaz..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben zamaninda 3 gorusmeye gitmistim ayni senevalla gittiginde neden red aldigini biliyorlar ama ingilizceden dolayiysa sana direk ingilizce testi yapmicak sana bazi sorular sorar sen de bu sorulara oldukca kisa ve oz cevaplar ver ki sknti yasama konusmada. senin rahat konustugunu gorunce zaten verecektir vizeyi.. sana neden red aldin derse tam emin degilim bana son bir soru sormustu onu duyamadim tam anlamadim sonra pasaportumu geri uzatti dersin..
am wasing![]()
e bakmisin bu sefer bugun ne giysem deki adama benzeyen erkek memur gelir ben ondan yarim dakkada aldim yani sende gormussundur orda bunu hemen kotu dusunme
ankara da olmasi cok buyuk sknti degil.. ayni kadin olmasin yeter... 2009 da da cok meshur bir cekik gozlu ablamiz vardi baya can yakmisti.. kadinlar bole ya![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks