Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize görüşmesinde söyleyeceklerimi değiştirdim yorum bekliyorum..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart vize görü?mesinde söyleyeceklerimi de?i?tirdim yorum bekliyorum..

Arkada?lar vize için biliyorsunuz ort.1.79 3.snfm ve ben sosyal kluplerden bahsedicektim ama bunu d?i?tirdim.ingilizcesini yaz?yorum gramer vs hatam varsa düzeltin lütfen ve ara?t?r?l?r m? bilmiyorum çünkü biraz yalana giricek sölediklerim...

My gpa not very well ? know because when ? started school ? was working turkish radio tv (trt)so ? have been working for three years on the tv.I couldnt have time for studying but this year ? m studying second university and ? imporeved my lessons.? passed 16 exams.(bu arada aöf ö?renci belgemi göstericem)I will graduate nexy year and ? will need very well gpa so ? m studyin this year..

gramer hatas? kelime hatas? varsa düzeltin lütfen ve merak etti?im bana bunu kan?tla dermi acaba çünkü 1 ay staj yapt?m onun d???nda çal??mad?m yani ara ara girip ç?kt?m aç?kcas?..ne yapmal?y?m.bide önceden scuba diving climbing klubleride vakit geçirdim dicektim san?r?m bu mazeret daha ak?lc? de?ilmi yorumlar?n?z? bekliyorum...
    Konu inek tarafından (20-05-2012 Saat 04:12 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

My gpa is not very good ? know that because when ? started school ? was working turkish radio tv (trt).? have been working for three years on the tv.
    I haven't time for studying this year because ? started at second university .? passed 16 exams.(bu arada aöf ö?renci belgemi göstericem)I will graduate next year and ? will need high gpa so ? will study hard next year..

biraz düzeltmeye çal??t?m fakat bu metne ba?l? kalma farkl? sorular soracakt?r genel olarak sunlar? sorar;neden amerikaya gidiyosun? gidince nerede cal?sacaks?n? gitti?inde neler yap?caks?n? bölümün nedir? okulun nedir? neden ortalaman dü?ük? gibi

ayr?ca yazd?g?n metinde garip olmu? aceleye gelmi?
    Konu PinkFloyd tarafından (20-05-2012 Saat 04:43 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar vize için biliyorsunuz ort.1.79 3.snfm ve ben sosyal kluplerden bahsedicektim ama bunu d?i?tirdim.ingilizcesini yaz?yorum gramer vs hatam varsa düzeltin lütfen ve ara?t?r?l?r m? bilmiyorum çünkü biraz yalana giricek sölediklerim...

My gpa not very well ? know because when ? started school ? was working turkish radio tv (trt)so ? have been working for three years on the tv.I couldnt have time for studying but this year ? m studying second university and ? imporeved my lessons.? passed 16 exams.(bu arada aöf ö?renci belgemi göstericem)I will graduate nexy year and ? will need very well gpa so ? m studyin this year..

gramer hatas? kelime hatas? varsa düzeltin lütfen ve merak etti?im bana bunu kan?tla dermi acaba çünkü 1 ay staj yapt?m onun d???nda çal??mad?m yani ara ara girip ç?kt?m aç?kcas?..ne yapmal?y?m.bide önceden scuba diving climbing klubleride vakit geçirdim dicektim san?r?m bu mazeret daha ak?lc? de?ilmi yorumlar?n?z? bekliyorum...
    My gpa is not very well, i know that but when i started school, i was working for Turkish Radio and Television Corporation at the same time. I have been working for them for 3 years. I underwent internship there. It was hard for me. I couldn't have time for studying but this year it isn't like that. And I have enrolled an 'open university' I took 16 exams and I passed all of them and got good grades. I will graduate next year so I need a good gpa and I am studying hard this year.

Tabi bunlar? ezberden okuyormu? gibi anlatma gayet do?al olmas?na dikkat etmelisin heyecana gerek yok bence raad ol
    ve üzgünüm sorular?n hakk?nda bir bilgim yok daha deneyimli arkada?lar yan?tlayacaklard?r umar?m. Kolay gelsin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bence hic boyle muhabbetlere girme sormazsa not ortalaman niye dusuk falan diye eger sorarsa 1 2 cumleyle ozetle cunku o adamin karsisinda heyecanlanip nutkun tutulursa isler iyice sarpa sarar hastaydim de veya surda calisiyodum de kisa cevaplar vermen daha yararina olur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Kardes?m sosyal kluplerden bahsetmen yarar?na olab?l?r gecen sene bende o sek?lde b?r konusma ?le v?zem? ald?m 2 okul klubumun oldugunu okul tak?mlar?nda yar?st?g?mdan dolay? notum b?raz dusuk dem?st?m fakat yukselteceg?m konusunda soz verm?st?m adama, adam hatta muhabbet b?le etm?st? hang? branslarda yar?s?yorsun klupler?n neler g?b?s?ne bende dem?st?m yamac parasutu dagc?l?k falan f?lan d?y?nce ?lg?s?n?de cekm?st? adam da gulumsey?p v?zey? verm?st? valla

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Bunlari direkt soyleme sorarsa sor bencede. Konusma iyi olmus ama ezber yapmis gibi de soyleme yani. Normal konus hizli hizli soyleme. Araya sportif aktivitelerini de soyleyebilirsin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tüm yard?mlar ve yorumlar için te?ekkürler hepinize art?k bunlara çal???p gidicem sorarsada dedi?iniz gibi davran?cam..Ba?ka bi sebep bulamam zaten bu sebepler en makul olanlar?yd?.son 5 gün kald?.heycann?m? dindirmeye çal???yorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bu arada mademki cam pencere var arada 1 bira içip gitsem hafif gev?esem nas?l olur...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada mademki cam pencere var arada 1 bira içip gitsem hafif gev?esem nas?l olur...
    bence hata olur vize memurunun yanina giderken bi cok kapidan gorevliden geciyosun kokuyu alirlarsa almayabilirler zaten oraya gittiginde sirada beklerken guler yuzlu olduklarini kisa surdugunu gorunce rahatlicaksin bence alkol almak hata olur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hata olur vize memurunun yanina giderken bi cok kapidan gorevliden geciyosun kokuyu alirlarsa almayabilirler zaten oraya gittiginde sirada beklerken guler yuzlu olduklarini kisa surdugunu gorunce rahatlicaksin bence alkol almak hata olur
    tamam zaten ölesine bi soruydu hakl?s?n elimdekinden de olmiyim sonuçta..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

emin ol bu kadar uzun soluklu konu?amayacaks?n.K?sa ve öz bir cümle bulmal?s?n.2 cümleyi geçmesin.Samimi olsun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vizede genelde kasm?yorlar diye okudum hep not ortalaman?n da dü?ük olmas? çok sorun olaca??n? zannetmiyorum heyecan yapma yeter

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı nwersmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizede genelde kasm?yorlar diye okudum hep not ortalaman?n da dü?ük olmas? çok sorun olaca??n? zannetmiyorum heyecan yapma yeter
    biri diyo 1.50 ile hiç zorlanmadan ald?m biri diyo 1.50 ve süper ingilizce ile alamad?m...AARKADA? B? ANLASAM KR?TER NED?R

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arkada??m 1.80 ortalamayla gittim. nerede okuyorsun ne okuyorsun nereye gidip ne i? yapacaks?n dedi. toplasan 5 kelime ingilizce konu?tum vizeyi verdi. 1 dk sürmedi desem yeridir. k?z arkada??m da 1.72yle güle oynaya ald? vizeyi. bu kadar kasma çünkü ortalaman neden dü?ük demeyecektir emin ol.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ayr?ca 1.80 alt?nda 3 arkada??m da ald? yani vizeyi hiç birine de ortalaman niye dü?ük demedi. hele bi tane memur var favorileri ?ekilli ?ekilli olan, adam resmen türkçe konu?mu? arkada??ma. s?k?nt? yaratma kendine. Her türlü al?rs?n vizeyi.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Sgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayr?ca 1.80 alt?nda 3 arkada??m da ald? yani vizeyi hiç birine de ortalaman niye dü?ük demedi. hele bi tane memur var favorileri ?ekilli ?ekilli olan, adam resmen türkçe konu?mu? arkada??ma. s?k?nt? yaratma kendine. Her türlü al?rs?n vizeyi.
    moral oldun vala sa?ol.?n?allah banada sormaz sormazsa ne gülerim kendime varya..Bide ?u var benim ortalamalar?m bi ara 1.03 e kadar dü?tü ama son dönem baya yükseldi ve genel ortalamam da 1.79 ç?kt? orda dü?üklere tak?l?rsa sorun olur i?te.Neyse in?allah olmaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ya usta transkriptine gözünün ucuyla bak?cak emin ol yani. Benden önce 46 ki?i vize ald? hepsinde transkripte bakma olay? diye bi?ey olmad?. Resmen göz ucuyla bak?p geçiyo. 1 dk sürdü vizeyi almam. hiç s?k?nt? yaratma. abart?l? konu?malara kulak asma.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Sgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya usta transkriptine gözünün ucuyla bak?cak emin ol yani. Benden önce 46 ki?i vize ald? hepsinde transkripte bakma olay? diye bi?ey olmad?. Resmen göz ucuyla bak?p geçiyo. 1 dk sürdü vizeyi almam. hiç s?k?nt? yaratma. abart?l? konu?malara kulak asma.
    öle yapal?m bakal?m ne olacak..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ben geçen sene 1.82 ?le ald?m bu sene notum 1.70. ayn? un?vers?teden arkadas?m 1.69 ?le 1 hafta once ald?. ve gecen sene bana 1.82 neden dusuk d?yenler bu sene 1.69 a b?r sey demem?sler garip.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçen sene 1.82 ?le ald?m bu sene notum 1.70. ayn? un?vers?teden arkadas?m 1.69 ?le 1 hafta once ald?. ve gecen sene bana 1.82 neden dusuk d?yenler bu sene 1.69 a b?r sey demem?sler garip.
    arkada??m peki önceki dönemlerde ortalamalar?n kaçt? mesela 1 2 s?n?flarda ortalamalar?n genelde kaçt? benim 1.03 e kadar indi?i bi dönem oldu çünkü.Di?er dnmler hep 1.45. 1.78 vs bu döenm baya yükseldi sadece

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

adam önceki döenmlere bakm?yor direk transcriptin alt?ndaki son ortalamaya bakarak sana konu?uyor.Not ortalamas? güler yüzlü pozitif olduktan sonra birde ufak tefek bahaneleriniz olduktan sonra hiç kas?lcak bir ?ey de?il rahat olun. Önceki dönemlerde de benim hep 1.60 1.90 2.50 falan d? ortalamalar dönemlik tabi bunlar y?l sonu ortalamas? de?il.Kasmaya gerek yok.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

dostum dahaçok nerelisin tipin k?l?k k?yafetin konusma tarz?n ifadelerin onlara bak?yolar bence :S 1.50 3.90 la falan ilgisi oldugnu sanm?yorum 1.10 la alan?da biliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Aynen güzel giyimli git güzel konu?maya çal?? tebessüm et sendedir vize

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı gameci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum dahaçok nerelisin tipin k?l?k k?yafetin konusma tarz?n ifadelerin onlara bak?yolar bence :S 1.50 3.90 la falan ilgisi oldugnu sanm?yorum 1.10 la alan?da biliyorum
    Evet soylediklerinin etkisi var fakat bu kadar degil. Oncelik ingilizce konusabiliyor olmanda. Sonra not ortalamasi ve ardindan bu soylenenler ve heyecan durumu olabilir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)