Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ciee onaylamış fakat kargoya verilmemiş...

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Standart ciee onaylamýþ fakat kargoya verilmemiþ...

ciee iþimi onaylamýþ ((ds formunu basmýþlar)) fakat kargoya verilmemiþ sizce 25 mayýsadaki görüþmeye yetiþirmyiim.Randevum alýndý.Normalde 11 mayýsdý 25 e kaydýrdýlar þimdide gelemsse çok sakat olucak...Þirkete dedim arayýn yollasýnlar onlarda yetiþecek gibi duruyor dur bakalým dedi siz nedersiniz.Bugun þirketi aradým kimse cvp vermedi mail attým cvp yok...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ds belgen basýldýðýnda genelde 2 gün içerisinde þirketine ulaþýyor. fakat þirketinin arayýp sormasý sýkýþtýrmasý daha iyi olur. danýþmanlar genelde cieeyi aramaktan çekinir fakat þirkette cieeyle muhattap olan cieele iliþkileri yürüten birisi mutlaka vardýr. bana göre onunla gorus ve onun sormasýný sagla ne olur ne olmaz diye.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

bizim ds belgemiz yaklaþýk 15 gün sonra gelmiþti , þirketini sýkýþtýrmaný tavsiye ederim, sürekli hatýrlat onlara da, bu sene ds lerin yollanmasý biraz fazla zaman alýyo, ancak senin durumun þuan avantajlý sadece kargoya verilmesi kalmýþ iþin, sürekli hatýrlat derim son ana kadar...

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Valla ben sürekli msj atýyorum mail tlfn msj vs ama adamlar dönmüyolar bana..Dedim sýnavlarým var 2-15 haziran arasý..biliyolarda bunarý söledim hepsine ama ilgisizlermi yoksa elden biþeymi gelmiyo anlamdým ben ya..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

eger Atlas sisteminden kontrol ettiklerinde basýlmýþ aþamasýndaysa dediðim gibi 2 güne gelmesi gerekir. danýþmanýn acmýyorsa dýger ýlgýlý býrýný baglasýnlar cieeyle gorusen býrýný baglasýnlar mutlaka býrýný baglasýnlar þirkete karþý konuþ danýþmanlar bu konularda genelde geri adým atýyorlar dediðim gibi.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý nis Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    eger Atlas sisteminden kontrol ettiklerinde basýlmýþ aþamasýndaysa dediðim gibi 2 güne gelmesi gerekir. danýþmanýn acmýyorsa dýger ýlgýlý býrýný baglasýnlar cieeyle gorusen býrýný baglasýnlar mutlaka býrýný baglasýnlar þirkete karþý konuþ danýþmanlar bu konularda genelde geri adým atýyorlar dediðim gibi.
    bana denilen þu ... þuanda sistemden senin ds inin onaylandýðýný ve evraklarýnýn ciee de olduðunu görüyoruzz dediler.Bunun dýþýnda surec nasýl iþler bilmiyorumm onlar bence bastýrýrlar durumumu biliyorlar ben daha ne yapayým

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ciee iþimi onaylamýþ ((ds formunu basmýþlar)) fakat kargoya verilmemiþ sizce 25 mayýsadaki görüþmeye yetiþirmyiim.Randevum alýndý.Normalde 11 mayýsdý 25 e kaydýrdýlar þimdide gelemsse çok sakat olucak...Þirkete dedim arayýn yollasýnlar onlarda yetiþecek gibi duruyor dur bakalým dedi siz nedersiniz.Bugun þirketi aradým kimse cvp vermedi mail attým cvp yok...
    Simdi kargo sirketine daha verilmemis. Senin sirketin hangi kargo firmasini kullaniyor? Kargolar kac gunde ulasiyor? Bunlar onemli.

Yarin aksamustu 5 gibi sirketin istetirse kargoyu belki yetisme ihtimali var.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

ups kargo sanýrým tam bilmiyorum ama þimdi yetiþme yetiþmeme olayý çok kötü
    býktým artýk break napcam ben..Þirket ilgilenyio adamlar bana gýcýklýna yapmýyolardýr ama bende maðdur oluyorum yoksa yarýn tekrar arýcam maile de cvp atmýyolar cunku haftada en az 3 4 kez arýyorum msj atýyorum adamlar sýkýldý benden

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

bu arada bena bunu söledikleri gün 2 3 gun önceydi...cuma olabilir yada perþembe

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

bu arada bena bunu söledikleri gün 2 3 gun önceydi...cuma olabilir yada perþembe
    Dedigim gibi Inek'cigim 2 gunde kargo ulasirsa eger yarina bu is yetisir. Git sirketine cingar cikart bu is olacak diye.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

antalyadayým ben þirket istanbulda.mail yamuruna tutiyim o zaman

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aramak her zaman daha iyi mail atmanýn çok faydalý olcagýný düþünmüyorum.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Bugün þirketi tekrar aradým.Bana denilenleri aynen kopyala yapýþtýr yapýyorum 18 inde atýlan msj (((''Ýþlemleriniz yetiþiyor gibi görünüyor.CIEE de onaylanmýþ iþleriniz çünkü.Sisteminden görebiliyorum.Pazartesi baþvuru yapýlabilecek duruma gelirse ki gelicek diye bekliyorum ozaman Perþembeye formlar elimde.Ozaman da sýkýntý yok tamam mý '')))22 mayýsda atýlan msj ((( '' Bu akþam haber vericem sana.Tamam mý? Ds formun daha basýlmadý görünüyor.Bugün basýlýrsa yetiþir ama akþamý beklemek zorundayým.'')))22 mayýs akþamý tekrar atýlan msj (((''ds formuna baþvuruldubuyuk ihtimalle yetiþicek sana bilgi veririm sonra tamam mý görüþmeyle ilgili''))) arkadaþlar þirketle aramda geçen diyaloglar bu þekilde sizce 25 mayýs 10:15 e benim ds formum yetiþirmi???

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Bugün þirketi tekrar aradým.Bana denilenleri aynen kopyala yapýþtýr yapýyorum 18 inde atýlan msj (((''Ýþlemleriniz yetiþiyor gibi görünüyor.CIEE de onaylanmýþ iþleriniz çünkü.Sisteminden görebiliyorum.Pazartesi baþvuru yapýlabilecek duruma gelirse ki gelicek diye bekliyorum ozaman Perþembeye formlar elimde.Ozaman da sýkýntý yok tamam mý '')))22 mayýsda atýlan msj ((( '' Bu akþam haber vericem sana.Tamam mý? Ds formun daha basýlmadý görünüyor.Bugün basýlýrsa yetiþir ama akþamý beklemek zorundayým.'')))22 mayýs akþamý tekrar atýlan msj (((''ds formuna baþvuruldubuyuk ihtimalle yetiþicek sana bilgi veririm sonra tamam mý görüþmeyle ilgili''))) arkadaþlar þirketle aramda geçen diyaloglar bu þekilde sizce 25 mayýs 10:15 e benim ds formum yetiþirmi???
    bu konuda kimseden yanýt alamadýmm?????

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu konuda kimseden yanýt alamadýmm?????
    kargolar nerden veriliyor ? eðer TR içiyse bugun saat 5.30 a kadar verilmesi lazým ki yarýna gelsin aksi taktirde 24 ünde verilirse 25inde elinde olur ve bir iþe yaramaz.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý orcns Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kargolar nerden veriliyor ? eðer TR içiyse bugun saat 5.30 a kadar verilmesi lazým ki yarýna gelsin aksi taktirde 24 ünde verilirse 25inde elinde olur ve bir iþe yaramaz.
    usa dan yollanacak kargom

tüm o aramda geçen konuþmalar dün geçti bu arada..Bugun ne oldu bilmiyorum

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

biraz önce tekrar görüþtüm. ciee den biriyle 3 kez görüþülmüþ ve teyit ettirmiþler 40 öðrenci varmýþ görüþmeye girecek o yuzden yetiþtiricez dediler.Sizce cumaya yetiþicekmi??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)